Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова

• 69 092
  • 868
  •   1
Отговори
# 690
2 дена по-рано беше моят, на 19.02

# 691
На мен в крайна сметка ми дойде в петък. Обадих се сутринта и с момичето на рецепция се разбрахме, че между 17:30 и 20:00 ще ми звъннат когато правят графика. Обади ми се малко преди 8 да ми каже, че Стойчева ѝ е звъннала и е казала във вторник да ме види.  Направо ще пуснем и СГ в Неовитро, някоя от вас има ли опит там? За колко време излизат, кой ги разчита, ако има проблеми особено с кой се прави консултация?

# 692
  • София
в същия ден излиза резултатът с разчет

# 693
Момичета, ако се наложи за нещо спешно, как се свързвате с клиниката, ако има нещо извънредно или спешно?

Доколкото знам, всяка инвитро клиника трябва да има договор с болница, ако има спешни случаи - кървене, заплашващ аборт и тн, знаете ли при Неовитро коя е?

# 694
Най-добре да попиташ докторката в случай на спешност какво да правиш и с кого да се свържеш. Аз когато имам проблем пиша на вайбър на личния номер на докторката, но гледам да е в краен случай, а не да ѝ пиша за щяло и нещяло, че има някой хора не се усещат.

Момичета, ако се наложи за нещо спешно, как се свързвате с клиниката, ако има нещо извънредно или спешно?

Доколкото знам, всяка инвитро клиника трябва да има договор с болница, ако има спешни случаи - кървене, заплашващ аборт и тн, знаете ли при Неовитро коя е?

# 695

Преди 1-2 години нямаха договор и насочваха за спешни състояния в спешния АГ кабинет на Майчин дом и на Шейново. Инче може да отидете и в някоя от частните болници - Токуда или МБАЛ Надежда.
На мен в 6 месец един уикенд ми се наложи да ходя в спешен кабинет и избрах в Токуда, беше ОК отношението.
Според мен обаче след като родих в Надежда и видях отношението, ако бях отишла в спешния кабинет на МБАЛ Надежда щях да получа по-добро отношение и обслужване.

Пишете като питате, дано да имат болница към която насочват.

# 696
Ами днес питах, казаха, че имат договор само за усложнения след пункция, при бременност - спешните АГ кабинети, например Шейново

# 697
Колко горе-долу се чака за първичен преглед при Сенкова в момента?

# 698
Колко горе-долу се чака за първичен преглед при Сенкова в момента?

Ние чакахме около месец.

# 699
Имам позната, която подарява 1 опаковка Lуtiнус и 2 е$троFеM.

# 700
Здравейте, понеже някои от нас са в групата за ин витро за над 40 +, искам да питам дали в групата има забременяли при др. Сенкова , над 40 годишни,през изминалата година ( 2023 ) и да споделят мнение, дозировки, стимулиране и тн, ако е настъпила бременоост ?

# 701
Здравейте,
има нов лекар (АГ и мамолог), който се е присъединил към екипа на Неовитро.
Ето линк към представянето й - https://www.facebook.com/photo?fbid=740817254824608&set=a.410774104495593

# 702
Здравейте, има ли дами  правили инсеминация в клиниката? Интересува ме цената в ценоразписа само процедурата ли включва, четох че в някой клиники влизат и прегледите? И горе долу колко ви излиза една  инсеминация без медикаментите, за тях знам че са мн индивидуални за всеки.

# 703
Аз имам 3 инсеминации. Цената за инсеминация си е само за процедурата, не включва прегледи, изследвания и др. Аз съм правила по старите цени и излизаше около 1000лв на процедура. Тогава прегледа беше по 50лв. Искаха ми всеки месец микробиология на мен и на партньора. Валидността на микробиологията е 1м. Цитонамазка, чиято валидност е 6м. На мен и на партньора изследвания за СПИН, Сифилис и р, които са валидни 3м. Пускаха ми хормони 1-2 пъти в месеца.

Лекарствата за стимулация са най-евтината част в случая. Аз бях на кломифен и летрозол. Кломифен си поръчвах от аптеката на Промахон. Преди струваше по 4евро, но доставката беше около 20лв, ако не бъркам. Сенкова ми е давала хапчетата, ако е имала. Аз също съм оставяла в клиниката, ако са ми останали. Овитрел, който е около 50-60лв. Аз имах и вливка Интралипид, която е около 110-120лв.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 10:35 от Пълнолуние

# 704
Много благодаря за изчерпателния отговор 😊

Аз имам 3 инсеминации. Цената за инсеминация си е само за процедурата, не включва прегледи, изследвания и др. Аз съм правила по старите цени и излизаше около 1000лв на процедура. Тогава прегледа беше по 50лв. Искаха ми всеки месец микробиология на мен и на партньора. Валидността на микробиологията е 1м. Цитонамазка, чиято валидност е 6м. На мен и на партньора изследвания за СПИН, Сифилис и р, които са валидни 3м. Пускаха ми хормони 1-2 пъти в месеца.

Лекарствата за стимулация са най-евтината част в случая. Аз бях на кломифен и летрозол. Кломифен си поръчвах от аптеката на Промахон. Преди струваше по 4евро, но доставката беше около 20лв, ако не бъркам. Сенкова ми е давала хапчетата, ако е имала. Аз също съм оставяла в клиниката, ако са ми останали. Овитрел, който е около 50-60лв. Аз имах и вливка Интралипид, която е около 110-120лв.

Общи условия

Активация на акаунт