Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 31

• 88 268
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Умира човек и право на небето. Първото, което вижда е огромно дърво, окичено със звънчета. "Новодошлият" пита Свети Петър:
- Какво е това?
- Това е дървото на лъжата. Когато някой излъже някого, камбанките звънят.
В този момент няколко звънчета се раззвънели.
Свети Петър казал:
- Ето, виждаш ли - това означава, че търговците рекламират...
Зазвънели повече от половината камбанки.
- Ето... сега пък бизнесмени предават данъчните си декларации...
Раздал се оглушителен звън и цялото дърво се разклатило.
- О, и предизборната кампания в България започна!

Брат на известна чалга-певица й звъни:
- Како, намерих ти два великолепни текста.
- Къде ги намери?
- На вратата на градската тоалетна...

# 61
Когато разбрали, че бързият влак от София за Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България.

Просто на това да се смеем ли или да плачем не знам, как може да изоставаме толкова много, защо не ни върви работата тука 😔

# 62
# 63
  • тук, на мястото си

# 64
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 65
# 66
Един човек хванал златната рибка и тя обещала да му изпълни три желания, ако я пусне.
- Искам да съм богат! - казал той. Веднага получил скъп костюм, ланци, пачка с пари и т.н. екстри.
- Искам Мерцедес! Тутакси се намерил в 600SL.
- А сега искам някаква тръпка, че то така не е интересно! - "Щрак" - вратите се заключили, а под седалката се чуло - тик-так, тик-так, тик-так…

Забелязали ли сте, че жените мият посудата след ядене,а мъжете - преди?

# 67
  • тук, на мястото си

# 68
Срещат се двама приятели, единият слаб, изпит, а другият загладил косъма, с едни розови бузи.
Слабият пита:
- Какво направи? Ти също беше като мен слаб и изпит, а сега как си се оправил, как го постигна?
- Ами пускам всяка седмица тото и си живея с надеждата, че ще спечеля.
И слабият започнал да пуска тото, след време и той позагладил косъма.
Жена му го пита:
- Какво стана бе, мъжо? Беше такъв един слаб, изпит, ребрата ти се брояха, а сега си понапълнял, бузите ти розови...
- Жена, да ти призная,  живея си с една надежда от известно време....
И докато обясни, жена му се развикала:
- Щом ще сме толкова откровени и аз си живея с един Спас!

# 69
Седя си на пейката пред блока и както си пийвам биричка, виждам знойната съседка дето живее срещу мен да се задава иззад ъгъла. Както си вървеше, забеляза че съм се оцъклил в нея и с умопомрачително чаровна усмивка ме заговори.
- Здрасти, как си? Точно се прибирам и ми дойде някакво зверско желание за купон. Ама ЗВЕРСКО! Довечера искам да се напия и да се забавлявам лудо. Ти имаш ли някаква работа довечера?
След набързо прекараният микроинфаркт се посъвзех малко и с възможно най-тежкарския, но сластен поглед на който съм способен, ѝ отговорих:
- Не, нищо нямам. Довечера съм свободен като Мел Гибсън в „Смело сърце“.
Нямам представа как е възможно, но усмивката ѝ стана още по-широка и чаровна, от което на мен честно казано ми стана. Погледна ме право в очите и ми вика:
- Ейййййй, СУПЕР. А дали ще може да те помоля да ми гледаш кучето?

# 70
# 71
Шкода на чешки език означава...повреда! Laughing Така се е получило,защото основателят на фирмата се е казвал Емил Шкода.

# 72
  • тук, на мястото си

# 73
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 74

Общи условия

Активация на акаунт