Колко търпение е нужно?

• 14 859
  • 432
  •   1
Отговори
# 300
Като почне да съжалява, ще му мисли тогава. Сега е време да приеме и да вярва, че е направила това, което е сметнала за правилно за себе си. Комуникацията и уважението трябва да са на първо място в една връзка. За мен тук, според разказа, тези неща липсват. Дано нещата да се наредят по най-добрият начин. Не е лесно, но по-добре сега, отколкото когато вече има и дете, и години вложени в нещо безсмислено.

# 301
И как става все така, допита се някоя дама до бг мама, чете 1-2 дни и светкавично взема правилното решение? Браво, голяма сила сме!

# 302
Едва ли сме чак такава сила, просто понякога човек има нужда да си свери часовника и да прецени дали решението, което взима е подкрепено от хората. Има моменти, в които сам не си вярваш и си нямаш доверие на мислите. Нарича се газлайтинг и обикновено идва от най-близкия.. "Лигла си", "Нямаш причина да си недоволна", "Ще съжаляваш", "Ти добре ли си, не е така", " Преувеличаваш". Вероятно всеки тук  го е изпитвал.

# 303
  • София
Може би защото като дойде моментът да се допитват, вече е опрял ножът до кокала? Ама не е като при сума съфорумки да няма никакъв ефект... я Денито колко пъти си настъпва нейната мотика. Имаше и друга май... или беше същата... сливат ми се вече... дето се оказа, че има поне 5 теми с различни проблеми, включително дето гаджето й свалял бившата в болницата.

# 304
Днес следобед се е изнесла напълно в друга квартира, в която може да остане временно докато си намери своя. Карали са се, доколкото разбрах му е дошло като гръм от ясно небе. Не можахме да говорим много, само нещо спомена, че ѝ казал, че щяла да съжалява за презвземките ѝ и за загубата му.
Това е най-бавния гръм. 8 месеца е летял Joy

# 305
За мен не е чудно.
Аз взех решение и без мамата за броени минути. Да, дни и седмици мислех, че не съм доволна от положението, но бях заета с командировки и доказване, мислех, че просто съм малко поизнервена. Обаче като се прибрах за по-дълго, взех голям бонус, заплатата ми и без бонуса беше по-висока от неговата, а той беше останал без работа и просто си лежеше като сарма с таблета - ми светна мисълта, че ужасно, ама ужасно ме дразни, че нищо не губя с раздялата и нещата - изнасянето на мъжа, тоест - могат да станат същата вечер. Нещо правех в кухнята, приключих го, отидох в другата стая и му казах адски ме дразниш, стани, събери си нещата и се махни.
Разбира се, не при всички се получава така блиц, дори да са в перфектни условия.

# 306
И как става все така, допита се някоя дама до бг мама, чете 1-2 дни и светкавично взема правилното решение? Браво, голяма сила сме!
Не мисле, че решението ѝ беше светкавично в никой случай. Според мен това зрее в нея от доста време, но когато постоянно ти набиват, че повредата е в собствения ти телевизор, започваш да мислиш, че действително е така. Защото, съгласете се, но повечето хора избягват да обсъждат тези си проблеми с близки, приятели и колеги. Докато в един момент просто не ти гръмнат бушоните и не разкажеш всичко, на който пръв ти попадне пред очите.

# 307
  • Шотландия
Днес следобед се е изнесла напълно в друга квартира, в която може да остане временно докато си намери своя. Карали са се, доколкото разбрах му е дошло като гръм от ясно небе. Не можахме да говорим много, само нещо спомена, че ѝ казал, че щяла да съжалява за презвземките ѝ и за загубата му.
Звучи като заплаха,  дано не е. Иначе реакцията му потвърждава,  че е постъпила правилно да си отиде от него.

# 308
  • Paris, France

О, да, направо ще се гръмне след като установи, че в следващата квартира само ще плаща наем и сметки без да се налага да готви всеки ден и да пере чорапи. 25 годишната няма никакъв шанс някой със собствено жилище, където поне няма да плаща сметки и наем, да я погледне. Огромна загуба е липса на секс с най-обикновен пуяк или суяк.

Аз пък се чудя как на 25 годишни им се играе на семейство. На 25г не исках и безплатно в замък да живея с мъж, а това момиче тръгнало да готви!!!!!

А родителите и знаят ли как живее?

# 309
  • Далече, далече
Днес следобед се е изнесла напълно в друга квартира, в която може да остане временно докато си намери своя. Карали са се, доколкото разбрах му е дошло като гръм от ясно небе. Не можахме да говорим много, само нещо спомена, че ѝ казал, че щяла да съжалява за превземките ѝ и за загубата му.
Звучи като заплаха,  дано не е. Иначе реакцията му потвърждава,  че е постъпила правилно да си отиде от него.

На мен ми звучи като нарцис, който си мисли, че слънцето изгрява и залязва с него.

# 310
Не, не е било заплаха, а в смисъл " Не знаеш още какво губиш".

# 311
  • Сф
Ми те всички зарязани така си вярват.

# 312
  • София

Е тя нищо не губи, какво още? Най-обичам, такива, които се сещат, че имат за даване, чак като те изгубят Joy

# 313
  • Агент под прикритие
Ми те всички зарязани така си вярват.
Те обикновено всички, които казват това, си вярват. Без значение дали са от страната на напуснатия или напускащия.
Колко е вярно, може да покаже само времето...

# 314
  • София
Единственото, за което не съм съгласна е, че мъжът е пей сърце, защото работи 2/2. Да, има повече свободно време, но има и повече нужда от почивка след 2 дни по 12 часа.
На месец стандартно изработваме 8х21=168 часа. Той работи 16*12= 192 часа, или 3 нейни дни повече.
Но това не го оправдава да е простак.

Общи условия

Активация на акаунт