Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 190
  • 868
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря! Ще стартираме първи опит инвитро и дано да не почиват 10 дена, че не ми се чака повече.

# 331
  • София
най-вероятно ще има дежурен в официалните почивни дни

# 332
Ако се пада да имат пункция или трансфер , най-вероятно ще работят… зависи от дамите които са в процедура. Най-добре е да се обадите по телефона два три дена преди празниците и предполагам, че вече ще знаят.

# 333
Благодаря! Ще стартираме първи опит инвитро и дано да не почиват 10 дена, че не ми се чака повече.

Здравейте, попитах: графикът за празници се определя точно както и графикът за събота и неделя - ден преди почивните дни и според това дали ще има пункции и трансфери, но пункции и трансфери със сигурност ще има, увериха ме. Както и със сигурност поне една лекарка на смяна ще има. Това ми казаха.

# 334

Здравейте, попитах: графикът за празници се определя точно както и графикът за събота и неделя - ден преди почивните дни и според това дали ще има пункции и трансфери, но пункции и трансфери със сигурност ще има, увериха ме. Както и със сигурност поне една лекарка на смяна ще има. Това ми казаха.
Много благодаря! Дано април месец ни изненада!

# 335
Здравейте, за съжаление се отчитам с кухо яйце този месец. 11 дни закъснение, но не се видя нищо в плодният сак. Поне не е извънматочна бременност, което ми беше притеснението с бавно нарастващо ЧХГ.
Тъй като това ни е поредният неуспех, от Неовитро ни насочиха към клиника Cell Genetics за допълнителни изследвания. Уж имали и безплатна консултация, за да те насочат към специфичен пакет от изследвания.  Някой посещавал ли ги е?

# 336
Съжалявам за неуспеха ви дано всичко бъде наред и скоро да гушкате бебче! Често казано за първи път чувам за Cell Genetics 🤷🏼♀ Може ли да споделите какви изследвания точно искат да направите? И колко опита имате, че да ви насочат към още изследвания?
Здравейте, за съжаление се отчитам с кухо яйце този месец. 11 дни закъснение, но не се видя нищо в плодният сак. Поне не е извънматочна бременност, което ми беше притеснението с бавно нарастващо ЧХГ.
Тъй като това ни е поредният неуспех, от Неовитро ни насочиха към клиника Cell Genetics за допълнителни изследвания. Уж имали и безплатна консултация, за да те насочат към специфичен пакет от изследвания.  Някой посещавал ли ги е?

# 337
Благодаря, Didi Y! Имам две неуспешни бременности, за който се наложи кюретаж към десета седмица. Декември имах БХ от която се изчистих сама и сега това. Аз също за пръв път чувам за Cell Genetics. Попитах защо са се спрели на тях, а не на Геника например, и д-р. Стойчева каза че пакета от изследвани гени при тези бил най-широк.
Правили сме си редица изследвания и всичко изглежда ок като цяло. Започвам да мисля, че качеството на яйцеклетките ми не е добро. В четвъртък в Неовитро ще обсъдят случая ми с д-р. Сенкова и останалият екип и ще ме насочат допълнително.

# 338
Gelatto ще се радвам да споделиш после какво е станало и какви изследвания ще пускаш. Ние не сме правили кой знае какви генетични изследвания и се замислям дали и ние да не пуснем нещо… При нас за сега не е имало дори имплантация…

# 339
Ще споделя непременно и късмет на вас, Didi Y! Ние от генетичните сме пускали само кариотип и всичко е нормално там. Може би ще проуча и възможността да посетим някой доказан генетик но за сега не съм попадала на инфо за такъв.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 10:55 от Gelatto

# 340
Ще споделя непременно и късмет на вас, Didi Y! Ние от генеричните сме пускали само кариотип и всичко е нормално там. Може би ще проуча и възможността да посетим някой доказан генетик но за сега не съм попадала на инфо за такъв.
А тромбофилия изследвали ли сте?

# 341
Ще споделя непременно и късмет на вас, Didi Y! Ние от генеричните сме пускали само кариотип и всичко е нормално там. Може би ще проуча и възможността да посетим някой доказан генетик но за сега не съм попадала на инфо за такъв.
А тромбофилия изследвали ли сте?

Да, имам лека форма на тромбофилия, която контролираме с Акард.
6. MTHFR 677 C>T - Хетерозиготен носител
7. MTHFR 1298 A>C 8. PAI-1 (4G/5G)  - Хетерозиготен носител

# 342
Здравейте,някой беше питал за др.Стойчева. Първия ми преглед беше при д-р.Гогова ,но тя е болничен и  за сега реших да се прехвърля към др.Стойчева. Много от нещата,които ми каза Гогова бяха забелязани и от Стойчева. Направи много дълъг и обстоен преглед на яйчниците и матката. Останах с много добро впечатление,много усмихната ,  с чувство за хумор и за сега й се доверявам. Най-вероятно има свободни часове,защото има по-малък опит ,завършила е неотдавна и все още се обучава в репродуктивната медицина. Много вероятно е всеки случай да се коментира със Сенкова.

# 343
Здравейте! Някой звънял ли е в събота да си записва час? Ако звънна утре дали някой ще ми вдигне, тъй като трябва да си запиша час на 2рия или 3тия ден?

# 344
  • гр. София
Здравейте! Някой звънял ли е в събота да си записва час? Ако звънна утре дали някой ще ми вдигне, тъй като трябва да си запиша час на 2рия или 3тия ден?
Ако не вдигне никой, пишете на месинджър на фейсбук групата, преди така съм успявала...

Общи условия

Активация на акаунт