КАУФЛАНД - тема 51

• 59 835
  • 882
  •   2
Отговори
# 90
  • София
Насито, благодаря! 🙂
Да ви питам нещо за кафемашините...защо имат отдолу (не знам дали всичките са така) опция за 2 кафета едновременно? Или тече от 2 места, а трябва да се сипва в една чаша? Сама се смея на въпроса си, но наистина не ми е ясно...😆 Това не влияе ли на вкуса и плътността на кафето (ако се направят 2 чаши с едно количество кафе)?
В стандартния случай в ръкохватката можеш да сложиш различни по големина цедки и съответно различно количество кафе.
В малката цедка за една доза - една чаша така че и двата чучура да текат в нея.
Респективно голямата цедка с повече кафе - за две чаши едновременно или пък за двойно

# 91
  • оттам, откъдето започва България
Кафемашината не мели кафе и ръкохватката и цедката в нея е една, няма други опции.
Опцията е количеството кафе, което се слага в цедката. (в което няма лошо, защото така е и при Делонги, а кафето е перфектно (на Делонги))
Който се престраши да купи тази промоционална кафемашина - ще пише, ако не му харесва, ще я върне до 30 дни и ще знаем занапред. Simple Smile

# 92
  • На изток от Ада
Предишната ми машина имаше 2 цедки пак от К, другата е Айко. Която показах тя е с една цедка. А новата от брошурата е мн хубава на външен вид.

# 93
Благодаря ви, сега ми се изясни! 🙂

# 94
  • в сърцата на децата <3
Стандартните кафемашини са с една ръкохватка и две цедки. Едната цедка е по-плитка - за едно кафе. Другата е по-дълбока - за две. Количеството което събира по-дълбоката според мен не е точно двойно, но стават прилични две кафета или едно голямо/двойно.

# 95
  • СОФИЯ
+ и от мен за ножовете брио. ММ ги е точил един или два пъти за 2 г. Първият е от тогава. Безотказни са ми в кухнята, не вадя другите.

# 96
А в България продава ли се...пресовано кафе в нещо като кръгли пакетчета от чай (твърди са на пипане)?

# 97
  • в сърцата на децата <3
А в България продава ли се...пресовано кафе в нещо като кръгли пакетчета от чай (твърди са на пипане)?
Да, това кафе е за машини, които работят с такива хартиени капсули.

# 98
Аз да похваля индукционният котлон, пържа кюфтета в момента, добре е. Е, не е толкова силен като тези на керамичният ми плот, но става. Има драскотина на панела за управление, но няма да го връщам, че бяха само два, отделно, че на другият беше безобразно скъсана опаковката.

# 99
Търсих гащите аз мн хора имаше. Имаше някакви гащи за 8.99 лв ама бяха като мин седмица по цвят. Аз други търся по брошура..
Ходих да ги гледам, въобще не ми харесаха, едни тънки, памука чак прозрачен, не си струваха парите според мен. Има три различни модела - като бикини, като боксерки, с дебел ластик - всичко в по два цветови комплекта, но всичко на една цена. Като бикини бяха най - лоши откъм материал. Другите не бяха толкова въздушно-прозрачно-лигави ама имаше размери само три_хикса_ Л. На Есмара в Л горе долу на същата цена за много по- хубави като качество.
Гледах и тенджерите на които бях хвърлила око - бриото. Ще ме извиняват но тази тенджера фи 22 не може да побере 5 литра. Голяма дезинформация е това. На кутиите не пише нищо, в брошурата - 5 литра и кусур.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 07:36 от _re_ge

# 100
  • На изток от Ада
Аз взех едни гащи по - различни , от другите пак 5 за 9 лв, но ластиката друга, само едни имаше....

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 04:15 от nasito8988

# 101
Къде е показана в брошурата тази кафемашина? Не я виждам в приложението с 50% намаление...но я видях по тв...🤔

# 102
  • На изток от Ада
Къде е показана в брошурата тази кафемашина? Не я виждам в приложението с 50% намаление...но я видях по тв...🤔
На стр 1, в основата брошура. Не в тази 50 %

# 103
Това обяснява защо не я виждам. 🙂

# 104
  • в сърцата на децата <3
Лъжичките за кафе на Брио от плътен и солиден метал ли са? Или са от онези по-тенекиените 🤔

Общи условия

Активация на акаунт