💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 467
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 065
Е то и аз искам някой като Ники Мартинов, но...имаме само Туджаров. На мен доста други са ми излишни.

# 1 066
Има добра теоретична база Туджаров, добре подготвен е за социалната игра. Много е поумнял от момчето на двадесет години, което беше в Сървайвър. В битката за храна през първия ден показа, че има и определени силни черти на арената. Блясък на арената не му трябва, защото носи много внимание и фокус.
Един от много интересните за гледане играчи за мен. И един от много малкото с предварително премислена стратегия. Мисля, че ще влезе в обединеното племе и ми е интересно да го наблюдавам дали ще успее и как ще извърви пътя.

# 1 067
Видяхте ли играта днес:

# 1 068
Пфф, ако това е играта си е отвсякъде (нагласена) за жълтите. На предишната подобна на пясъка, направо размазаха Бойците. Тогава Стоян се държа геройски срещу 4ма или 5ма жълти.

# 1 069
  • España
Различни хора сме и е нормално да имаме различни предпочитания и различни симпатии.
Но може би е добре да се въздържаме от крайни епитети и обиди.
Може да е всякакъв Туджаров,но чак пък "мърша"...
Нека не разваляме хубавата тема!
Това мнение подкрепям “на 1 000 000” процента! Да не говорим , че епитетът към Туджаров е доста скромен в сравнение с обидите , които се сипят по една Паулина , Красима..,Елизабет….за Мани ще си замълча…примерно!!!! Поголовно… Едно е да имаш мнение ( всеки има право на свое) , но откровените обиди са крайно неприятни!!!!

# 1 070
Нали знаете, че когато говорите за другите, всъщност показвате себе си. Така, че грозните обиди, които хвърляте по играчите, показват вие какви сте, не те.

# 1 071
  • София
Туджаров трябва да има някакъв луд късмет, за да стигне до обединеното племе. Може би е най-слаб от мъжете (всъщност само Калоян ми се струва по-зле) и като стратег твърде много се пренавива.
Калоян минава някои елементи с воля и инат, дори когато няма сила или умения, елементи, на които Туджаров се проваля. Докато последният просто се разхожда по трасето в повечето случаи... Sweat Smile

# 1 072
  • Sunshine state
И се крие зад бараките "мъдрейки" как да изкара лагерът повече време. 🤣

# 1 073
  • Испания
Грозен е коментарът на Морунов по повод ръцете на Калоян.

# 1 074
  • София
Знам, че Милена ще отнесе много критики за това, но на мен жестът към Семира ми се стори мил.

# 1 075
  • София
Милена е голяма лицемерка. Прецака Семира на номинацията, а сега подарява букет на "нейната скъпа приятелка".

# 1 076
Много мило от страна на Милена. Не го смятам за лицемерно.

# 1 077
И е мил жест и е лицемерен за мен Simple Smile

# 1 078
  • Испания
Не разбрах кога стана "нейна мила приятелка".

# 1 079
  • София
Ще се сетят те, че Стоян беше прав, но не слушаха, а му наскачаха и го нападнаха ...

Общи условия

Активация на акаунт