Падат есенни листа, а мамите от 'Искам бебе' очакваме нашите слънца ! /тема 34/

• 35 965
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Жасмин, много съжалявам за случилото се, мога само да кажа че шанса да се случи пак същото е астрономически, така че смело напред към 2022.

# 616
Жасмин, прегръдки. Вярвам, че следващата твоя бременност ще е скорошна и успешна. Прегръдки!

# 617
Жасминче, много съжалявам. Желая ти скорошна и успешна бременност. Кураж и прегръдки Flowers Four Leaf Clover

# 618
Съжалявам, Жасмин! Нека 2022 ти донесе лека и безпроблемна бременност!

# 619
Жасмин , съжалявам за случилото се … пожелавам ти кураж и с нови сили напред до успешен финал ❤

# 620
Жасминче, много съжалявам за случилото се! Прегръщам те!

# 621
Жаси, пожелавам ти от все сърце още с първите опити да пожънете успех и този път финалът да е здраво мъниче, а защо не и две 🐣🐣 Нека всичко лошо бъде зад гърба ви и оттук нататък само прекрасни неща да ви се случват!

Литълче, всичко ще е наред, ще си почиваш повече, щом се налага, няма как 💝

# 622
Весели празници и от мен ❤️
Бъдете здрави!

Аз да се"похваля". Май избързах с хвалбите "нямам симптоми,нищо ми няма... ". Не съм преяждала по Коледа,ама хич...а такова гадене трети ден вече... + главоболието на смърт 2 пъти тази седмица! Дано е нещо от "бабините манджи" ...ама вече съм в 11+5 г.с и ми се струва шантаво сега да ме подхващат симптомите. Или просто не ми се иска.... 😁😁😁

# 623
Здравейте, момичета! Честита Коледа на всички, бъдете много здрави, щастливи и обичани и всички до една да си гушкате здрави бебчета! Heart

Честито на всички бебета, които са се появили напоследък, да са много здрави, да имат много късмет и цял живот да радват родителите си и всички около себе си! Heart

Жасминче, много съжалявам за това, което се е наложило да преживееш. Пожелавам ти никога повече да не изпитваш такива емоции, много бързо, след като се възстановиш, да забременееш отново и да гушкаш здраво бебче на финала! Heart

Литълче, напълно ти разбирам настроението и притесненията, защото и мен ме очаква същото в близките седмици, само не знам дали преди или след нова година, но предполагам, че утре ще разбера. Пожелавам ти успех, всичко да е наред и да си изкараш спокойно до термин.

Аз съм добре, повръщането отмина до някаква степен. Утре съм на ФМ и очаквам и на мен да ми кажат дали веднага ще влизам в болницата за серклаж, или ще успея да изчакам след нова година. Бебетата засега също са добре и си растат. В началото на декември имах час при д-р Чачева и мисля, че нищо не споделих от тогава, но честно казано не ми беше и до приказки много. За съжаление, ние с мъжа ми останахме с малко горчиво усещане от разговора ни с нея. Що се отнася до прегледа, каза че засега всичко ѝ изглежда наред и не вижда нещо, което да я притеснява, но след това започна да обяснява колко рискова бременност е това, как когато са тризнати, препоръчват редуциране до 2, но в нашия случай едните бебета са еднояйчни близнаци и препоръчва да махнем тях, за да има по-голям шанс третото да се роди живо и здраво и към термин. Няма да навлизам в подробности за всичко, което чухме като рискове и опасности, бяхме много стресирани и наплашени, но след още разговори и с други лекари, решихме, че ще си оставим и трите бебета и каквото ни е писано, това да става. За капак Чачева ми каза и, че не сме имали нужда от инвитро, а сме го направили, само защото сме искали да видим какво е.
Като изключим това моментно напрежение, аз съм доста спокойна, лежа и си почивам и си чакам преглед след преглед. Simple Smile

