Падат есенни листа, а мамите от 'Искам бебе' очакваме нашите слънца ! /тема 34/

• 35 955
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Протеинът дали не е Фризубин?

Да точно Simple Smile
Предполагам това Днес ще го търся да видим дали се намира

# 121
Ами хайде да се отчета с първи преглед. Simple Smile Видяха се 2 мънички сакчета, едното е малко по-мъничко от другото и АГ вика, че Божа работа било какво ще стане там. Викам си то цялата работа е Божа работа, пък нали са отделни личности, не може да вървят съвсем еднакво. Grinning И така сега ме вика пак на преглед следващата седмица в петък, стори ми се, че спомена евентуално, че тогава можело и да се чуе сърчице, но да видим. Simple Smile Heart

# 122
Леле, Локо , ти си истински герой, тази пълна упойка, не че разбирам, ама и на мен съмнително ми прозвуча. Важното е, че е минало и вече сте добре Heart
Слънчогледче честито! Чудесни новини от прегледа, ще стискам палци да чуеш стрчица другия път Heart

# 123
Сънчеее ❤️ Чакаме новата партида близнаци 😁

# 124
Слънчогледче чудесна новина,чакаме добри новини.  Лека и успешна бременност 🥰

# 125
Диди, твоята орисия ще се окаже много съдбоносна. Heart Simple Smile

# 126
Слънчогледче,  чакам да предам щафетата на някои нови близнаци. Ей на..минаха 5 месеца откакто родих и не се появяват,  така че стискам палци ти да я поемеш!

Локо, нямам думи. Дано се възстановиш бързо и да не е правен кюретаж. Важното е че сте добре с мъничето и всичко е зад гърба ви. Ужасно е да те приспят и да не знаеш какво се е случило.
При мен се наложи кюретаж след раждането заради плацентарен полип и също продължи малко повече от очакваното. Не получих особено обяснение кое е забавило нещата и ми е тъпо. Разбирам те.
Дано вече предстоят само хубави за вас!

# 127
И аз много плахо пристъпвам при вас, на моменти все още невярвяща…
Съвсем в началото, в 6+2 г.с., според приложението. Разбрах на 9 или 10 ден закъснение, защото упорито не вярвах, че може да се е случило.
В сряда съм на доктор и хем се вълнувам, хем се притеснявам и се моля всичко да е наред..
Последно пусках ЧХГ в петък и беше 4951.
Искрено се надявам да няма проблеми и да се задържа при вас❤

# 128
Литълче, вече може да чуете сърчице, така че стискам палци и чакам да пишеш  Heart
Сънче, пожелавам ти да чуеш две сърчица и да поемеш щафетата с близнаци Two Hearts
И сега за мен - след всичките ми трепети и терзания и след двете черти, днес майчиното ми сърце се зарадва, защото чух и видях че всичко е наред. Официално минах не една, а цели две морфологии - при Вецев и при Сигридов и всичко е наред Heart Очакваме момиченце и мисля да се радвам цяла седмица Joy Gift Heart След всичко днес поне малко се поотпуснах и позарадвах наистина Heart

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 22:55 от Winter11

# 129
Честито розовко, Уинтърче! Много се радвам че нещата вървят добре и че си се следиш при добри лекари! Purple Heart

# 130
Честити хубави розови новини, Уинтър! Simple Smile
Успех и на момичетата, които очакват да чуят най-вълнуващия и преобръщащ всичко звук на света! Стискам палци!

# 131
  • Казанлък(Бургас)
Winter, честито розовичко!!!
Слънчогледче, браво за хубавите новини от прегледа! Ще стискам палци да чуеш стрчица другия път!
Добре дошла, Little.madness! Ще чакам да  пишеш в сряда. Нека всичко е наред! Желая ти лека бременност!

# 132
Ех, Уинтър, надявам се вече си по-спокойна. Честито розово!
Литъл, чакаме и тебе с хубави новини след прегледа.
Вчера бях на вливка на желязо. Добре ми понесе. Надявам се след десетина дни да покажат изследванията, че е имало и ефект.

# 133
Уинтърче, честито розово, то в нашата компания е по-рядкото за момента, та много се радвам допълнително и заради това Simple Smile
Сънче браво на теб и на ембрионите, много ми допада колко спокойно звучиш (то кой знае какво ти е де, ама звучиш спокойно). Стискам палците за Green HeartGreen Heart другата седмица Simple Smile
Литълче, добре дошла в тази чудесна тема и за теб не пускам палците.

# 134
Winter11, много се радвам за хубавите новини! Честито розовичко и от мен! И на мен ми прави впечатление, че последните няколко години много момченца се раждат, та е хубаво да се нашарят малко. Heart
little.madness, добре дошла и от мен! Дано да чуеш само хубави новини на прегледа! Simple Smile
Одри, да ти кажа наистина съм спокойна, и аз не знам как го правя, но вътрешно си усещам, че всичко ще е наред и това ме успокоява. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт