Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 70 118
  • 868
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм имам поръчка за пакет ДЯ от украинската банка.
Пакет от колко Я поръчахте ,на каква цена ? Благодаря
Цената за 8 бр. е 8900 лв. + 800 лв. за транспорт. Всички цени са посочени на сайта, а ако проявявате интерес ще Ви изпратят подобна информация, включително и за "компенсаторните схеми".
Може ли и на мен? Благодаря!

# 466
  • София
Hanna, не изпращам нищо допълнително. Споделих информация, която е достъпна и на сайта на клиниката . Подробности можете да получите от тях, както уточних.

# 467
От Афродита

От коя клиника сте разочаровани? И аз се интересувам от ДЯ при д-р Сенкова, но за съжаление тук никой не споделя засега за такава процедура

Здравейте , момичета. Има ли от вас ,която да е в клиниката с донорски яйцеклетки ? В друга клиника сме ,но излизаме от там разочаровани до краен предел. Чувстваме се излъгани и искам да се насочим към Сенкова .

# 468
Здравейте, момичета,
Приемам Преднизолон кортико 2х1 след 2-та инсеминация, но днес е ден 14 и теста е отрицателен. Чета, обаче, че не се спирало от раз, а по схема. Докторката не ми спомена как да го спра, та някоя от вас да има опит с това лекарство и напътствия от Сенкова за спирането му?

# 469
  • гр. София
Това е минимална доза, аз го спрях от раз, след разговор с док. Нямам проблем. Постепенното спиране е за по високи дози и по дълъг прием, май....

# 470
Здравейте,

някой правил ли е проверка на тръбите в клиниката? Каква е цената на процедурата и действително ли е надежна и безболезнена?

# 471
Здравейте,

някой правил ли е проверка на тръбите в клиниката? Каква е цената на процедурата и действително ли е надежна и безболезнена?

Аз си правих. Цената не я помня, може да видиш от ценоразписа на сайта - хидротубация се води.
Имаше лек дискомфорт като болки при цикъл, но за няма и 5 минутки. За надеждност - не мога да кажа, не съм правила по друг метод и на друго място, защото тръбите много отчетливо пропуснаха. Процедурата не е нещо, от което да се притесняваш. Сенкова е много внимателна.

# 472
Здравейте,правят хидротубация. Аз,която съм страхлива и ми прилошава при гинекологичен преглед,го изтърпях. Не е болезнено,по скоро неприятно и дискомфортно. Цената беше около 300-350 лв . Успех!
Здравейте,

# 473
Здравейте, момичета,

Някоя от вас правила ли е ин-витро на естествен цикъл при д-р Сенкова? Можете ли да ми разкажете малко повече за процедурата? Как мина, имаше ли успех?

# 474
Здравейте, момичета,

Някоя от вас правила ли е ин-витро на естествен цикъл при д-р Сенкова? Можете ли да ми разкажете малко повече за процедурата? Как мина, имаше ли успех?

Аз. Правила съм и стимулация и ЕЦ, всъщност в момента съм последен месец ЕЦ. Пишете на лично какво ви интересува.

# 475
Аз правя ин витро на естествен цикъл с д-р. Сенкова и екипа ѝ. Минаха 3 от пункциите. 4-тата предстои.
Ако не сте правили естествен цикъл или нямате опит с дълго проследяване на овулация при АГ - заредете се с търпение, защото процесът е дълъг.
В моя случай и 3-те отминали пъти приложихме различни варианти:
- 1 опит стимулация с Летрозол и опашка на терапията две инжекции Мериоферт - 8 фоликула, 3 клетки
- 2 опит - напълно естествен цикъл - 1 фоликул, 1 клетка
- 3 опит - стимулация с Перговерис - 7 фоликула, 4 клетки.

През различните цикли е ползвала и блокиращи LH-то инжекции.

След всяка пункция ембриолог дава информация за материала и коментира с вас последващите ембриологични подходи, които ще приложат.
Ако ви интересува нещо по-конкретно, питайте.
Всички в клиниката са страшно внимателни и емпатични.
Желая ви успех!

# 476
Клиниката работи ли в събота? Според официалното работно време не, но по-назад в темата е коментирано, че се работи и в събота?

# 477
  • София
Работят и събота и неделя, когато имат процедури

# 478
Момичета, знаете ли Д-р Сенкова кога точно ще бъде в отпуск?

# 479
Най-добре се обади по телефона и попитай 😊

Момичета, знаете ли Д-р Сенкова кога точно ще бъде в отпуск?

Общи условия

Активация на акаунт