КАУФЛАНД - тема 51

• 60 141
  • 882
  •   1
Отговори
# 330
  • в сърцата на децата <3
Със тези ел.одеала завивате ли се, или ги ползвате за постелка отдолу?
Постелка отдолу и се изключват преди да легне човек.
Съвсем спокойно се спи на ниската степен. Проблем е ако човек е със заболяване, при което е намалена чувствителността - има опасност от прегряване. Реално да може да се "запали" такова одеало е невъзможно. Най-много ако изгори да спре да топли.

# 331
  • София
Никога не спя с включено одеало. Затоплям, изключвам.

# 332
Моето не помня дали е от КФ, но много пъти съм го забравяла и съм заспивала като е включено ма мах. Имат защита и при определена Темпаратура се изключват сами. Одеалата.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 12:22 от *Биле омайно

# 333
  • София
Имам Ел. одеало спечелено от една томбола, което никога не съм ползвал.
В инструкциите пише категорично да не се ляга върху/под него, докато е включено.
Има някаква защита видимо, но не бих си и помислил да разчитам на нея.

# 334
  • Карлово
На съседката се подпалил дюшекът от такова одеяло. Специално ме предопреди, понеже знае, че дъщеря  ми ползва.
Преиятелка нянак се беше изгорила, но не си спомням, дали и при нея се появи дефект от одеалото.

# 335
  • 1st floor
Донесоха ми роботът на Виледа сутринта. Със смесени чувства съм след кратката проба. Видимо минава върху дребни боклучета по килима и не ги събира, обаче пък като отворих контейнера - пълен, а вчера следобед съм чистила. ММ каза да го оставя, аз не съм решила- ще го тествам още. От към шум е супер - пуснах го в стаята на спящ младеж - изобщо не го чу. Сега го зареждам, свети червената лампа. Ще изгасне ли, когато е готов или да си броя пет часа, както пише в инструкциите?
ПП:допълвам - спря да свети червено и светна бяла светлина. Зареди се.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 13:47 от НеПоКоРнА

# 336
За килими не става, казах ти. Твоите са плътни, доколкото разбрах.
Обаче за ламинат, теракот е змей.
Та си реши де...

# 337
Искат ли сертификати за влизане?

# 338
  • там където има винаги вятър
Искат ли сертификати за влизане?

НЕ, не искат.

# 339
  • 1st floor
За килими не става, казах ти. Твоите са плътни, доколкото разбрах.
Обаче за ламинат, теракот е змей.
Та си реши де...
Още се чудя. 50:50 съм. Остави видими боклуци, а събра хиляди невидими. Извадих едно рунтава такова, като от сушилнята.

# 340
  • в сърцата на децата <3
НеПоКоРнА, трябва повече време да обикаля, защото както споменах, се шматка хаотично. Видими или невидими - тя няма как да ги види, събира където мине. С времето като я пускаш ежедневно, количеството мъхчета в контейнера ще намалее значително, но не и времето за почистване. Днес засичах моята - детска стая 16 кв около 20 минути за да я изчисти добре, всекидневната е по-голяма - поне 30 минути. И сега виждам къде е пропуснала, ама... За тия пари - толкоз. Като прежаля четирицифрена сума за "маркова", може и да чисти по-стегнато и ефективно, но на тоя етап времето ми не е толкова ценно 😂 А и имаме високи прагове на вратите - така или иначе няма как да ги прескочи.

# 341
Аз бях писала на вносителя да ми прати резервни филтър и четки. Понеже като питах лидл, и ми вдигнаха рамене. По закон вносител/търговец трябва да осигури и консумативи. Та пратиха ми безплатно два комплекта с по два броя филтър и с по две четки.
Ако решиш, ще ти напиша мейла на вносителите.

# 342
  • в сърцата на децата <3
Тета, ще съм благодарна да ми дадеш координатите и на мен Simple Smile

# 343
  • 1st floor
Snow_angel, аз затова искам да я тествам поне седмица. Знам, че звучи тъпо така да се възползвам от уред и условия на Кауфланд, но и не е 50лв все пак.
Тета, и аз искам. Точно за четките щях да питам. Колко време издържат?

# 344
Моите не съм ги сменяла още, мина година и половина Grinning
Нищо им няма. В книжката пише на 3 месеца и на 6...кое за филтъра и кое за четките, не помня.

marketing@interfoods.com
И
office@interfoodsbg.com
Тук съм писала.

Общи условия

Активация на акаунт