# 624
Весела Коледа ❤

Сънче , ама как така 😳 Не коментирам професионално ,ама как е възможно такова отношение 🤷♀ А всички уж бяха доволни от нея … голямо значение има кое как ще бъде казано . Както го описваш , звучи ужасно … все по-често се срещат такива хора за жалост . Колко хора дават шанс за живот дори на деца с предполагаеми проблеми и накрая се оказва , че са здрави , а какво остава да махнете здрави бебета заради статистика 🤦♀ Аз ти пожелавам да си много здрава и спокойна , а мъниците да ритат все по-силно и близко до термин да връзваш панделки и/или папионки 💙❤ / не разбрах дали знаете половете вече / Simple Smile

# 625
Аз коледно ходих пак по спешните кабинети из Надежда, че пак имах болки и я измериха пустата шийка почти 3,6, та абсолютно не знам какво ще ме правят… Според друга докторка болките са ми от пикочно възпаление или цистит и не е изключено, защото откакто започнаха болките през няма и час търча до тоалетната….

# 626
Мери, не знаем още пол. Чачева не пожела да ни го каже, защото ако решим да редуцираме, изборът не трябва да е на база пол, та сега ще питам утре моята АГ дали ще може да ми каже, че то просто ни е любопитно, не че има кой знае какво значение, важното е да са здрави и да са добре. Simple Smile

Литълче, и аз никак не съм наясно, но звучи като да е някакво пикочно възпаление. А тази шийка не е ли добре засега, че бързат да ти направят серклажа преди нова година?

# 627
Ами на 21 си бях при моята АГ и беше 3,2 и говореше за серклаж. На 29 ме вика при друг доктор, явно нейн подопечен и го инструктира да измери и според нея до 29 щеше да е паднала до 2,7-2,9. Да, ама като ходих на 25 до спешното дежурната измери почти 3,6 и каза, че е добре. Та наистина не знам на 29 какво ще кажат…

# 628
А всички уж бяха доволни от нея … голямо значение има кое как ще бъде казано.

Аз писах, че съм плакала 3 часа след ФМ при нея, понеже яко ме настъпи по един мазол. Много добър специалист е, ама като човек изобщо не ми пасна, усещането ми е, че не гледа на хората като отделни личности и специфични случаи, ами постъпва по схема.
То се едно Сънчето е паднала от Марс и не знае, че тризнаци са трудни за износване. Ама това с редукцията от моя гледна точка поне е непосилно за решение, поне някакво разбиране трябва да се вложи, ако се предлага.
Сънче, много се радвам че бебета са добре, аз помня датата ти за ФМ и се бях притеснила, че не си се похвалила.

Литълче палци и пиши как се развиват нещата.

# 629
И на мен ми направи впечатление, че си изпя песента все едно е на изпит и трябва да си каже какво знае. Ей така с усмивка ни каза всичко и общо взето ме накара да се почувствам виновна, че са станали 3 бебета, все едно аз съм го предизвикала... Мъжът ми вика, че е била като някоя вещица, която е казала, че ей тука иска да убие 2 от децата ни, но просто чака да ѝ позволим. Да не ви обяснявам пък как се прави самата редукция, че и това ни обясни така с лекота, а на мен вече ми се повръщаше, но както и да е, живи и здрави. Simple Smile

На мен ми изместиха прегледа от утре за днес, та минахме и днес. Всичко изглежда наред все още, но и АГ казва, че тепърва предстои все по-рисковата част и се разбрахме, че вече ще ходя на прегледи всяка седмица, за да сме спокойни и ние и тя. Шийката е добре и каза на 4-ти да постъпя в болницата и на 6-ти ще е серклажа. Като ме прегледа да види шийката как е и после малко прокървих, та поиска и на стола да легна да ме види и каза, че ѝ се вижда, че има нещо като полип, което не изключва вероятността да се е появил от бременността и високите нива на естроген. Каза да си лежа и почивам, изписа ми пак една камара лекарства и каза, ако се случи пак направо да отивам в болницата, но засега всичко е наред. Simple Smile Що се отнася до пола - имаме предположение с голяма доза увереност от нейна страна, че са 3 девойки. Simple Smile Попитах я дали е възможно на по-късен етап да се окаже, че има някой младеж между тях и тя каза, че не е невъзможно, но на този етап ѝ изглеждат като момичета. Каквито такива де, ние нямаме претенции разбира се, само да са здрави и всичко да е наред с всички ни. Heart

Литълче, и аз чакам да пишеш как си и какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт