Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 211
  • 868
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте,
тъй като това е единствената тема за Неовитро си позволявам да пиша тук.
Бях пациент на др. Гогова, но тъй като излезе в дълъг болничен малко по-рано няма да мога да направя последен преглед при нея и да ми даде насоки към кой лекар би ме прехвърлила. Нашият случай е малко неясен - имам две биохимични и една ИБ, мъжкият фактор е изследван отдавна тогава нямаше проблеми. Нямам тромбофилии, проблеми с ЩЖ или О. Правихме три стимулации на естествен цикъл, повлиявам се добре от Летрозол, но без успех.Правена е ЦС и наличната тръба е нагъната, но пропусна под налягане. Сега ми предстой смяна на доктор и тази част ми е малко неприятна. Гледам, че освен др. Сенкова има още една докторка АГ специалист в АР. Някой има ли мнение за другите доктори, тъй като при Сенкова часовете се заемат много напред, а на мен често ми е невъзможно да планирам толкова напред във времето.

# 301
Здравейте,
тъй като това е единствената тема за Неовитро си позволявам да пиша тук.
Бях пациент на др. Гогова, но тъй като излезе в дълъг болничен малко по-рано няма да мога да направя последен преглед при нея и да ми даде насоки към кой лекар би ме прехвърлила. Нашият случай е малко неясен - имам две биохимични и една ИБ, мъжкият фактор е изследван отдавна тогава нямаше проблеми. Нямам тромбофилии, проблеми с ЩЖ или О. Правихме три стимулации на естествен цикъл, повлиявам се добре от Летрозол, но без успех.Правена е ЦС и наличната тръба е нагъната, но пропусна под налягане. Сега ми предстой смяна на доктор и тази част ми е малко неприятна. Гледам, че освен др. Сенкова има още една докторка АГ специалист в АР. Някой има ли мнение за другите доктори, тъй като при Сенкова часовете се заемат много напред, а на мен често ми е невъзможно да планирам толкова напред във времето.

Другият АГ е съвсем нов, до колкото се ориентирам. Не знам дали във форума има вече нейни пациенти. Според мен се обадете на регистратурата и помолете да ви вмъкнат за д-р Сенкова ако се появят часове през уикенда, те много често правят пункции и уикенда и някой път докторката преглежда също така. Смятам, че ако обясните и случая ви и че сте пациент на д-р Гогова би трябвало да предложат решение.

А ако мога да попитам добре ли е д-р Гогова? Надявам се, че нещата са добре при нея.

# 302
Д-р Гогова е бременна в момента 😊

# 303
Аз съм пациентка на д-р Сенкова.  Когато тя е отсъсгвала са ме прехвърляли към д-р Гогова. Сигурна съм, че като се обадите и обясните ще намерят час при д-р Сенкова.

# 304
  • София
др. Гогова излиза по майчинство, надявам се всичко да е наред при нея и затова да се е наложило по-рано да излезе.
Ще звънна в понеделник да видя какво ще могат да направят за мен по телефона,з атото през сайтът им няма часове за Сенкова преди 20ти.

# 305
Ха! Чудесна новина! Дано всичко е наред!!! Така е с женските екипи...
Аз попаднах на д-р Сенкова, точно като се върна от майчинство, а пък ембриоложката Нели ни сътвори бебето в напреднала бременност с големия корем и се оттегли да ражда. Съвсем знаят какво е! Всеки един етап...
Не познавам новата докторка, но познавайки д-р Сенкова съм сигурна, че са заложили на читав човек! Бъдете спокойна!

# 306
Момичета, доктор Сенкова само в определени дни от седмицата ли провежда първични прегледи? Защото опитах да си запиша час през superdoc и ми излезе съобщение, че първични прегледи се записват само за вторник и четвъртък. А през сайта им не виждам опция да отбележа за какво искам час, а нали първичният е по-дълъг...

Също исках да попитам как протича първи преглед при положение, че няма "медицинска история" за разглеждане. По-скоро идеята ми е да търсим причината за неуспешни опити. Дали създава план за действие от първия преглед (например изследване на хормони, ЦС и т.н.)? Чудя се какво да очаквам. Благодаря 🙂

# 307
Момичета, доктор Сенкова само в определени дни от седмицата ли провежда първични прегледи? Защото опитах да си запиша час през superdoc и ми излезе съобщение, че първични прегледи се записват само за вторник и четвъртък. А през сайта им не виждам опция да отбележа за какво искам час, а нали първичният е по-дълъг...

Също исках да попитам как протича първи преглед при положение, че няма "медицинска история" за разглеждане. По-скоро идеята ми е да търсим причината за неуспешни опити. Дали създава план за действие от първия преглед (например изследване на хормони, ЦС и т.н.)? Чудя се какво да очаквам. Благодаря 🙂

Ванеса, обади се в Неовитро и от там си запази час. Имай предвид, че при д-р Сенкова има доста пациенти, аз лично взех час за след три седмици. Д-р Сенкова е изключително мила, внимателна и детайлна, както в прегледа, така и в разглеждането или изслушването на историята. Прекрасен доктор и човек. Много държи на витамини и най-вероятно ще ви препоръча да изследвате вит Д, В12 и фолиева киселина, както и повечето хормони, но тя ще  каже кои. Никога не претупва нещата и гледа първо да се вземат мерки, преди да се предприемат по-сериозни стъпки.

# 308
Нашия първи преглед преди повече от година беше доста дълъг. Обяснихме всичко, прегледа ме обстойно на ехограф, мъжът ми даде материал ( дори в рамките на деня изкоментирахме резултата му) и съставихме план за действие. Започнахме едно по едно във времето да правим  първо хормони, после хистероскопия, после цветна снимка и така докато стартирахме с инвитро процедурите. Надявам се да съм ти била полезна. Успех!

# 309
Много благодаря, момичета, страхотни сте ❤
Правим опити вече около 2 години и все отлагах да започнем прегледи от страх какво ще излезе, но... като прочетох темичката усетих, че сякаш на д-р Сенкова мога да се доверя. Вече имам час за 27-ми и ще споделя впечатления и развитие. Стиснати палчета за всички, които са в очакване 🤞

# 310
Здравейте,
Наскоро към екипа на Неовитро се присъедини една нова андроложка - Д-р Катина Стойчева. Някой има ли впечатления от нея?

# 311
Здравейте,
Наскоро към екипа на Неовитро се присъедини една нова андроложка - Д-р Катина Стойчева. Някой има ли впечатления от нея?

Ние с мъжа ми имаме. Наложи се да я посетим, за да се сдобием с епикриза за фонда. Много мила, внимателна и усмихната. За съжаление не мога да кажа подробно за компетенциите и, освен че изглежда много адекватна и сякаш доста наясно с последните медицински трендове в областта ( в сравнение с някои дългогодишни светила, които според мен имат застинали във времето разбирания). Съжалявам, че не мога да споделя повече, но посещението ни не беше свързано с получаване на диагноза или лечение, защото вече си ги имаме от дълги години и просто ни трябваше документ за фонда, но от това, което чух бих я препоръчала като лекар андролог.

# 312
Здравейте,

Ние с мъжа ми имаме. Наложи се да я посетим, за да се сдобием с епикриза за фонда. Много мила, внимателна и усмихната. За съжаление не мога да кажа подробно за компетенциите и, освен че изглежда много адекватна и сякаш доста наясно с последните медицински трендове в областта ( в сравнение с някои дългогодишни светила, които според мен имат застинали във времето разбирания). Съжалявам, че не мога да споделя повече, но посещението ни не беше свързано с получаване на диагноза или лечение, защото вече си ги имаме от дълги години и просто ни трябваше документ за фонда, но от това, което чух бих я препоръчала като лекар андролог.
Нашият случай е същия, бяхме за епикриза при нея, за кандидатстване към ЦАР и нямаме други впечатления, освен, че е много любезна. Не знам дали това върши работа, но човекът преди нас беше за преглед и прекара в кабинета над 30 мин.

# 313
Здравейте,

Привет, аз съм пациент на д-р. Гогова, която ме пренасочи към д-р. Стойчева докато я няма (надявам се всичко с бременността да е наред и просто да си почива ✨).
В понеделник бях при д-р. Стойчева и също ми направи добро първо впечатление - беше внимателна, обесняваше и даде съвет как да ми минат документите през допълнителното здравно. В момента следим един нормален цикъл и следващият ми преглед при нея ще е другата седмица. Надявам се да ни е на късмет 🍀

# 314
Катина Стойчева е андролог, а Александра Стойчева е АГ, която замества Гогова. Жената питаше за мнение за андроложката 😉

Общи условия

Активация на акаунт