Отговори
# 435
Припадането продължава Heart Eyes

Нов трейлър за Тактиките >>> https://www.instagram.com/p/CZRCDaqLoNk или тук >>> https://twitter.com/i/status/1486972315493703683 и тук >>>

Демет, Шуки и всички останали също са споделили клипчето. Демет е написала:

Много съм щастлива, че се срещнах и работих с толкова успешни и талантливи хора. Всяка секунда от работа по филма беше удоволствие! Heartpulse Да започваме тогава Nature Star2 11 февруари

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:15 от super_katia

# 436
Че те дадоха половината филм във фраговете.Rage

# 437
DariVale, реално това е официалният трейлър. Откъсите от по-рано бяха пуснати в различните версии на платформата и не са достъпни навсякъде, просто ние като следящи всичко, свързано с Демет ги хванахме във въздуха. Преди малко пак проверих - в българския Нетфликс изобщо няма промо-клипче, например.

Наз се оказа много подкрепяща приятелка Revolving Hearts

"Най-накрая дойде дългоочакваният момент. Задава се прекрасен филм с моето цвете. Като пряк свидетел на вълнението ти, чакам с нетърпение да се появи на екран. Успех!"

Също като Руткай Kissing Face

Остават точно 2 седмици Sunglasses

# 438
Ехааа, ето това вече е трейлър Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Предните бяха по-скоро просто откъси от по една сцена. Много яко, нямаме търпение Smiley И стайлингът във филма изглежда уауауау, Руткай се е справил повече от блестящо! Nature Sparkles Особено на фона на често странните решения в сериалите, като почнат да се разхождат с минижупи и голи гърбове в офисите Laughing

# 439
Наистина изглеждат красиво, прилича като да е интересно. Но толкова много искам да я гледам Демет в ролята на богата гадна кучка или пък нещо сериозно - лекар напр.
Антифеновете й веднага ще открият Санем под лустрото на новия образ. То и аз го виждам в сцената с балона, ама нали си я Sparkling Heart Simple Smile

# 440
Който иска да я критикува винаги ще си намери повод, така че нека да не го лишаваме от това удоволствие Kissing Smiling Eyes

Аз лично съм в режим - дайте ми всички ром-ком клишета накуп с тези двамата Heart Eyes

Знаете, че винаги си пиша честно мнението. В случая се набиват на очи някои сцени, които сме гледали в поне още няколко изпълнения, но всеки, който е ходил в Кападокия знае, че керамиката и балоните са им двете запазени марки - т.е. клишетата са си съвсем на място. Няма как да се измисли топлата вода все пак. Важното е крайният резултат да е добър Wink

Няма такъв профил, проверих Joy

Шанел от главата до петите Hands Nail Care

Тук съм много пъти туп Cupid

Пак прекалих, но цялата тази красота ме провокира Kissing Heart

# 441
Кате, гласувам с три ръце за мнението ти Hands ThumbsupHands ThumbsupHands Thumbsup !!!

# 442
# 443
Филма възнамерявам да го гледам.Laughing
https://www.instagram.com/p/CZR2678BnaU/

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 00:37 от Florale

# 444
Остават 13 дена Heart Eyes

Ханде Йълмаз от вчера в градината на Демет Wink, която благодари на балонджията с извинения, че са вдигнали малко шум в Кападокия Joy

# 445
Феновете обсъждат има ли някаква връзка  Smile:

Скрит текст:
Гледали са и Eda Yildiz в 20-та серия на Почукай на вратата ми с такава рокля.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 17:28 от Florale

# 446
Не виждам нищо общо между роклите на Санем и на Аслъ, освен че ги носи Демет, но за някои хора явно всичко все още се свежда до РП Rolling Eyes

Иначе, ето я и Ханде Ерчел с втория модел, но в червен цвят:

На мен лично ето това костюмче на Аслъ Йълдъръм ми хвана очето:

Нова снимка от Демет

И серия фен-творчство от рускинята Тичкина (IG tychkinart)

# 447

На мен лично ето това костюмче на Аслъ Йълдъръм ми хвана очето:

И на мен много ми харесва този тоалет  Hands Ok Hand

# 448
Руткай ни пожелава добро утро от Зекериякьой:

Включване от шампоаните:

И пожелания за успех на "Тактиките" от Онур Алп: "Задава се нещо много откачено. Няма да се наситим да го гледаме"

Остават 12 дена Kissing Smiling Eyes

Иначе, докато Демет се е покрила, Шуки вчера беше на репетиции за "Алиса". Серенай наистина пее много хубаво - мерна ми се в някое стори.

# 449
Ох, много им завиждам за къщите.
Басейни, пространство, ала- бала и най- важното в Истанбул. 😂
И аз съм си харесала едно място в сърцето на града, искам само едно скромно апартаментче.
На басейн ще ходя при Рутко. 😉

Серенай, въпреки помията, дето се излива ежедневно върху нея след раздялата й с Керем, много я харесвам.
Има стил в нея и мисля, че с Керем бяха на една вълна ( не че Ханде не е красавица).

Обаче, ако е вярно за раздяла между Керемчик и Хандето и ако той наистина  играе с Демет, мисля че ще се получи много добре, защото и двамата ще са необвързани и ще дишат по-спокойно. 😂
Иначе пак си мечтая за Шюки+ Демет =❤️   🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт