КАУФЛАНД - тема 51

• 59 785
  • 882
  •   1
Отговори
# 840
  • Стара Загора
Добро утро! Чудя се за вълнените топки за сушилня. Някой изпробва ли ги?

# 841
Аз идвам да питам за топката за пералня, има ли отзиви за нея? Някой пробвал ли е подобно нещо?

# 842
  • Пловдив
Не вярвам аз на такива щуротии...да ти изпере без прах за пране-надали Simple Smile

# 843
  • София
Намалява необходимия прах, не го изключва напълно. Предполагам, че целта е да го разпени повече.

Докладвам за месомелачката - нормално работи, 1 кг месо смля за 30-40 секунди. Обаче голям корпус, не зная всички ли са такива, сега ще търся място и на този кютук
Половин час се ядосвах, че са ми пробутали само 1 решетка, докато не  се сетих да отворя едно капаче на корпуса - и там се криеха още 2 решетки плюс аксесоари за наденица и за къббе (ориенталски кюфтенца с кайма и булгур). Пише, че след работа 15 минути трябва да спре за охлаждане половин час.

# 844
Аз от около година ползвам топките за сушилня и не виждам особен ефект. Но продължавам да ги слагам.

# 845
  • СОФИЯ
Трети ден прахосмукачката я няма в Младост 3. Не ми е удобно да се разхождам до други филиали. От информация ми дадоха тел. 02 4015410, на който никой не вдига.

# 846
  • Пловдив
Топките имат ефект само при якета...пухени, обикновени.

# 847
Трети ден прахосмукачката я няма в Младост 3. Не ми е удобно да се разхождам до други филиали. От информация ми дадоха тел. 02 4015410, на който никой не вдига.
Трети ден я няма и в Димитровград.
Сега звънях и на 0800 12220, нямали да получават повече от този артикул така им било спуснато от централата.
Също нямали практика да правят трансфери от един магазин към друг.
Много жалко, така се навих да си я купя.
Дано скоро има брошура на -50%, тогава ако трябва ще чакам пред магазина да отворят.

# 848
  • София
Опитай на националния телефон - да ти кажат предвиждат ли доставка там и кога.
На мен са ми казвали.

# 849
  • СОФИЯ
Сега звъннах и на 0800 12220. Услугата в момента не може да се използва, правели някакво подобрение. Оставих гласово съобщение на секретаря, посочих и тел за контакт.

# 850
Дали другата седмица ще пуснат детските кухни?

# 851
  • София
В Л. има в момента, 119лв мисля бяха.

# 852
Намалява необходимия прах, не го изключва напълно. Предполагам, че целта е да го разпени повече.
Да, и аз мисля, че това е идеята. Не пише, че с нея се пере без прах. Надявах се на отзив на някой който я използва, но май в темата няма такива...🙂 Пипнах една топка в неделя, освен релефите които се виждат на снимката, има и множество малки релефни точки, които вероятно също оказват някакъв ефект за по-добро изпиране.
Не се притеснявайте за прахосмукачките, много често ги пускат 🙂 Иначе мисля, че ново зареждане имат в сряда или четвъртък, от нац. им телефон са ми казвали, но съм забравила точния ден...Но не е гаранция, че точно прахосмукачка ще заредят.

# 853
  • София
Топката била продукт на Hama, досега тази марка само като периферия на компютър я знаех. Това обяснява факта, че се продава в компютърни магазини/сайтове

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 14:29 от Cuckoo

# 854
  • СОФИЯ
Приятелка ми купи прахосмукачката от магазин, който й е бил на път, някъде около Централна гара. Имало е над 10 бр. Чакам да видя дали все пак ще ми върнат обаждане от клиентския телефон Imp

Общи условия

Активация на акаунт