Отговори
# 450
Пепелче, тоз басейн в Зекериякьой е от градината на Демет. Руткай живее в апартамент някъде около Нишанташъ, доколкото знам. Въпреки че то няма голямо значение, защото нещата им са общи горе-долу Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе ето ги по поръчка Шуки и Серенай от репетициите днес:

Публикуваха снимката малко, след като писахме. Трябва да внимаваме доста какво коментираме в тази тема, че почти всичко се материализира Joy

И понеже ме знаете каква съм кака Сийка, вчера Шуки честити рождения ден на сестра си Бурджу. От любопитство погледнах профила ѝ в IG, оказва се, че Руткай я следва, което е малко странно, предвид че той с Шуки май се познава покрай работата по Тактиките,  а самата сестра е инструктор по пилатес и си е в Измир, демек нямат допирни точки... Дали Руткай не го играе агент в случая Sunglasses

Сега ще трябва да следя и тази сюжетна линия Animal See No Evil

# 451
Щом ще се материализират, тогава ....

Шюки+ Демет = Cupid
Шюки+ Демет = Cupid
Шюки+ Демет = Cupid
....

Кати, значи ставаме две каки Сийки. Simple Smile Simple Smile
Чакам новините с нетърпение.

Как можах да си помисля , че Рутко ще живее някъде другаде , а не в Нишанташъ. Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи ще бъдем почти съседи. Simple Smile Simple Smile

# 452
  • София
Наистина, очаквам с нетърпение  11 за да видим Демет  във вихъра на играта и.
А по повод,че не се спряха дори и без да работи над филм,постоянно да спрягат името и уж мимоходом,но в негативно послание,не знаем каква бомба ще се взриви.В сферата на мечтите бих искала да я видя в малък до 10 серии сериал с бившия и партнюр,би играла както винаги.а веднага след това с Керем Бурсин,на който няма да отстъпи по класа на изпълнение.Демет е професионалист и борец,винаги доказвайки качествато си на артист и никога достатъчно оценен.Радвам се че има и  други телевизии,колко турски филма са пуснати едновременно в толкова страни както ще стартират Тактиките,,/Лесно се ходи по утъпкан път,но трябва майсторство за да го прокараш ,а играта и прави точно това извън Турция.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 20:20 от Leddel

# 453
Остават 11 дена до "Тактиките" Kissing Face

Предполагам, че до излизането на филма Демет ще запази мълчание (освен ако не е планирано да пуснат фото-сесията със сините шортета в някое издание). Последните дни се начетохме на какви ли не умотворения по нейн адрес. Някои, ако не бяха толкова откровенно злобни, можеби щяха да минат дори за забавни Smirk

След сестра ѝ и майка ѝ, вчера и брат ѝ се включи в пожеланията за успех: "Всеки твой проект носи различни чувства, гледам ги с удоволствие. Браво за положения труд HeartHeartHeart"

И докато чакаме Аслъ Йълдъръм, да си припомним Аслъ Кочер от "Ягодите" Nerd

# 454
Цитат
Остават 11 дена до "Тактиките"

Kissing Heart

# 455
Онази, чието име вече не споменавам пак се вихри... Поредна версия за нов дизи партньор на Демет. Нарочно няма да я отразя! Не знам какъв човек трябва да си, за да правиш подобни мизерии Triumph

# 456
Кате, като пишеш, че не искаш да й споменаваш името, я кръстих турския Волдемор. Joy Ха дано, ама Буура не е ли възнисък за Демет? Проверих Буура е висок 1,75 м, а Демет 1,7 м. Но къде са  Шюки, пък Джан потника, и Ибо и Фуркан. На нея и ходят високи, снажни мъже. Не като Animal Ram. Гугъла показа, че е 1,70 м. Може би затова не ми хвана окото. Нещо не ги харесвах двамата.
Иначе нямам колебание за играта на Буура. Даже много го харесвам. Но да видим, че досега Волдемор какви ли не ги писа, пък нищо не излезна вярно, поне що се отнася до Демет.

# 457
Якутче, потресена съм от ненавистта ѝ към Демет и още няколко актьори... Всичко си има граници, но това вече е 100%-ова патология.

Демет изглежда, че не се поддава на провокациите, но само тя си знае какво ѝ костват непрестанните слухове...

С Исмаил Еге Шашмаз:

# 458
  • София
Излишно се нервираме,на всички писания за Демет.Хем не е добра,не влиза в класациите,а който забележат на улицата и  го зачисляват.В едно изречение е и неоценена и Клеопатра  ,но така е който има повече и по силно викащи глашатаи   неговата си правда е истина.А има една приказка,ако не можеш да си чист и спретнат като другия ,то него окаляй,да е на твойто ниво,Откакто работи това момиче все се бори,трудно ,лесно не се предава и захване ли се за една работа я върши  докрай,Да им пожелаем успешен старт на филма,а драскачите да си драскат,щом друго не умеят/

# 459
Момичета, а защо бутилка с писмо от Ранобудната птичка изплува в Почукай на вратата ми? Smile
Скрит текст:
"Дълго време съм далеч от теб... Колкото и да се боря, нито успях да те забравя, нито да те оставя. Но как да изтрия такава любов? Годините ме научиха, че любовта не е като тази от приказките. Любовта боли, любовта наранява, любовта подлудява... Но се връща при теб. Ще се върнеш отново, ще опиташ пак и пак ще чакаш. Любовта не е приказка, но е надежда. Моля те, не ме забравяй. Ако е грешка, нека грешим заедно. Ако е огън, нека горим заедно... Моля те, не ме оставяй. Бъди с мен, бъди с мен...Санем"

# 460
Florale, защото сценаристка и на двата сериала (с прекъсвания) е Айше Кутлу. Още преди да започне "Почукай на вратата ми" имаше заявки, че в него ще разкрие някои неща, които по една или друга причина, не е успяла в "Птичката". Първоначално се говореше, че главната героиня - Еда ще чете книгата на Санем, както и че ще се разкаже историята на бележките, които Санем хвърляше в морето. Реално само второто се случи, но и самата Айше написа, че оригиналната идея зад бележките е била друга, обаче за нуждите на "Вратата" скалъпи текста, който си посочила в подсказката. От една страна е огромна признание, че продължи образа на Санем в още един сериал, но от друга на мен не ми хареса, че промени съдържанието на бутилките със задна дата... Както и да е...

Остават 10 дни до "Тактиките"

И 25 дни до 30-тия рожден ден на Демет. А тя за наша радост не се спира. Фризьорката Несрин Джан е с нея тук:

# 461
Привет Hug
Режисьорът на  "Между света и мен", Хулия Гезер,  последва Демет Йоздемир и Буура Гюлсой!
Бях се настроила за Керем и не мога да свикна с новия парнтьор  Буура Sunglasses

# 462
Ииих, значи.. . 😟
Харесвам Буура, ама не за Демет точно - много нисичък и не е мъжествен някак си. 😂

# 463
Лиленце, преди малко проверих, че Хюля действително следва Демет и Буура, но не е ясно от кога точно. Не бих го приела като потвърждение, защото може да е от преди слуховете. Демет не следва (все още) нито един от двамата, а Буура следва само Хюля, но пак не знаем от кога...

Вече ми е все тая с кого ще работи Демет, защото едно нещо стана ясно - до излизането на проекта, ще се начетем на всякакви спекулации и ударите под кръста няма да спрат.

Да допълня днешните снимки с очакваното включване на гримьорката Алев Кая:

Оказва се, че и Шуки съвсем скоро има рожден ден (на 18 февруари) Kissing Face и е решил да подкрепи организацията UCIM:

Айде и още едно включване от последния момент Heart Eyes Стилист естествено е Руткай, който по-рано днес се снима на същите стълби Hands Nail Care - оставям снимките да бъдат в поста на Aerinn-чето Kissing Heart

# 464
Ох, ние с кой я гласихме, тя каква стана 😀 аз не съм го гледала този актьор, но и аз още не ги виждам чисто визуално, дано като темперамент/излъчване да има хармония ако действително се окаже истина Simple Smile

Демет в червено и Шюки веднага е лайкнал пък да знаете Sunglasses

П. П. Докато постна, повторих снимките от горния пост без да искам  😊

Общи условия

Активация на акаунт