Лотария "Зелена карта" 2023

• 53 226
  • 608
  •   1
Отговори
# 390
Няма да ти кажат. Нито и ако ти откажат виза заради чичо, вуйчо, стринко и какво ли още не, които са били партийци. Твоя отговорност е да подадеш правилно снимките и да спазиш изискванията, които ти дадат.

# 391
Няма да ти кажат. Нито и ако ти откажат виза заради чичо, вуйчо, стринко и какво ли още не, които са били партийци. Твоя отговорност е да подадеш правилно снимките и да спазиш изискванията, които ти дадат.
Потребител беше писал по-напред, че са били дисквалифицирани заради снимките и за това ми стана интересно.

# 392
  • Сф
Можеш ли да цитираш мнението? Няма как да разбере, че са го дисквалифицирали, може да подозира, но не със сигурност

# 393
И аз го помня това мнение. По форумите с такава категоричност се изказват много компетентни, че човек да се върже. И чак пък и да го търси да цитира този "капацитет", уляхте се Simple Smile Мога да гарантирам само, че за по-тъмен фон не дисквалифицират - от една изтеглена и заминала със снимка на средно сив фон, аз лично я снимах у нас. Преди Ковид това, сега няма защо да е различно. Аз не вярвам в дисквалификации по снимка.

# 394
Не само не е възможно да се знае по каква причина си дисквалифициран, невъзможно е да знаеш дали изобщо си бил дисквалифициран, или просто не си бил изтеглен. Може би хората намират някакво утешение в това търсене на причина да не са изтеглени. Особено тези, които са убедени, че лотарията всъщност не е лотария и всеки спечелил по някакъв начин го е заслужил.

# 395
От както Кремито навремето я изтеглиха със стара  снимка, и аз не вярвам в конспирации.
Мен пък ме изтеглиха със снимка на урунгел. А бях кандидатствала с чудесни снимки преди това: )
Стига да отговаря на изискванията и да сте вие на снимката, не го мислете.

# 396
Здравейте,може ли да ми препоръчате авиокомпания и билетите чрез фирма посредник ли ги купувате?
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 19:27 от Ralica Tenewa 655420

# 397
  • Sunshine state
skyscanner.com или cheapoair.com препоръчвам горещо. Ние за пръв път като идвахме взехме билети с Юзит Колорс на Върджин Атлантик и за малко не си изтървахме презокеанския на Хийтроу, защото връзката беше недостатъчна, а летището е огромно. Не бих летяла отново така. Успех!

# 398
  • Down south
+1 Pupitka
Купувайки билетите, обърнете внимание на свързващото летище, престой, дали ще бъде достатъчен, за да не попадате в допълнително стресови ситуация. Също така,  дали в САЩ кацате на крайната дестинация или ще имате още едно прехвърляне.

# 399
И аз първия път когато летях си купих билет с Usit Colors обаче аз си го намерих предварително в един сайт и после само им го показах да мине през тях. Преди това ходих до офиса им и ми намериха само някакви много смотани полети. Беше ме страх да не объркам нещо, а бях накрая на 6те месеца след медицинските изследвания и трябваше да излетя. Летях през Лондон, летището е огромно, имах чувството, че никога няма да стигна до другия самолет. Беше кошмарно.
След това съм купувала от сайтове, но най-сигурно се оказа да купиш от авиолинията, дори да е малко по-скъп. Ако стане нещо, се обръщаш направо към компанията, иначе ако минеш през агенцията обикновено си прецакан.
Дори на малки летища като Варшава, Мюнхен, Франкфурт, един час не е достатъчен и обикновено багажът не успява да отиде от единия самолет в другия и пристига по-късно, ако изобщо се намери.
Гледам да има поне час и половина престой. На мен не ми пречи, че стоя на летището, стига да имам храна, вода и интернет или нещо за четене.
Също така внимателно чети колко и какъв багаж се включва в билета. В това отношение турските авиолинии са най-дашни.
Можеш да прегледаш темата "161 нови Американки празнуват 4ти юли - Добре дошла, Лъки!"
от това мнение нататък:
https://bg-mam.ma/p/1350646/44403539
Има полезни съвети.
Успех и всичко най-добро!

# 400
След едно огромно фиаско с билети, купувани през Travelocity, за които не само ни казаха да пием една студена вода, ами щяха да ни оставят с две бебета насред Щатите без опции да се придвижим до крайна дестинация, всичките ни билети се купуват директно от авиокомпанията. Обикновено проверявам в чипо сайтовете на кого са най-евтини и добри вариантите, и после отивам направо на сайта на превозвача и си купувам билетите оттам.

# 401
Здравейте,може ли да ми препоръчате авиокомпания и билетите чрез фирма посредник ли ги купувате?
Благодаря предварително!
Последните години Turkish Airlines имат най-добри полети и цени. Аз ползвам този сайт www.momondo.com, за да се ориентирам за възможностите и после проверявам дали на официалния сайт на авиокомпанията цените са същите, за да си ги купя от там - винаги е за предпочитане, защото понякога някакви агенциийки, с които ако ти се наложат смени и комуникацията може да е по-тромава.

# 402
Видях,че във cheapoair.com има оферта на
Половин цена билети на bulgaria air oт 1.700$ на 800$ и престоите са малко във Лондон 1ч.30м. ,а със Катар престоят е над 10 часа..Принципно довални ли сге от Bulgaria air.Ще пътуваме до Финикс и ще имаме две прекачвания и другият проблем ни е,че имаме и куче с нас,някой може ли да сподели за полет с куче?
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 08:31 от Ralica Tenewa 655420

# 403
Видях,че във cheapoair.com има оферта на
Половин цена билети на bulgaria air oт 1.700$ на 800$ и престоите са малко във Лондон 1ч.30м. ,а със Катар престоят е над 10 часа..Принципно довални ли сге от Bulgaria air.Ще пътуваме до Финикс и ще имаме две прекачвания и другият проблем ни е,че имаме и куче с нас,някой може ли да сподели за полет с куче?
Благодаря предварително!
[/quote

Аз съм доволна от Bulgaria air , престоя е достатъчен според мен .

# 404
На мен не са ми любими. Когато пътуваш с куче трябва да провериш къде лети - в кабината или в багажното (различни са изискванията за клетки), а и в багажното е гадно за животинче.

На страницата на всяка авиокомпания има изискванията. След това трябва да провериш дали твоята порода куче може да лети в самолет. Има някои, които не може и тогава - презокеански с ферибот.

След това, трябва да се свържеш с компанията директно и да поискаш резервация за кучето или котето. Правиш си резервация за билет за теб и семейството, но не я плащаш. След това те ти потвърждават, че има място за твоето любимче в самолета и ти прикачват тази информация към твоя билет. И после си го плащаш билета, ако се плаща билет за животинчето - те ти го добавят към крайната цента, и после летиш. Когато си в самолета - кучето или котето отива в седалката пред теб, отдолу, така че чанта с меки краища е по-добре от пластмасовите.

А, и - всички ваксини и паспорт и пълни кръвни изследвания ще са ви необходими - да ги имате и да са с вас.

Обаче, резервацията за животинче трябва да се направи по-рано, защото има лимит колко кучета и колко котки могат да пътуват в един самолет и ако се запълни мястото - твоето или няма да лети или ще го сложат в багажното.

При самото пътуване - не носиш никава храна или вода за четириногото дете. По принцип храна може, но в запечатан плик, тип пауч и под 100 грама и да е на гранули. В самолета не можеш да изваждаш животинчето. Освен ако не си бизнес клас. Тогава може, докато не гледат да го снимаш набързо до прозореца Simple Smile

Храната можеш да я оставиш в клетката. Също - аз си имам една изтривалка за баня - от тези с мемори фоум - слагам си я отдолу на клетката. Не че нещо, ама и животинчето има душичка. Малко комфорт не е излишен никому.

И последно - има слушалки за уши за кученца. Плашат ги шумовете в самолета, особено ако не са globe trotters Grinning . От амазон можеш да си поръчаш.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 10:33 от Елфичка

Общи условия

Активация на акаунт