💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 363
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 230
За анкетата от мен :
 Кой ще победи останалите трима? - залагам на Стратимир.
Кой ще си отиде вкъщи при директна елиминация? - залагам на Семира.
Кой ще влезе в битка с Мартин? - залагам на Калоян.

Циркаджийката не вярвам да я изпуснат от Продукцията. Дано, дано не съм прав.
Мани отдавна трябваше да е вън от Игри на Волята.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 22:45 от Bengun

# 1 231
Утрешната игра ми се струва по-благоприятна за жените. Поне от даденото. Напълно е възможно Мани все още да не изгърми. За жалост.

# 1 232
  • София
Има много голяма вероятност Калоян да отпадне.
Аз вече на тези въпроси категорични отговори няма да давам, докато не видя играта, а то се вижда, че трябва да броим и елементите в самите игри, защото и там прецакват яко.
Няма смисъл от истински прогнози.

Така че гласувах какво искам.
Мани - директно вкъщи, чао чао
Семира при Мартин и отпада там

# 1 233
Не виждам кой знае каква стратегия тук. Мани да не е луда да избере Морунов за свой съперник? Естествено, че ще избере Калоян, който не е показал нищо стойностно в игрите откакто е дошъл.
Няма що, много голям ход. Големия майсторлък е да обединиш по-слабите и да сформираш ядро, което да те пази.
Кого имаш предвид ?
Неделчо хитро ползва Мани с пилешкия и акъл ,за лична батарея . Нея ще я жертва веднага , когато му свърши интереса. Жалко , че не го усещат . По-скоро е хитър отколкото умен , с една такава селска преметливост и коварство.
А онова дребното злобното от жълтите , има по-голяма самочувствие и от полина на квадрат , но и то е тарикатче

# 1 234
Каква беше утрешната игра? Уж гледах, ама май съм пропуснала частта с играта Grinning

# 1 235
Скрит текст:
Според мен утре Калоян ще е последен на първата битка,а Стратимир ще отпадне на втората.Той ще отиде при Мартин и ще остане на острова.Силно се надявам ако е така както мисля поне Семира да е първа и да вземе грошовете,че ако пак МанитУ е първа..
Едно е сигурно.За жалост Мани остава,защото в социалните мрежи имаше снимка от битка,която все още не е играна и Мани е там.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 22:51 от bubanka

# 1 236
  • София
Утре не е ли играта, на която Анна Мария постави рекорд? 😂

# 1 237
Според мен утре Калоян ще е последен на първата битка,а Стратимир ще отпадне на втората.Той ще отиде при Мартин и ще остане на острова.Силно се надявам ако е така както мисля поне Семира да е първа и да вземе грошовете,че ако пак МанитУ е първа..
Ама първият взима само 50 гроша, докато от елиминационната игра взимат 100.

# 1 238
  • София
Тези неща не трябва ли да са в скрит текст?
А играта може и да е утрешната но за елиминация, а не първата когато са четиримата.

# 1 239
Много ми се иска Мани да отпадне директно, а Стратимир да ходи при Мартин и да стане интересна мъжка игра. Но Мани още ще я държат, възможно е Калоян да отпадне директно. Не искам да надценявам Семира, но прогнозирам, че ще спечели първата игра или евентуално ще остане втора.

# 1 240
Стратимир , че ще отиде на острова ще отиде, идеален отшелник е, но няма да е утре . Мисля че ще ходи Мани , а Мартинчо нали си я Аресваше , може да я черпи една победа ....Не знам до колко е безлюден островът, но , ако тази сврака остане там, вероятно наистина ще опустее . Ако не е остров , ще го откъснат от сушата . Ще се наложи спасителна акция за снимачния екип.
И друго ми прави впечтление, май Рабухчиев има симпатии към Миленка

# 1 241
  • London
Не можах да гледам, че вадих мъдреци по това време. Сега наистина добре ще ми дойде на ужасното състояние.....запис на предаването. Чакам Мари Мар да дойде като добрата фея и да ме облекчи.Heart

# 1 242
Представяте ли си Мани да отиде на острова, да победи Мартин и да получи всички грошове. JoyJoy

# 1 243
Няма смисъл от истински прогнози.
Мхм. Сметката е винаги без кръчмар. А кръчмар е ТЪпарев.

# 1 244
  • España
Май само Стратимир не се е оплакал от ръце  ( от успелите да преминат халките- торнадо  вчера) . Предполагам, че ще се спаси утре ! Да играе, да мълчи и да краси формата ! Мани вече е крайно време да отпадне ! Даже на изпроводняк да мине през острова ! Мартин майсамо в деня на битката му отделят ефирно време…Симеон сякаш по-често го показваха….

Общи условия

Активация на акаунт