Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 197
  • 868
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Занесох си документите днес и успях да се засека и с Гогова, вчера и днес само е там, каза, че няма значение при кой ще се прехвърля така или иначе който има час ще ме поеме когато се налага.

# 316
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Правиха ми пункция на един фоликул на 12 февруари, после ми дойде М и свърши на 05.03., оттогава обаче имам тъмно зацапване всеки ден. Дали е нормално да се случва това?

# 317
Здравейте, някой правил ли е ПИД в клиниката? Понеже е нова услуга за тях, исках да попитам за колко време се изследва качеството?

# 318
Здравейте, някой знае ли какво се случва с телефона на рецепция днес? Звънях в 10,11, 12 в 16 сега - никой не вдига. Писах и на страницата в месинджър. Някой като мен има ли този проблем? Чудя се дали има проблем в самата централа или просто не приемат изобщо обаждания днес? За щастие нямам нищо спешно.

# 319
  • София
Здравейте, някой знае ли какво се случва с телефона на рецепция днес? Звънях в 10,11, 12 в 16 сега - никой не вдига. Писах и на страницата в месинджър. Някой като мен има ли този проблем? Чудя се дали има проблем в самата централа или просто не приемат изобщо обаждания днес? За щастие нямам нищо спешно.

Свърза ли се? Аз исках през сайта да си запиша час, но още преди да се отвори календара изписва няма часове. Дали е проблем със сайта?

# 320
  • София
Аглея, за Сенкова няма часове, само за Стойчева. Предполагам повечето пациенти на Гогова са се пренасочили към Сенкова и затова е толкова пълен графика

# 321

Свърза ли се? Аз исках през сайта да си запиша час, но още преди да се отвори календара изписва няма часове. Дали е проблем със сайта?

Върнаха ми обаждане, да. Не попитах какъв е проблемът, но предполагам свръхнатовареност на графиците.

# 322
Здравейте, момичета не намирам в търсачката информация за Александра Стойчева, дали някой има наблюдения от работата й?
Така като по няква причина се насочва точно към нея за второ мнение. Така като уш проблеми нямаме, но и бременност също

# 323
  • София
Здравейте, момичета не намирам в търсачката информация за Александра Стойчева, дали някой има наблюдения от работата й?
Така като по няква причина се насочва точно към нея за второ мнение. Така като уш проблеми нямаме, но и бременност също

Докторката е нова в екипа, затова не се намират мнения за нея. Предполагам все още се обучава.

# 324
Видях доста мнения за нея в супер док от 2 години на сам... Насочвам се основно към нея защото има часове още за понеделник вторник, но пък това до някъде не е добре... Не мисля, че добър лекар има часове от днес за утре.

# 325
Бях при Стойчева два пъти на преглед. Мила, внимателна и не претупва. Наложи се прегледа да е при нея, защото Сенкова я нямаше. Трудно ми е да я преценя като компетентност, защото прегледа беше заради ЗФ и на УЗ тя установи, че търпи обратно развитие, а в другия яйчник има евентуално ДФ. На следващия преглед след три дни каза, че се вижда жълто тяло. Та според мен това са рутинни прегледи, нищо особено. Като цяло останах доволна от отношението ѝ.

# 326
  • гр. София
До колкото разбрах Стойчева е доста добър АГ, с голям опит в хистероскопии и подобни, Но е още в обучение за репро нещата. За рутинни, като следене на фоликул, микробиокогии аз лично и се доверявам. За кардинални решения, обаче,  като стимулиращи програми, протоколи и тн още се обучава. Така или иначе коментират всеки случай със Сенкова, мисля....

# 327
Някой знае ли как ще работи клиниката по празниците?

# 328
Някой знае ли как ще работи клиниката по празниците?

Ако никой не ви отговори преди това, утре сутрин съм на преглед и ще попитам специално и ще ви пиша.

# 329
  • София
И аз ще съм благодарна, ако пишеш тук какво е работното време.

Общи условия

Активация на акаунт