💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 054
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз имам един тъп въпрос-как мога да си го сваля гифчето на лаптопа,запаметява ми го като снимка.
Извинете за спама!

# 706
Аз имам един тъп въпрос-как мога да си го сваля гифчето на лаптопа,запаметява ми го като снимка.
Извинете за спама!
Десен бутон на гифгчето, save image as. Ако всичко е ок, форматът на файла е гиф.

# 707
  • Испания
Извинете за спама!

Не би трябвало да ти се запаметява като снимка. Всичко ми е на испански и не знам доколко мога да ти бъда полезна, но кликваш с десен бутон на мишката върху джифчето и избираш "Запамети образа като", кликваш на него и се изтегля в компа като джифче.

# 708

Ужасно кофти кадър. Милена е като стройна девойка, а Бети като късокрака трътла. Не завиждам, освен ако не съм ослепяла.
Елизабет вярвам, че не ги е предала за храната, но защо така стремглаво тръгна да се излага и тя. Докато се оплакваше, че Красима е мис Прожектор и все търсела да изпъкне в игри и пред камерата, тя тотално се изложи с този евтин вид, та да привлече внимание. Професионален спортист...разочарована съм.

Уверявам се, че Калоян разчита на бързата слава и последователи. А защо Бойците го избраха вместо Соня, която определено заслужаваше така и не разбрах.

# 709
  • London
Мартин според мен играе ролята на каса в момента.
А дано не си прав. Чудесен е, но реално трябва сам да си извоюва финала ...., Няма какво да направим.

Добре де, нали отговарят във Инстаграм на въпроси.....ми задайте й на Елизабет за гащите в гъза. Виждам, че е злободневна тема.Grinning

Аз пък гледайки я тук всичко й прощавам. Ако чете да качва такива неща повече .....Мерилин, прашки....не са интересни.

# 710
Парите на отшелника към момента на разпадане на едно от племената ще са 700 гроша. Ако това се случи през осма седмица.
Още не ми е много ясно как точно ще редуцират броя играчи за толкова малко време, което остава до тогава. Много възможно е да има дуел тип внезапна смърт. Само спекулирам, разбира се.

Елизабет, както и преди съм казвал е една от най-добрите жени на арената тази година, може би даже най-добрата.

# 711
La Catrala, ами точно, че с нейните умения и възможности не са ѝ нужни такива евтини трикове. Излизаш - побеждаваш и се прибираш!

# 712
  • Sofia
Би било повече от прекрасно да дадат възможност на Мартин сам да си извоюва мястото на финала. Нооо защо ли си мисля, че никой не е застрахован от "внезапната" намеса на неведоми сили, които биха могли да обърнат нещата, само защото даден претендент им е по-удобен.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 19:04 от Crystal_Noir

# 713
  • London
La Catrala, ами точно, че с нейните умения и възможности не са ѝ нужни такива евтини трикове. Излизаш - побеждаваш и се прибираш!
И аз не харесвам това с прашките ама и аз на нейните години се мотаех така на плажа.....сега гледам с други очи, но може и да е с оглед на времето. И честно вече изобщо не помня защо така съм се гъзурила.....Joy

# 714
Миглата преди на тролче ми приличаше, на лошо джудже, ноооо....сега повече на бръмбар ми напомня, изгърбена, със ситни крачки се щура насам-натам. Нищо женствено, елегантно или чаровно не виждам в това моме. Още ми е чудно защо я дундуркат от продукцията.

# 715
Аз не изключвам вариант Мани да отиде на елиминации и да победи. Grinning Не мога да се сетя каква трябва да е играта, за да се случи това чудо, обаче продуцентите все ще измислят нещо. Представям си триумфалното ѝ завръщане в племето и изумените и невярващи погледи на Морунов, Стоян и Соня. Grinning

# 716
Един страничен резултат от уголемени джуки е ефектът "беззъба уста". При говорене, усмихване, зъбите са скрити и се създава впечатление, че гледаш беззъба бабичка.

# 717
  • Sofia
Аз не изключвам вариант Мани да отиде на елиминации и да победи. Grinning Не мога да се сетя каква трябва да е играта, за да се случи това чудо, обаче продуцентите все ще измислят нещо. Представям си триумфалното ѝ завръщане в племето и изумените и невярващи погледи на Морунов, Стоян и Соня. Grinning
Епична битка ще да е това! 😂 Но да, всичко е възможно, за справка, битката на Паунка и Мартин. 😊

# 718
  • София
Съвсем сериозно, на играта с монетите, Мани има шанс.
И хайде още една седмица... 😒

# 719
Съвсем сериозно, на играта с монетите, Мани има шанс.
О, да, напълно възможно. Това е играта на Мани! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт