🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 40 991
  • 936
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ами просто е любопитно, нищо повече от това. Все пак ги познах и двамата, в някаква степен са известни...
А иначе на мен почти всеки епизод ми е интересен за разлика от общо ширещото се мнение, че било скучно...

Животът зад Фермата. Епизод 13:
Неизлъчвани кадри от дуела между Сия и Ваня

# 886
  • Варна
Ох, пък само като ми мине през ума, че моооже да решат да я върнат... настръхвам. Дали има вероятност да е по-обрана, как мислите?
Може да имат дуел с Деси коя ще се върне. А Деси е толкова зле, че Сия ще я отвее.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 14:20 от Хексе

# 887
Дали има вероятност да е по-обрана, как мислите?
Може да имат дуел с Деси коя ще се върне. А Деси е толкова зле, че Сия ще я отвее.
Това ще е много труден за гледане дуел между тези двете. Но поне на хартия Сия е явен фаворит Simple Smile

# 888
  • София
след седмица 4

++
Кирил

+
Цвети > Пламен, Ивайло, Любо, Стефан, Коцето, Чавдар, Ваня, Лора, Живка и Мартина

=
Георги, Цоньо, Виктор, Ралица, Краси, Теди

Към днешна дата нямам истински минус. Доживях и това. Никога преди това не го е било. Истинско чудо, защото 1 месец си е сериозно време за по-реални оценки и впечатления.
Разместванията са малко от предния път. Георги го махнах от минус. Постепенно епизод след епизод осъзнах, че вече не ме дразни и заслужава нов шанс. Цвети пък една идея ми падна от фаворитското място, не че я харесвам по-малко визуално, то това си остава константа, но не ми харесаха някои нейни решения и реакции. Разбира се Цвети има хендикап и много по-лесно може да отлепи отново с втори плюс в сравнение с останалите фермери наредени до нея. И другата промяна е, че Виктор и Теди ги свалих от минуса и вече са на равното. А пък Теди е най-близо от всичките 6 човека на равнината да пропадне в някоя дупка... Но засега едно нейно негативно действие няма как да заличи всичките добри впечатления, които остави с работата си най-вече и представянето си в игрите, та да отиде директно на мминуса. А относно Мартина. Нямам основание да я махам от плюса също, макар да се позамислих, което вече не е добре за нея... Просто си играе играта, всичко което е направила дотук е според правилата и няма нищо лошо за момента. Изцепи се, че ще маха глави, ама то и Чавдар се изцепи, че ще реже гръкляни. Отдавам го на емоции и че не го мислят реално.
Така генерално Кирил ми остава единствения фермер, който от първата седмица е с два плюса. Т.е. четири пъти подред. Докато Цвети изкара там само 2 седмици.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 23:26 от Diavolo

# 889
Плюса на Цвети го отдавам на твоя хандикап към нея. Повече от равно за нея след Фермерството и е "розова" оценка Simple Smile Sunglasses
И още нещо - аз спрях да пиша тук Георги като Пръдльо, което означава, че и мен вече не ме дразни толкова много като в началото. Може би защото фокусът е изместен от него напоследък.

Ето ги при мен

++ Кирил, Живка
+  Пламен, Любо, Стефан, Чавдар, Лора, Мартина
= Георги, Цоньо, Виктор, Ралица, Краси, Цвети, Ваня, Джери, Ивайло
- Теодора

Ивайло е с един крак в минуса при мен, заедно с Ралица. Виктор е с един крак в плюса, а с другия в минуса. Следващата седмица ще определи къде ще отиде Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 14:46 от Bengun

# 890
  • София
Тази година заради повечето битки, не ги познаваме още достатъчно. Битките са повече, но не за всички и съответно повечего остават в сянка.

Надявам се сега след като я няма Сия, да ги поопознаем.

# 891
  • София
На мен Георги ми направи добро впечатление през седмицата, Сия беше седнала до него и тръгна да плюе по Чавдар, Георги веднага я сряза и не ѝ даде шанс да продължи. Така се застъпва човек за приятелите си….това към Теодора най-вече 😀

# 892
  • Велико Търново
Ами просто е любопитно, нищо повече от това.
Да, де, но би било любопитно, ако беше го написал преди финала на предпоследната битка снощи. Сега вече, след показаното, е повече от ясна причината. Все пак е напълно нормално братовчед да е сред ФБ приятелите.

А епизодите и аз не бих определила като скучни, нито пък каста като лош.

Кирил все още ми е фаворит.

Много се надявам, след като Сия вече не е част от формата, наистина да видим повече от и за останалите. Ох, и дано пък не е само благодарение единствено на скандали и интриги.

# 893
  • Вестерос
Супер е пак видеото на Мирон!

# 894
Голяма патаклама ще настане като се изока пред всички Теодора... Или пък Мартина ще се зачепка заради наранено его? Още утре ли ще е това?  От анонса май така излиза, сочат се, обвиняват се.

# 895
  • София
Ами просто е любопитно, нищо повече от това.
Да, де, но би било любопитно, ако беше го написал преди финала на предпоследната битка снощи. Сега вече, след показаното, е повече от ясна причината. Все пак е напълно нормално братовчед да е сред ФБ приятелите.

Нещо не мога да схвана какво искаш да кажеш. Оплете се нещо.
Значи аз гледах епизода на запис и сред приятелите на Сия видях две познати от екрана лица и просто го отбелязах, нищо повече от това. Няма конспирации, няма положителни или отрицателни давления. Виждаш някоя позната физиономия, участвала в шоу, филм или сериал и после пишеш в поста си, ''я, ей, кого видях'' и дотам.

# 896
  • Велико Търново
Diavolo, останах с впечатление, че си ги видял сред ФБ приятелите ѝ. Щото пък снощи нали няма ИВ и не предполагах, че си го гледал на запис. Както и че не си чел в темата, защото, както си написал - това не остана неотбелязано. Извинявам се много!!!

# 897
  • София
А, няма нищо, изяснихме се.
Аз по принцип предпочитам да гледам на запис, специално Фермата, защото я следя по-внимателно, иначе ще се разсейвам в темата, а и няма как да върна ако нещо пропусна... ИВ ми е повече на фон и спокойно си пиша или върша и друга работа, наблягам предимно само на битките, но всичко си гледам де. Но напоследък и тях ги гледам на запис, че има много футбол в този часови пояс. ШЛ и ЛЕ/ЛК са приоритет.

# 898
  • Велико Търново
Ох! Жив да те оплаче човек! Не стигат всякаквите риалитита, ами и мачове ти на главата
Че на всичкото отгоре и нова тема те чака... Hug

# 899
  • Другата България
Понеже снощи бях на работа, гледах отчасти, и основно ви четох.
Радвам се, че Сия си тръгна, въпреки че както писах, съм сигурна, че както Христина, така и тази в един момент ще я върнат. Това сме го гледали, имаме и напуснал участник. Иванчо и брат му няма да изпуснат момента за сеира, може да е всичко, но Сия си е абсолютен енергиен вампир и находка, която подозирам, че ще цъфне и в някое друго ТВ шоу оттук насетне, такива като топъл хляб ги лапат.
Сега по-голямата интрига ще е около заформящите се коалиции и предстоящи /евентуални/ сеири, предизвикани с любезното съдействие на многострадална Теодора. Ей, как по поръчка измести Сия от главна действаща роля точно когато трябва....
Гледам плюсове и минуси слагате, аз съм изцяло на мнението на Бен.
За момента, с условности, от жените Живка ми е най +, от мъжете Кирил. Въпреки, че за него имам едно наум, и наравно /или почти/ с него ми е Стефан. Подозирам, че сега мъжете ще са всички /или почти, основно келешите/ срещу него, благодарение на НЕказаното от него, но преиначено от Теодора.
Мнението ми за Мартина си остава същото - че е много силна, или поне такава заявка дава, но ненавиждам жени, които се държат като мутри, сипят закани, и демонстрират фриволно поведение с цел да се харесат на по-млади мъже. Ако е така, все пак засега разчитаме само на думите на Живка.
Останалите са ми безразлични. Ивайло ми става все по-дразнещ, досаден, натрапчив, обсебващ, Сия в мъжки вариант. Виктор тотално ми е изпаднал от полезрението, при него ще се разчита на любовната нишка, абсолютно неориентиран младеж, който накрая ще даде превес на хормона пред сърцето /според мен/. Пламен продължава да е енигма за мен, поради това не мога да го /не/харесам. Все още. Цоньо си ми е на сърце, Джери ми е безразличен, Чавдар също, Гошо си остава на последно място към момента просто защото първоначалното ми мнение беше такова, не е направил нищо, за да го промени, просто не са го излъчили и не са фокусирали върху него.
Жените същата работа. На едно ниво всички, малко по-нагоре детето Лора, но пък от нея също нищо не виждаме и чуваме, дали защото от Сия нямаше кога, дали защото просто си е много млада и няма все още опит, а просто се придържа към по-силните - не мога да преценя. Знам обаче коя ми е на дъното - Теодора. От ден първи не я харесах, оказах се права, но не предполагах колко по-зле може да бъде.
Положително за момента си промених мнението за Ваня, но според мен тя ще иде в "лагера" на Мартина. Ще е огромна изненада за мен ако се случи обратното.

Общи условия

Активация на акаунт