Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

• 42 711
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
Какво мислите за д-р Златомира Арабаджиева? За секцио става въпрос.
Здрасти.
Др Златомира Арабаджиева тя беше във екипа който миналата година Ноември месец родих сина си със секцио. Мога да кажа че бях без избор на екип.Доволна съм белега почти не се забелязва. Една година след секциото нямам никакви проблеми нито болки..
Възтанових се сравнително бързо.
Общо взето съм доволна от др и екипа който ми направиха секциото ...Днес вече сина ми е на 13м и 3 седмици.
Успех.

# 496
Честита Коледа! Бъдете здрави!

При планирано секцио с избор на екип, мога ли да запазя вип стая и има ли шанс тя да се окаже заета като дойде деня?

# 497
не ложете да си запазите стая, да имаш шанс да няма стая за вас

# 498
Напротив, може да се запази ВИП стая при планирано секцио. Аз моята така си я запазих и беше запазена за мен в деня на подтъпванетп ми в болница, после докато бях в реанимация беше заключена и ключа си беше в мен и пак бях там след нея. Simple Smile Просто трябва лекаря от планово секцио да Я запази за датата , на която ще се постъпи в болница. Аз бях ден преди секцио в Шейново  и не исках да бъда в предродилно въобще за това  , изрично го казах и бях от ден 1 във ВИП. Говорете си с лекаря и си кажете дали всички нощувки , освен тази в реанимация искате да сте във ВИП и той да направи необходимото! Simple Smile успех!

не ложете да си запазите стая, да имаш шанс да няма стая за вас

# 499
Здравейте отново.
Да попитам - докато чакате пълно разкритие сте в предродилна зала, нали?
А там сами ли сте и има ли тоалетна и душ?
Благодаря:)

# 500
  • София
Честито Рождество на всички! 🎄
Може ли да помоля някоя мила дама да ми изпрати телефона на Имир?

Благодаря ❤

# 501
Тоалетна и душ има , не сте сама а с още 2 жени
Здравейте отново.
Да попитам - докато чакате пълно разкритие сте в предродилна зала, нали?
А там сами ли сте и има ли тоалетна и душ?
Благодаря:)

# 502
  • София
Аз влязох да раждам в самостоятелна зала, от началото на контракциите до раждането не са ме местили никъде другаде. Пред залите има баня с душ и WC.
Преди доста години не беше така, изчаках пълно разкритие в обща предродилна зала и след това родих също в обща родителна зала, двете бяха разделени със стъкло GrinBlush

# 503
  • София
Здравейте ,

Можете ли да ми помогнете с малко информация, тъй като се обърках.

Предстои ми постъпване в Шейново с избор на екип, планово секцио. Въпроса ми е относно стаите. Когато не доплащам за стая, в каква стая ме настаняват и има ли тоалетна към тях или е обща.
Също така само в самостоятелните ВИП стаи ли има лична тоалетна.

Ако и някоя от вас може да помогне с ценоразпис за стаите би било превъзходн9о ! ❤

# 504
Настаняват ви в стая с две или три легла на 2 етаж. За тези стаи не се плаща. Там има 2 бани с тоалетна и една отделна тоалетна. Те са общи за етажа. Винаги имаше свободна когато раждах, макар че стаите бяха пълни. ВИП стаите се плащат по 70 лм на вечер. Те са на друг етаж. Не съм ги виждала лично, на мисля че две стаи имат обща баня с тоалетна.
Аз бях в стая с две легла, защото не исках да съм сама. Но ме питаха дали искам ВИП, когато ме преместиха в реанимация. Бях спешно секцио. Но при планово трябва да кажете на лекаря си, ако искате да сте сама в стая.

# 505
А във вип сам ли си?

# 506
ЗА ВИП стаите , те са на 3 и 4ет
На 3тия ет , където бях аз, Имат общи тоалетни и баня с два душа с матово стъкло между тях. Бяха винаги чисти , когато ходех , не съм се засичала с др майки.

# 507
  • София
Тоест и при стаите с по 2/3/4 легла и при ВИП стаите, баните и тоалетните са общи. Така ли?
Има ли стаи със самостоятелна баня и тоалетна ?

# 508
  • София
Да, всички стаи са с общ санитарен възел.

# 509
  • София
На 4-ти етаж има един малък ВИП. Бях в него, доволна съм,спокойно ми беше. Самостоятелен е,срещу него има ВИП с две легла,там има повече място и повивалници. Двете стаи са с една баня с тоалетна,буквално на крачка от вратите. Беше много чисто и имаше тоалетна хартия. За мен си струваше.

Тоест и при стаите с по 2/3/4 легла и при ВИП стаите, баните и тоалетните са общи. Така ли?
Има ли стаи със самостоятелна баня и тоалетна ?

Общи условия

Активация на акаунт