Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са алтернативите на Net1 за телевизия и интернет в центъра на София?
Какви са преживяванията на хората с различните доставчици на телевизия и интернет в центъра на София?
Какви са алтернативните опции за телевизия и интернет в София Център, които не включват трите телекома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са алтернативите на Net1 за телевизия и интернет в центъра на София?
-
Какви са преживяванията на хората с различните доставчици на телевизия и интернет в центъра на София?
Хората имат различни преживявания с различни доставчици на телевизия и интернет в центъра на София. Някои се оплакват от проблеми с качеството, лошо обслужване от клиенти и недостатъчно покритие в определени райони. Други споделят положителни преживявания с новите доставчици, като подчертават отзивчивостта на персонала и удовлетворителното качество на услугите.
-
Какви са алтернативните опции за телевизия и интернет в София Център, които не включват трите телекома?
-
Какви са цените и условията за интернет и телевизия при различните доставчици в центъра на София?
-
Какви са разликите в скоростта на безжичния интернет между новия рутер на A1 и стария TP-Link рутер?
иначе за интернета съм съгласна - по-добре да ми е малко по-бавен, отколкото да ги чакам Виваком половин ден да го оправят. То и без това в днешно време няма нет, който да е чааак толкова бавен, че да не можеш да си свършиш работата. Иначе за тв ги отрязахме да не ни офертират изобщо, имам безплатен Xplore TV на тела, оттам каст към тв-то, всичко друго е Нетфликс и ХБО Макс. Предпочитам за тях да плащам, отколкото за тв-то на Виваком, по-скоро една стайна антена ще си сложа. Не ми трябват 20 руски и 20 турски канала