Лотария "Зелена карта" 2023

• 52 543
  • 608
  •   1
Отговори
# 450
Честито на печелившите! От мен малко странен въпрос. Имате ли познати спечелили два пъти и какъв е шансът това да се случи?
Да. Познавам човек изтеглен в дв 2021..не стигна до интервю заради големия номер. На следващата година пак печели, пак с голям.номер.

Познавам.и човек печелил преди години,но не задействал процвдурата и в дв 2020.пак спечели, но не стигна до интервю въпреки малкия номер.

# 451
Честито на печелившите! От мен малко странен въпрос. Имате ли познати спечелили два пъти и какъв е шансът това да се случи?
Да. Познавам човек изтеглен в дв 2021..не стигна до интервю заради големия номер. На следващата година пак печели, пак с голям.номер.

Познавам.и човек печелил преди години,но не задействал процвдурата и в дв 2020.пак спечели, но не стигна до интервю въпреки малкия номер.
Благодаря за отговора, значи има и такива случаи. Simple Smile

# 452
  • Down south
Да, има случаи с повторно изтеглени.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 17:58 от Daylily

# 453

Да, ние сме такъв случай. 2004г. ни изтеглиха, 2005г. дойдохме в САЩ. Постояхме година, но ни приеха в Европейския Съюз и решихме, че нещата в БГ ще се оправят и се завърнахме. И така с надежди живяхме в БГ до 2014г., но нищо не се подобряваше, когато решихме и отново кандидатствахме същата година. Изтеглиха ни 2015г. и от 2016г. отново сме в САЩ. Та от общо 2 кандидатствания - 2 пъти бяхме изтеглени. Така че, не се предавайте! При нас шансът беше 100%!

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 21:18 от maminka1

# 454

Да, ние сме такъв случай. 2004г. ни изтеглиха, 2005г. дойдохме в САЩ. Постояхме година, но ни приеха в Европейския Съюз и решихме, че нещата в БГ ще се оправят и се завърнахме. И така с надежди живяхме в БГ до 2014г., но нищо не се подобряваше, когато решихме и отново кандидатствахме същата година. Изтеглиха ни 2015г. и от 2016г. отново сме в САЩ. Та от общо 2 кандидатсвания - 2 пъти бяхме изтеглени. Така че, не се предавайте! При нас шансът беше 100%!
Това е много обнадеждаващо. Общо взето избори нас е сходно положението. Избраха ни, отидохме, постояхме година и се върнахме по малко странични причини. Сега две години вече пак кандидатстваме и нищо... Затова се чудех дали изобщо е възможно или си имат все пак някакъв алгоритъм, който да отсява такива участници.

# 455

Да, ние сме такъв случай. 2004г. ни изтеглиха, 2005г. дойдохме в САЩ. Постояхме година, но ни приеха в Европейския Съюз и решихме, че нещата в БГ ще се оправят и се завърнахме. И така с надежди живяхме в БГ до 2014г., но нищо не се подобряваше, когато решихме и отново кандидатствахме същата година. Изтеглиха ни 2015г. и от 2016г. отново сме в САЩ. Та от общо 2 кандидатствания - 2 пъти бяхме изтеглени. Така че, не се предавайте! При нас шансът беше 100%!
И как е втория път. Сигурно сте вече с паспорти.
Заслужава ли си премеждието.

# 456
Здравейте, тази година съм изтеглен с номер 1ХХХ и сега информирането по процедурата става сериозно! Grinning

# 457
Да има човек шанс да живее в САЩ и да се върне в БГ, ама после пак да го изтеглят не е много честно според мен. Трябва да се селектират някак хората и тези, които са решили веднъж, че не им се нрави толкова Америка да не печелят по 10 пъти и да чергарстват за сметка на хора, които цял живот така и не получават шанс...
Нищо лично, просто някак не е измислено добре.

# 458
Да има човек шанс да живее в САЩ и да се върне в БГ, ама после пак да го изтеглят не е много честно според мен. Трябва да се селектират някак хората и тези, които са решили веднъж, че не им се нрави толкова Америка да не печелят по 10 пъти и да чергарстват за сметка на хора, които цял живот така и не получават шанс...
Нищо лично, просто някак не е измислено добре.
Долавям злоба тук, а е излишно.
Това е лотария, няма конспирация. Всеки с късмета си. Някой може да спечели от тотото 3 пъти, друг цял живот да играе и да не спечели.

Много добре си е измислено даже, това е програма за разнообразяване на имиграционния поток на лотариен принцип. Не е комсомолски лагер за бране на грозде.

# 459
Ами не е точно тото и според мен трябва да има селекция. Програма за разнообразяване, в която всеки спечелил трябва да има 1 право, а не 100 пъти иди ми дойди ми туризъм. Голямото разнообразяване.

# 460
Здравейте, тази година съм изтеглен с номер 1ХХХ и сега информирането по процедурата става сериозно! Grinning

Супер номер сте! Попълвайте дс-260 бързо и без грешки, за да няма нужда да отключвате. Успех!!!

# 461
Здравейте група😉 Въпроса ми към Вас е:Кой къде кандидатства и има ли фирма, която е най надеждна по този въпрос? Благодаря предварително и успех на всички 👍

# 462
  • Somewhere in Spacetime
Уж толкова години чета и се подготвям за процеса, но сега имам чувството, че нищо не знам. 😁 Отново четене, внимание към всичко.
Паспортите ни изтичат в началото на април 2024 г. Мисля да ги сменим и тогава да подадем DS 260.

# 463
Така направете. Американските ще можете да си ги запазите като ви изтекат, но с българските не стоят така нещата.

# 464
Здравейте група😉 Въпроса ми към Вас е:Кой къде кандидатства и има ли фирма, която е най надеждна по този въпрос? Благодаря предварително и успех на всички 👍

Не е трудно, фирма не Ви е необходима. Нужно е английски да знае някой и да имате паспорт, валиден към момента на кандидатстването, което обикновено започва от 3-ти октомври и приключва 7-8-ми ноември. Само за снимките - трябва да са по техните изисквания, но всяко уважаващо себе си фото ще Ви ги направи. Ще ги прикачите към формата.

Общи условия

Активация на акаунт