В безизходица съм ,помогнете

• 6 159
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
И двамата сте за психиатър според мен.

# 61
  • София
Ако получи момиче какво ще стане? Ако ви загърби и тримата у вас? То май с двете деца вече е станало.

# 62
Това вманиачаване в пола на детето не е нормално. Съветите да се търси причината са правилни и добри. Те не означават, че жената е луда, а че нещо не е наред и тя страда. Когато човек е болен се лекува. Има физически болести и психически. И в двата случая диагнозата се поставя от съответния специалист и той предписва лечението.
Помисли какво във Вашето ежедневие я кара да казва и чувства, че Вие като баща сте получили синовете си, а тя не е получила дъщеря? Може би от там трябва да тръгнете. Моят баща никога не е крил предпочитанието си да има син и разочарованието си от факта, че има дъщеря. И това беше пречка в нашите взаимоотношения. До там, че в детството и дори юношеството си предпочитах да имам синове някой ден и евентуално накрая едно момиче (исках 3 деца), защото смятах, че така дъщерята ще бъде приета и обичана от баща си евентуално. Т.е в моите очи мъжът иска и обича синовете си.
Да, ама един ден сънувах, че имам дъщеря. После този сън се повтори и потрети и точно той ми помогна да преодолеят тези психологически травми на детството. Днес имам момиче и момче. Синът ми ме пита понякога кого обичам повече. Знам, че иска да чуе, че него обичам повече от кака му, но няма как да му го кажа. Обичам еднакво силно и двете си деца, боли ме еднакво и за двамата.
П.п Аз имах възможност да избирам пола на децата си, защото са осиновени. Не така щеше да стои въпросът, ако ги бях родила. Тогава приемаш децата такива, каквито са, просто защото са част от теб.

# 63
Здравейте . Моля за съвет ,мисля си че съпругата ми сграда от феминизъм ...

Хайде да се понаучим що е то феминизъм, че нещата са трагични.

Скрит текст:
Феминизмът (от англ. и фр. feminism, feminisme, които произхождат от лат. femina „жена“[1]) включва политически, социални и други движения, които се борят за и акцентират върху свободата и равноправието на жените, женската гледна точка за света и положението като цяло на жените в обществото. Повечето феминисти са загрижени най-вече за социалното, политическо и икономическо неравенство между мъжете и жените. Феминизмът се концентрира върху идеята, че полът не трябва да бъде определящ фактор за конструиране на социалната идентичност на личността или да бъде основание за различни социално-политически или икономически права.

След отвоюване на правото на собственост, на имуществени и парични притежания, правото на вот и други основни човешки права, политическите кампании на феминист(к)ите днес обикновено се фокусират около такива въпроси като правото на безопасен и легален аборт, достъпа до средства за контрацепция, домашното насилие, еднаквото заплащане на мъже и жени, борбата с дискриминацията по полов признак, сексуалния тормоз и други.

Колкото до проблемът ти - огромен е.
Жена ти има голям проблем. Това не е нормално. Да не си гледаш децата, да врещиш за момиче, че и слабоумно да опитва да убеждава как щяла да започнела да ги гледа тия момчета, ако родила момиче.
Заведи я на психолог, че да не отиде коня у реката.
Самия факт, че не си гледа децата след време ще имаш доста проблеми с момчетата.
Гледай пък те като пораснат ако им се роди дъщеря да не вземат да я метнат за осиновяване.
Плюс ще имат куп други комплекси.
А недей се боже таз твоя убостница вземе че роди момиче, тогава считай, че ще забрави за двете си мъжки рожби.

# 64
  • Варна
Пак като не е започнала да третира малкото дете като дъщеря, все е нещо... Че такива неща съм виждала.

Жената е болна и има крещяща нужда от помощ, мъжа й и той не е съвсем с всичкия си. Дано поне бабата да е в час, която денем гледала малкото дете. Един нормален в тая къща задължително трябва да има.

Много ми се иска да  е пързалка темата, че тръпки ме побиват.

# 65
  • Варна
Малкото дете дали би могло да бъде изведенено от тази отровна среда ? Да го поеме бабата примерно.

Родителите определено  са неадекватни. Съпругата е осъществила половината си мечта, ако е желаела момче и момиче и затова фаворизира голямото дете.
Специалист си трябва.

# 66
  • София
А ако един ден на тези 2 момчета (или само на едното) им се роди момиче, каква свекърва ще е тази жена Satisfied темата за свекървите тук ряпа да яде Satisfied

# 67
То и голямото със сигурност има нужда от помощ вече.

# 68
Направо ми бърка в здравето да гледам толкова хора да се впрягате за очевидна пързалка.
Жена ми е болна феминистка, иска дъщеря, КАКВОДАПРАВЯ, момиче как се прави, какви изследвания, много я обичам
Ако ще още не 5, а 555 страници да му обяснявате за депресия и че трябва специалист - няма да има ефект. Ще ви задава безумни въпроси, а вие ще си мислите, че избягва темата за психиатъра поради предубеденост и още повече ще се впрягате.

# 69
Дори да е пързалка, което е по-добрият вариант, нека да ги има написани и казани тези неща, в случай, че все пак не е.

# 70
По принцип си права...де факто кой неграмотник ще ти влезе в мамата да чете, че трябва среща с психиатър? Такива хора , дето могат да си напишат името, ще искат препоръки за конкретен психиатър в здравния форум, вероятно дори ще са посетили поне един...няма да разкудкудякват кокошкарника, който представлява СО.

# 71
Направо ми бърка в здравето да гледам толкова хора да се впрягате за очевидна пързалка.
Жена ми е болна феминистка, иска дъщеря, КАКВОДАПРАВЯ, момиче как се прави, какви изследвания, много я обичам
Ако ще още не 5, а 555 страници да му обяснявате за депресия и че трябва специалист - няма да има ефект. Ще ви задава безумни въпроси, а вие ще си мислите, че избягва темата за психиатъра поради предубеденост и още повече ще се впрягате.
Това не са причини да бъде пързалка.
Много неграмотни има.
А и познавам хора, които имат предпочитания към пола на децата си + това, като не получат желания пол - става страшно за детето.
Или наистина е пързалка или са едно голямо нещастно дисфункционално семейство.
Та ако е вярно и бащата не е много в ред.

# 72
  • MI
Аз допускам винаги че може и пързалка да е, но точно неграмотността никакъв критерий не е. Като гледам някои хора и във форума как ползват думи, на които очевидно не познават смисъла, един феминизъм ли ще ме учуди...

Ето истинска история от 90те - майка убива двегодишното си дете и инсценира че не е била в къщата и е намерила детето да повръща кръв. В последствие се доказва че е била тя, но тя продължава да отрича. Мъжът ѝ продължава да ѝ вярва. Записват я как на свиждане по време на процесите го моли да ѝ направи друго дете, един вид да замести това. Това нали уж майка, която е намерила детето си агонизиращо, много скоро след това. И наистина ѝ прави. Изчаква я да излезе от затвора и си живеят сега четиримата. Flushed Та всичко е възможно, дори мъжът да е по-зле и от жената.

# 73
Автора е  писал и в темата, за психологичните консултации...надали е пързалка за съжаление.

# 74
Това нали уж майка, която е намерила детето си агонизиращо, много скоро след това.
Офф, но поведението ù е, да го наречем нормално, включва се съвсем елементарен инстинкт. Социално неприемливо, но биологично е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт