Лотария "Зелена карта" 2023

• 53 215
  • 608
  •   1
Отговори
# 405
  • Fairbanks, Alaska
И последно - има слушалки за уши за кученца. Плашат ги шумовете в самолета, особено ако не са globe trotters Grinning . От амазон можеш да си поръчаш.

Можеш ли да разясниш това globe trotters? Гуглето дава модел на Волво и колички за кучета.

# 406
  • Sunshine state
С 1ч30м на Хийтроу рискувате много да си изпуснете връзката. Нямаха коридор за кацане България Еър и кръжахме 20мин над Хийтроу, после сменяш терминал и имаш допълнителна проверла за САЩ. Не бих го взела този билет. Гледайте с турците. 👍🏻

# 407
  • USA
2018 г пътувах от Варна до Маями с 2 котки, с Туркиш-Варна-софия-12 часа предтой в Турция+12 часа до Маями.
Пътуваха в багажното, от компанията ми бяха изпратили списък с параметри на "клетките", какво да има в клетките, как да са обезопасени.
Искаха ми паспорти за животните, ваксина за бяс сложена до 30 дена преди полета,чип задължително, а от БГ за да напуснат животните някаква бележка от нещо от рода на "комисия на земеделието, животните..храните.."ако поровя ще я намеря.Всяко животно с купен билет.Варненска клиника ми беше направила отделно тест че има сложена ваксина за АНТИТЕЛА за бяс, тогава ми искаха и такъв документ, сега нямам идея дали е така.Излседването пращаха до Германия, защото имаше списък с клиники на който се приемаха само резултатите.
На летището ходиш да си ги вземеш от гише в което проверяват документите.Гледай кога пристига самолета и работното време на гишето/има ги из нета/ защото работеха до 00 часа май и ако пристигаш по-късно чак на следващия ден може да си го вземеш.
Тук вече намерих ветеринарна клиника която пое животните, за да ги освободя от карантина.Минават преглед, проверяват чипа, ваксините, регистрират ги в местната служба и готово.

# 408
Можеш ли да разясниш това globe trotters? Гуглето дава модел на Волво и колички за кучета.

Globe trotter = пътешественик, някой, който е свикнал да пътува много

В Хийтроу връзка за по-малко от три часа е чиста лудост. Без да имате никакви закъснения и проблеми, чисто технически ви трябва час - час и половина да смените терминали и да минете проверките. Аз никога не съм летяла оттам без закъснение или проблем.

Когато купувате билети от посредник, имайте предвид, че те нямат никакво задължение да ви помагат да презаверите билети, ако изпуснете полет заради технически проблеми или закъснение не по ваша вина. Ние затова купуваме билети директно от компанията. Като ми закъснее Луфтханза, следващият превозвач пак е свързан с тях и те са длъжни да ми намерят нов полет.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 13:39 от ianajar

# 409
  • Sunshine state
Още по-малко пък с куче и дете на 3. Изобщо не е достатъчен час и половина. Ние с 2ч и кусур едва не си изтървахме полета като буквално спринтирахме.

# 410
2020 пътувахме с дете София-Лондон-Маями и обратно , беше ни достатъчен престоя , не сме имали закъснения .

# 411
  • Sunshine state
Чист късмет си е това. За първо пътуване изобщо не смятам, че този предтой е достатъчен. Естествено всеки сам си решава.

# 412
Половин цена билети на bulgaria air oт 1.700$ на 800$ и престоите са малко във Лондон 1ч.30м.

Кога летите, че ви е толкова скъп билетът? Аз гледам билети в момента за юли, по принцип най-скъпия месец, и всичките са ми под 1200.

# 413
Преди пандемията края на 2019 летяхме за Чикаго с турците. София-Истанбул-Чикаго. В Истанбул имахме 3 часа престой и се изгубихме. Голям смях! Последни отидохме на изхода за Чикаго. Сега ми е смешно, ама тогава се препотих 300 пъти. Simple Smile От Истанбул до Чикаго полета е към 11 часа, докато от Европа е по-малко. Но мъжът каза, че ако отново летим за там (дай Боже някога), пак ще летим с турците.

# 414
В амазон напишете: "dog headphones noise cancelling" и ще излязат резултати, от които да си изберете.

# 415
Това може да ви е интересно като статистика, DV2021 е най - ужасната за лотарията и дано остане само тя.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 15:32 от Scott

# 416
Въпросът ми не е за зелена карта, но не знам къде да попитам. Някой знае ли сега след Ковид колко време се чака за интервю за туристическа виза?

Благодаря предварително!

# 417
  • Сф
Има друга тема за туристическите визи- зависи кога ще хванете датите, но май минимум 2 месеца да уцелите свободни дати

# 418
Благодаря. Не знаех. Коя е другата тема?

# 419
Здравейте, опитвам се да намеря статистика ма брой кандидатствали, брой спечелили през годините по държави или само за Б-я, включител о за телущата лотария, просто за информация. Някой може ли да помогне с източници? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт