Падат есенни листа, а мамите от 'Искам бебе' очакваме нашите слънца ! /тема 34/

• 35 630
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Кали честита рожба, да е жив и здрав нетърпеливия Явор ,на теб бързо възстановяване и скоро да се прибирате вкъщи заедно. Всичко ще бъде наред не е  толкова мъничък😇

# 61
Честито и от мен, Кали! Бързо възстановяване ти желая, кураж и спокойствие! На малкия нетърпеливко му пожелавам здраве, да расте голяяяям- голям и съвсем скоро да се гушкате!
Вярвам, че всичко ще бъде наред! Прегръщам те Kissing Heart

# 62
Честит да е Явор. На теб желая бързо възстановяване и сили да се съхраниш психически, това сега е най-важно за бебчо-адвкватна мама ❤
Скоро ще го изпишат и ще се гушкате вкъщи.

# 63
Честит Божидар, честит Явор! Tada
Кали, ние си писахме,  но забравих да кажа че има една фондация- Нашите недоносени деца. Свържи се с тях и безплатно ще ти пратят една  книга как да оцелееш докато е още в болницата и как се гледат такива дечица. Дават и малки подаръчета за кураж. Всичко ще е наред!
Има и група във фб за недоносени. Там също има много информация. Heart

Наистина си изискват малко по-различни грижи малките борци, но нищо страшно. Те са много силни и бързо стават бузести розови топчета любов. Heart

Успех със захранването Лири! И ние се насочваме натам бавно, но славно. Ще бъде интересно.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 08:26 от Jessito 🍀🍀

# 64
Момичета, аз общо взето заради вас съм станала активна в бг-мама, още не мога да повярвам как се оказа, че искаме да забременяваме по едно и също време. Почетох малко старите теми, много е приятно. С всичко това искам да кажа, че сте страхотни Simple Smile

Имам и въпрос, знаете ли дали - този белтък ок ли е за 3ти триместър (албуминът е в норма):
Общ белтък (Total protein)   ↓   61.30   g/l   64.00 - 83.00
Ще питам и доктор разбира се.

# 65
  • София/Севлиево
Одри,нисък е.Почвай да ядеш повече протеини,че след раждането ще падне още.Моят цялата бременност бе на долната граница,сега е под нея и след секциото краката ми са страшно подути.С всеки ден се подобрявам мъничко,но докато влезе в норма зор ще видя,че не съм много по протеините...

# 66
Аз ям много протеин ... и яйца и млечни и месо. Чета нещо, че при бременност трябва да е над 55 общият белтък затова ви питам.
Отоците са като падне албумина - миналата година станах спец без да искам по оттоци.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 10:08 от Одри ♡

# 67
  • София/Севлиево
О,да,на мен и албумина ми е под долна граница.А той как се вдига?

# 68
Мляко, извара, телешко, яйца и риба.
Аз хич не искам да взимам протеин на прах - заради подсладителите, та ще мисля, ако трябва спешно да го качвам.

# 69
Одри, моят белтък е 58,16 и е на долна граница , само защото в лабораторията референтните са 58-80 . Албуминът също ми е близо до долна граница . Не съм спряла да ям месо. И двамата ми АГ-та не бяха особено притеснени от резултатите и не са искали да почвам да приемам допълнителен протеин.

# 70
Кали , честито и от мен ! Да ви е жив и здрав малкия голям герой , скоро да се гушкате и люшкате 💙 А на теб , бързо възстановяване ❤

# 71
Честито, Кали! Бързо да заяква малкия голям мъж! Момичета, много синичка зима се очертава и тук-таме розово за разкош Simple Smile)

# 72
Благодаря за новата тема🥰
Да се изпише бързо и позитивно!

# 73
Здравейте и от мен в новата тема ! Аз доста се откъснах от тук от както си намерих майсторКАТА в живота ама те, дзверо заспа и дойде ред и темата да прочета , че даже и да успея да се разпиша !

Първо, честито на нашите майки героини - Азалия, Ели, Яна и Кали ! Heart Да са живи и здрави малките вързопчета и да носят само радост в душите ви Heart

Азалия, какво се случва с бебчо, как сте ? Стискам палци да ви изпишат скоро Heart

Кали, ти си знаеш колко ти се възхищавам за борбеността ! Не мога да не споделя, че Кали ми беше на гости във въпросния понеделник , когато я приеха в болница същата вечер ( което се оказа 40тия ден на Наталия ) и до сега не мога и аз да си обясня хода на събитията, но просто Кали е машина ! Сигурна съм, че и Явор е наследил тази борбеност от мама и скоро ще си е вкъщи Heart

И за нас да разкажа на кратко. Наталия вече е на месец и половина и вече размахва малката си Хитлеристка ръчика в лицата ни ! Мъчат я колики, борихме стафилококи, задна хрема, секрет в окото, подсечено дупре прерастнало в гъбички и нежелание за спане през деня. Основно залага на музикален съпровод - рев на висока октава без антракт. Или иначе казано - ако не яде или не спи - в свободното си време реве. Това “тъми тайм”, играчки и разни там активности са й под нивото. Дай й да лежи и да гледа въртележката с музиката и те тава е. Като я сложим по корем изглежда като стастис от “От местопрестъплението”. ММ се бъзикаше да я очертаем и да аложим табелки с улики. Лежи пльосната както я поставим и не мърда Grinning . Нищо де, и мама и тате не са спортисти. Важното е , че папка детето, а аз тека като топла вода от Топлофикация след профилактика - яко мУеко се лее Grinning
С две думи - няма такова сладко щастие Heart Да чуеш как се пръцка като стар тираджия и те къпе в повръщана кърма - безценно Heart

За раждането бих разказала в скрит текст в следващ пост. Който се интересува от Тина Киркова / Св. София може да прочете. Като цяло - най-голямата ми грешка !

# 74
Леле Локо, колко бързо минава времето.. реве ми се направо.. ние вече сме си вкъщи и се напасваме с нашето зверче.
Може ли да споделиш за стафилококите, ти или тя ги имахте, къде бяха и как ги борихте?
На мен ми изолираха стафилококи в кърмата и казаха, че не мога да кърмя с тях, аз покрай стреса с неонатологията, след това изписването и първите дни вкъщи позарязах цеденето и кърмата спря.. гадно ми е сега и се чувствам виновна, още повече че колкото повече чета за тези стафилококи, толкова повече стигам до извода че е можело да си кърмя. Моля да ме посъветвате към какъв лекар да се обърна, за да видим къде е проблема и да го излекувам, защото АГ не го взе на сериозно проблема, и не че я обвинявам нея, но съм супер разочарована, може би трябваше да потърся второ, трето мнение навреме…

Общи условия

Активация на акаунт