💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 495
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 570
Снимали са още един ден, без да развалят изцяло постановката на играта, само са заменили част от елементите и хоп - нова игра Simple Smile Напълно в духа на сезона. Жалко само за създателите на игрите и за тестерите, дето са се трепали да правят и тестват игрите. Няма идея да правиш игра, която не може да бъде изиграна от 60-65% от участниците през този сезон. Някъде между НМ и Продукцията се е скъсала връзката, защото това не мисля, че е търсен ефект, а по-скоро е неприятна изненада.

Иначе всичко е възможно и в шоуто и в България.
Щом Перукан спечели изборите директно и без балотаж при 483 регистрирани избиратели, записан в протокола необходим брой гласове за победа без балотаж 242 и получени 241 гласа ...

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 01:07 от Bengun

# 571
Хахаха тези коментари са ми по-интересни и от самото предаване. Браво!

Кралица - козица замрънка, че пица й се яде, и Пажът - козелчо веднага запя, че въдицата крайно ненужна е за неговата най-личната коза.
Малката козица с поналялата гъзица, иска пица да яде и въдицата тя не ще!
А Горилата опасна впусна се в битка бясна. Скача, ряза и прескача, с цел да победи накрая и да получи част от пая.
А Кралицата - козица тежко тропна с копито, въдицата тя не ще, иска пица да яде!

# 572
  • Sofia
Ха ха ха! 😀 Чак сега видях, че редакторът на телефона се е включил и ми е "изял" замисъла. 😀 Изтрещях от скука и от бисерите на най-личната козица!

# 573
  • София
А защо днес нямаше послания от Елена и Соня или ще са утре ....
Интересно ми е какво би казала Соня?
Както всичко в това предаване, и сбогуванията са според "зависи". Обикновено ни показват тези на участници, които са се съгласили да заснемат послание, в което да порицаят една част от племето и да поздравят друга, за да има конфликт. И Елия нямаше, а отпадна чрез елиминация.

# 574
Тази игра определено достави, но сякаш по-би подхождала да бъде запазена за по-късен етап като елиминационна. Твърде много се измориха капитаните, точно преди 2те решителни номинационни битки. Изкефих се, че Рабухчиев спечели, тъй като е от Приключенците, а те са ми фаворити във всяка номинационна или териториялна битка. Неделчо също е доста силен и интересен играч, но предпочитам да няма много победи преди да отпаднат 3те "котви" в тяхното племе (сами се сетете кои са). Сега се надявам да отпадне ако може някой жълт (Елизабет), за да ги сливат от другата седмица. Реално трябваше Бойците да се разпаднат първи, но с оглед Наденицагейт при жълтите и нечестно вкараните двама нови играча при Бойците, това вече не виждам как ще се случи.

# 575
Морунката с коса https://bgbasket.com/bg//bg/player.php?id=2508 Не вярвам в зодиакалните знаци, но пише и кога е роден, някой питаше по-назад.

А Туджаров мисля, че е на 27 юни. Интересувах се кога е роден, защото когато отидоха в резиденцията той каза, че има рд. Епизодът когато Приключенците спечелиха териториалната беше излъчен на 20.09 и в него или някой от следващите от тази седмица беше рождения му ден. По това се ориентирах, че техните седмици са 5 дена, защото снимките започнаха на 14.06. Тези на реката сигурно умират от скука, ако не са на елиминация, пет дена да висиш там ....

# 576
Аз не мога да разбера защо се подигравате на Поли за пицата, всеки нормален и здравомислещ човек би избрал тази опция. шансът да хванат голяма риба на мръсния гьол е минимален, пък камо ли да се нахранят шест човека. Поли ме разсмя с размножаването на рибите, заети са видиш ли, за това не кълват.

# 577
Виждам, че отново са решили да ни изненадат с предсказания тип Йоана, която ни разказа целия сценарий на втори сезон в рамките на няколко минути.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 05:06 от Lucky 7

# 578
Разказът на Неделчо пред племето за това как е протекла играта, ми беше по интересен от самата игра Grinning

# 579
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aндрей също е рак  - 23 06 1988 (според гугъл).

# 580
Брех пепелянка в отбора на Приключенците и колко удобно камерата е на място, за да документира шока и ужаса, но после ги оставят да оцеляват. И умниците решават, че просто махнат ли се от навеса и ще избягат от пепелянката. И тя си стои на навеса и чака Туджаров да я махне като ръчка с клона и да си отиде по живо по здраво. Естествено заснето.
Бях за Симеон. Имах чувството, че днес компенсираха сините, за дълбоко заровения ключ вчера. Някак техният капитан все едно друг модел дърво режеше, по-меко. Неделчо стигне ли до пъзела няма шанс никой. Евала за това.
А Мани е моят идол! За няколкото разходки ДО терена на битките, успя да качи мускулна маса, да се оформи. Та това е чудо. Другите блъскат, диети пазят, добавки взимат, а тя направо феномен.

Каква пък драма сега измислиха със Стоян, ако Елизабет не му е дъщеря то пък на Stuck Out Tongue
Ако някой знае как става това, моля да сподели … хем да ядеш, хем да трупаш мускулна маса, хем краката да са слаби ??

# 581
  • Където морето целува небето...
Smile
Симеон за късмет ли си навива единия крачол нагоре? И днес го забелязах, може би го прави от самото начало.
Пак добре, че стига само до там и още не е започнал да си ги подпъхва в синхрон със съотборничките Smile

# 582
- Как така певица изведнъж е добре осведомена кога е размножителният период на рибите ?

- Как така никой досега не започваше да гледа супер учудено когато току що е загубил битка за елиминация и започнат да му/ѝ говорят за "втори шанс"? Всички гледаха с едно покер-спокойствие, сякаш преди това са им пошушнали "Няма са притесняваш, има още игра за тебе, сега ще ти кажат".  Единствено Елена показа мааалко признак на емоция.

@Mamma Suzanna 
Ти си представи Симеон да му се прииска да изглежда с по-дълги крака (хем има нужда) че да си навре гащите...
Ще стане гледка - пази боже.

# 583
  • През девет планини в десета...
На последната битка в която Мани участва се смях от сърце. През цялото време ми приличаше на асистентката Ненка, онази с Ненчо фокусника .. Колко артистично подаваше парчета от пъзела на Неделчо.

# 584
Паулина ми е една от трите отврати на дъното заедно с лиглата и Мани, но ми се струва че някои хора тук прекалиха с постоянните коментари колко била дебела - ще рече човек че от ден на ден се надува. Да, самовлюбена е, да нерви ме силно, да, не е най-грациозната,  но не може от това че някой те нерви да му приписваш къде що изскочи нещо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт