Отговори
# 390
Айде, Пепелче, тогава за теб пускам това фен-видео >>> https://twitter.com/i/status/1484250548513738763 Малко е драматичничко Nerd

За баланс рязко сменям на индийско настроение Stuck Out Tongue >>> https://twitter.com/i/status/1484276973522366473 Доста добре се е получило Heart Eyes

Но най-добре е да си ги пуснете със звук Musical Note

И за да стане съвсем смешно, след 1:26 мин., можете да видите бягството на Animal Ram от репортерите, за което стана дума по-рано през седмицата People Runner

Иначе явно в момента Демет си е в къщи с Руткай и Гюлдже и гледат детското "Търсенето на Дори" и си поплакват Joy

# 391
Привет,момичета... Hug
Попаднах на една статийка ,където май не могат да разделят Деметка... Open Mouth
Малко жълтинка ми се струва,ама знае ли се.... Thinking

Скрит текст:
Демет Йоздемир не може да бъде споделяна официално! Любопитството се увеличи след офертата от две отделни серии!
преди 10 часа
Категории Телевизионни сериали Новини
Демет Йоздемир не може да бъде споделяна официално! Любопитството се увеличи след офертата от две отделни серии!

TVGazetesi.com / Detay - Поредицата Early Bird, която започна да се излъчва по Star TV през юни 2018 г., се сбогува с 51-ия си епизод през август 2019 г. Демет Йоздемир и Джан Яман бяха много популярни като дует в романтичния комедиен сериал. Йоздемир и Яман, които уловиха хармонията на екрана, направиха голям скок в кариерата си след този сериал.

Демет Йоздемир искаше да играе роля в драматичния сериал след романтичната комедия и излезе на екран със сериала „Твоят роден дом е твоята съдба“. Кан Яман продължи романтичната комедия и участва в сериала от 14 епизода Bay Wrong. Веднага след като сериалът приключи, той замина за Италия.

Актрисата, която участваше в рекламите на някои марки в Италия, започна да се снима и в сериала Сандокан, чиято подготовка отне месеци. Феновете на Демет Йоздемир и Джан Яман обаче продължиха да публикуват съобщения в социалните мрежи дълго време, за да ги видят отново в същия сериал.

Възможността двамата актьори да се съберат отново започна да се обсъжда в резултат на споразумението, което сключиха с Disney Plus. Джан Яман се споменава като актьори в амбициозен сериал, който ще бъде заснет от дигиталната платформа Disney Plus, която току-що навлезе на турския пазар. Улуч Байрактар ​​ще режисира сериала, подписан от Ай Япъм, а Керем Дерен ще напише сценария.

Демет Йоздемир не може да бъде споделяна официално! Любопитството се увеличи след офертата от две отделни серии! един

На преден план излезе задкулисната информация, че Джан Яман, който сключи споразумение със сериала да се снима за Disney Plus, който ще бъде излъчен през август, иска Демет Йоздемир за негов партньор. Не се знае дали е отправена оферта към Демет Йоздемир, но има и други новини от нейна страна!

Зад кулисите се говори, че MF Production подготвя сериал за Disney Plus и че главният мъжки актьор е Керем Бюрсин. Освен това, друго твърдение е, че Демет Йоздемир се смята за партньор на Bürsin.

Към момента не е ясно дали Демет Йоздемир и Джан Яман ще играят в същия сериал. Според задкулисната информация обаче желанието на Демет Йоздемир да бъде партньор на Джан Яман за сериала, в който той ще участва, разкри и възможността дуото да играе отново заедно в сериал.

Демет Йоздемир не може да бъде споделяна официално! Любопитството се увеличи след офертата от две отделни серии! 2-ро

Ако тази ситуация, говорена в задкулисието, се сбъдне, събирането на двамата актьори, които имаха голям успех със сериала Early Bird, ще бъде развитие, което ще взриви феновете им! Посочва се също, че Джан Яман ще дойде за известно време в Турция от Италия през февруари за сериала.

От друга страна е възможно Демет Йоздемир да не приеме това предложение и да вземе роля в друг сериал с Керем Бюрсин. Остава изключително любопитно кое от предложенията, които Демет Йоздемир, която стои като „името, което не може да бъде споделено“, ще приеме засега! Да видим дали Йоздемир ще избере да играе с бившия си партньор или Керем Бюрсин? Ще изчакаме и ще видим…

Ексклузивно съдържание в нашия youtube канал 

https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemir-resmen-paylasilamiy … KKAFQArABIIACAw==

# 392
Svet_sz, времето ще покаже Wink На мен също ми звучи доста фантастично Демет и Джан да играят отново заедно. Но както жълтурковците са тръгнали да спекулират - започнаха с Ханде и Джан, после минаха на Демет и Керем, мога да им подскажа, че им остават още две опции - Ханде с Демет и Керем с Джан Satisfied Хайде, да видим Sunglasses

# 393
Аз като зрител искам нещо ново, на Демет и Керем със сигурност ще искам да видя сериала.
Ханде е много красива, не знам защо най-върлите фенки на Джан нещо май не я одобряват.

# 394
Катенце, 😍 искрено се смях на видеото с Керем, нищо че беше драматично. 😂
Ех, дано, дано!

Каква операция  за спасяването на 🐏 само! 😜
Достойна за Разузнаване и нямаше да е смешно, ако беше Чааларко и ситуацията друга. 😂
Жалка работа...🤢

# 395
Аз като зрител искам нещо ново, на Демет и Керем със сигурност ще искам да видя сериала.
Ханде е много красива, не знам защо най-върлите фенки на Джан нещо май не я одобряват.
Защото фенките на Яман вече не харесват нищо турско за него. Не го разбирали и оценява ли в родината му. За проекта на Дисни писаха, че е някакъв исторически, по много популярна книга. За паша, който попада в плен при неуспешния щурм на Виена. После вдига бунт на онеправданите австрийски селяни срещу феодала им.
Та за този проект го гласят. За партньорка не приемат нищо по-малко от много известна европейска актриса.
Каква там Ханде, не е достойна за нашия талант. За Демет изобщо и дума няма
Съвсем сериозно мисля, че тя няма да се съгласи и с пита да я калесват.
За Ханде смятам, че партньорство с Халит Ергинч би било в пъти по-полезно. Не й трябва съмнителна слава за омешване с либидото на Джан Яман.

# 396
Много интересно, ако турската дизи индустрия не беше втора в света по производство на сериали след САЩ, кой каква кариера щеше да е направил.

# 397
Факт е че турските актьори са популярни в доста страни по света и то точно заради дизи индустрията Hands V

Дигиталните платформи могат да им помогнат да разширят географията си, но аз ги виждам като необходим, но не и (само)достатъчен елемент. Т.е. могат да бъдат хубаво допълнително поле за изява на актьорите, но едно добро и успешно дизи има съвсем друга тежест - може да се гледа от всички, излъчва се всяка седмица, зрителите чувстват героите им като част от семейството си или най-малкото като познати, актьорите в тях са център на ежедневно внимание, което пък е бонус за рекламодателите и да не изброявам повече...

От друга страна платформите са начин да се избегне турскат цензура, по-краткият формат предполага по-обмислени сценарии, вероятно и другите условия на работа, включително финансовите параметри не са никак лоши. Въпросът е дали ще се задържат? Дали могат да произвеждат достатъчно съдържание, за което някой да иска да плаща всеки месец Rolling Eyes Да не говорим, че разстоянието между снимките и излъчването на проектите е доста голямо и в консуматорския ни начин на живот, търпението е доста дефицитна стока. Просто плъзгаме екрана надолу, а за актьорите се откриват огромни дупки, които в добрия случай се запълват с други проекти и става малко медийна каша Smirk

В момента платформите навлизат в Турция и е въпрос на чест да бъдеш сред избраните актьори, защото това е един вид признание за популярността ти. В клюкарските информации за каста на проектите обаче моят агентски нос надушва и доста мениджърски похвати от типа дай да дискредитираме конкуренцията или дай да похвалим гарджето си, че да го спазарим по-добре. Може и да не съм права, но по тези съображения гледам да не се паля предварително, защото все пак, важен е крайният резултат Nerd Иначе и аз мога да кажа, че ще играя мис Свят Kissing Face

Днес съм се разписала много, но не мога да не приключа с градината на Демет - буквално Stuck Out Tongue И да не съобщя, че филмовият маратон във "Вила Вилекула" продължава с поредното гледане на Злодеида Smiling Imp

Айде, лека Kissing Heart

# 398
Момичета, да не сме пропуснали нещо? Smile Във филмографията на Демет в така любимия сайт Internet Movie Databasе /IMDb/ е записано "Hanedan,  2022".

# 399
Това само ти показва колко меродавна е тази база Smirk

И любимката ни Бирсен продължава с творчеството Satisfied

Излезнала е с нова статия, в която твърди, че предложението за "Между света и мен" е отправено първо към Ханде и Буура, но понеже сценарият предвиждал някаква сериозна гореща сцена, Ханде е отказала. Сценаристката настоявала, че тази сцена няма как да се махне и тогава предложили ролята на Демет и Неслихан. От Дисни пък искали Керем да играе и така...

Нещата ескалират Joy

# 400
  • Плевен / София
Някои хора умират да търсят под вола теле....
Излезнала е с нова статия, в която твърди, че предложението за "Между света и мен" е отправено първо към Ханде и Буура, но понеже сценарият предвиждал някаква сериозна гореща сцена, Ханде е отказала. Сценаристката настоявала, че тази сцена няма как да се махне и тогава предложили ролята на Демет и Неслихан. От Дисни пък искали Керем да играе и така...
Нещата ескалират Joy

# 401
Кате, жегата е голяма Laughing
И без това преди време бяха хванали Керем да пие от чаша, надписана с "D".

# 402
Припадам Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Остават 18 дена Kissing Face

За другите "новини" ще пиша след работа Sunglasses

# 403
Кате, голям красавец е твоят човек!
Знае ли се в колко часа ще излъчват Тактиките?

# 404
  • Плевен / София
Припадам Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Остават 18 дена Kissing Face

За другите "новини" ще пиша след работа Sunglasses
Да го онагледя...

Общи условия

Активация на акаунт