Падат есенни листа, а мамите от 'Искам бебе' очакваме нашите слънца ! /тема 34/

• 35 629
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • Замък сред облаците
Анабел, дълбоко бях убедена, че ти честитих в една от двете теми, ама нещо не виждам да съм го написала, така че леко със закъснение ти желая лека и безпроблемна бременност до финал!

# 736
Анабел, добре дошла в темата! Лека и спокойна бременност ти пожелавам!

При първото раждане избирах доктора и с него си върви акушерка. Затова се казва екип. Никой не ме е питал по отделно. При самото раждане докторът ми помагаше с насоки и седеше до мен. По спомен имаше две акушерки, които ми казваха да напъвам и ме държаха.
Накрая докторът ме заши като нищо не усещах. Без упойка бях.

Сега с второто при други обстоятелства не знам дали бих се насочила за раждане в Шейново, но понеже докторът, при когото се следя изражда там, най-вероянтно това е опцията.
На мен ми беше супер в самостоятелна стая при първото раждане. Не се съобразяваш с никой,  нямах нужда от комуникация с непознати, бебето си беше при мен през цялото време.

Филме, щом не е сигурен докторът не се навивай напразно за момиче.

Аз много се зарадвах, че отново ще си имаме момче, но не мога да излъжа, че тайно не се надявах момиченцето, което загубихме да се върне при нас здраво...Не знам дали някога ще имаме трето и все едно вече нямаме шанс за момиче! НО важното е да сме здрави, каквото ни е писано.

Литъл, леко да минава!

# 737
Честити гащи момичета, много бързо минава времето!
Отдавна не съм се разписвала, при мен дето се казва яйцето е на дупето - ден трети след термин и едно голямо бебе, което не бърза да излиза Bowtie
Аз завършвам бременността с драми с моя АГ и малко драма в майчин дом, от тая гледна точка бих препоръчала да се следите там, където ще раждате. На хартия не е нещо толкова важно, но ето аз преносвам и стана една хамалогия, която можех да си спестя. Ако беше тръгнало раждането нямаше да има значение, но кой може да гарантира? Бях се подготвила да се случват нещата още в 36та, като ми казаха, че е 3кг, но това е светъл пример за сметка без кръчмар.
Понеделник влизам под наблюдение, ако не съм родила до тогава, но вече нямам надежди да тръгне естествено..

# 738
  • Замък сред облаците
Хибискус, пожелавам всичко да се случи лесно и бързо!

# 739
Алисън, честито бебче! Да сте все здрави за напред!
Анабел, добре дошла и леко бременеене!
Хибискус, стискам палци за бързо и леко раждане! Дано те изненада бебокът и тръгне сам!
Литъл, бързо възстановяване! Аз съм вече четвърти ден с ковид, но и много други бременни. Даже вече като звъня на АГ, тя ми казва, коя от всички беше, че сте много. Close

# 740
Благодаря ви момичета за пожеланията Heart
Хибискуслеко раждане ти пожелава!
Литъл да оздравявате бързо.

Моето свеки нещо я боли гърлото , а ММ беше при нея снощи и да видим ....

# 741
Старо Жасминче , стария или младия Ставрев ? Предполагам млядия , защото баща му рядко практикува . Та , не съм му била пациентка , но кабинета му е до на моя док и наблюденията ми са положителни , също най-вече много познати са доволни . Млад е , а се слави с много успехи .

Филме , изобщо такива предположения не ги взимай на сериозно . Щом не казва , явно не вижда , а предполага по метода на изключването . Знаеш ли колко момченца се родиха след като бяха момичета до 5-6 месец 😁
Пък и така да е , винаги има следващ шанс 🤗
Но , определено не го приемай толкова категорично Simple Smile

Хибикус , леко раждане и дано излиза вече това бебче … стигат му 9 месеца на топло 🧸

# 742
Благодаря ви, колкото и лека да беше бременността много ми писна вече, последните две седмици са си мъчение за тялото и (най-вече) за психиката ми.
Филме и моят младеж беше девойка на БХС, рано е още, не че те навивам де Simple Smile
Пожелавам на позитивните да го изкарат като мен, два дни хрема и един парацетамол и вече нямаше и помен.

# 743
Хибискус, съвсем скоро да си гушнеш сладко бебче! Леко раждане!

# 744
Хибискус, леко раждане и от мен Hug И бързо и лесно, може пък да реши да излиза твоя младеж Blue Heart
Скорошно оздравяване на всички с ковид и да минава леко Flowers Four Leaf Clover
Литълче, 5 и скоро шести, бравооо Hug Безпроблемно да е до края Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 01:26 от Winter11

# 745
Хибискус, пожелавам ти да те изненада детето и до броени часове да тръгне да излиза леко, по мед и масло. Позитивните К19 безпроблемно да го изкарат. Аз мисля, че минах някакъв вирус, но домашния тест не позитивира. Сякаш беше точно настинка, с гърло и течащ нос. Ако пък все пак е било К19, дано и при вас така да протече.
Сега ще си призная, защото сте на темата - сестра ми е акушерка в местното родилно. Родилна зала, рискова бременност... такива. Но нямам никаква, абсолютно никаква идея как се случват нещата, освен, че си ходи на смени. Т.е. за избор на екип, суми, плащания - нищо не знам и не мога да помогна, а и не съм в Сф. Сигурно съм се надявала с времето да ги разбера нещата от първо лице, ама уви. Дотук я тормозя да ми слага мускулните при нужда и със съвети за доктори и ендокринни въпроси (и двете страдаме на различно ниво там). Харесала съм си и местна следяща и израждаща, но...
Извинявам се, че не съм за вашата тема, но някак сме си по-наши тук. Sparkling Heart

# 746
Глас за Токуда и от мен. Моето АГ почти до финала дърежеше да родя естествено( аз не държах изобщо), но заради серклажите и тнт накрая ме резна. Ама като казвм, почти докрая искаше да е естествено имам предвид, че бях и на магарето в родилна зала по едно време. Д-р Мария Атанасова е, обаче е много натоварена и много се чака при нея. Иначе си заслужава.
От неонатологията на Токуда също съм много доволна. Бебето беше там един месец и освен чисто здравословно, че се бяха погрижили перфектно за него беше и с идеална форма на главата- тоест не е лежал само да една страна, с перфектно пъпче и с перфектна кожа, включително и на дупето, без грам зачервено или подсечено. Това не са маловажни неща и показват нивото на грижата според мен.

# 747

Общи условия

Активация на акаунт