💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 267
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Испания
Красима и Симеон за мен са единствените освен Паулина, които не губят килограми. Другите вече приличат на клечки, а те такъв отпочинал и охранен вид имат. Странно.

И Рабухчиев. Един ден, отговаряйки на въпроси, каза, че е отслабнал 4-5 кг. Срещу 15 на Морунов...

# 1 321
  • London
Хората са различни, не всеки толкова лесно сваля килограми. Лично за мен толкова драстично отслабване като на Морунов говори за здравословен проблем.

# 1 322
Относно Рабухчиев ...

Скрит текст:
в едно видео в youtube споменава, че победителят е жена, но може и да е просто шега. И се надявам да е.

# 1 323
  • Испания
Относно Рабухчиев ...

Скрит текст:
в едно видео в youtube споменава, че победителят е жена, но може и да е просто шега. И се надявам да е.

Скрит текст:
А аз се надявам да е така и това да е Мани. Това би бил най-логичният завършек на този цирк.

# 1 324
Не може да е истина това Grinning  Сега гледам снощния епизод и вече явно не трябва да се изумявам, но Мани освен че само обижда, има наглостта (че и Неделчо се включва) да говори за контузиите на другите...... не било ли нормално да отиде на номинация, наистина ли нея я мъкнаха толкова време на гръб и тя се държи така сега. Неделчо от една страна има стратегия да махне силни играчи и все пак е нагло, но от страна на Мани ..... прав е Стоян, че не трябва да й отговаря. Това е създание, което трябва само да се игнорира

# 1 325
Истината е, че хейта по Продукцията е търсен от самата нея.
Аз лично не мисля, че едни Игри на Волята по-близки до състезание биха били по-малко гледани и коментирани. Даже може би напротив. Защо е цялото това явно залитане в страна на режисиран сериал нямам отговор за себе си.

# 1 326
Някой беше писал по напред, че Мани е спечилала много, защото се е рекламирала. Какви хора ходят там бе, при мастърмиглата. Никога не бих стъпила там, още щом и видях визитка, та аз и в Теленора, в които работи не бих искала да ме обслужва.Бляк.
Тя всъщност съчетава ли ги, мастър ли е или продавачка?
Същото е и за Туджаров, толкова неприятен човек, след като го гледам тук, изобщо не искам и да го погледна извън ИВ.

# 1 327
Ралица: Мани, ти питаш ли се?
Мани: Ние винаги излизаме на арената за победа Grinning Grinning Grinning (що за нахалство).

Стоян е напълно прав, че е по-добре да изгубят една битка, отколкото двама играчи да се контузят........
Не разбирам кое в неговата теория изумява другите, учудва ги и въобще не са съгласи?

# 1 328
Аз от снощи се чудя дали Елизабет и Андрей бойкотираха играта. Мисля, че можеха да издържат още, особено Елизабет, но пък защо да искат насила да разпаднат племето... Само за да разкарат Красима, ми се струва странно, чак пък толкова да не я понасят... Не знам, едва ли и ще разбера някога. Simple Smile

# 1 329
Аз в ИГ лайф при първа възможност ще задам на Андрей или Елизабет този въпрос. Дали и как ще ми отговорят ще пиша тук. Иначе личното ми мнение е, че Шампионите ще бъдат племето, което няма да оцелее. Не съм чел спойлери, така че това не е спойлер, само мое виждане.

# 1 330
Истината е, че хейта по Продукцията е търсен от самата нея.
Аз лично не мисля, че едни Игри на Волята по-близки до състезание биха били по-малко гледани и коментирани. Даже може би напротив. Защо е цялото това явно залитане в страна на режисиран сериал нямам отговор за себе си.
Да, абсолютно!

Защото няма как да запълнят час и тридесет ефир. Виждаш, че зрителят се изнервя, ако няколко елемента се повтарят - гледаме едно и също...
И защото аз мисля, че това си е оригиналния модел на Игрите. Да не е луд Тупарев да вземе лиценз за шоу, което се прави честно и без манипулации, то реално няма и такова.
Но този рев как ще му вземат лиценза ми се вижда несъстоятелен.
На клипове в тубата на колумбийското шоу съм попадала на участник гей със способности малко по-добри от на Мани, също на жестоко каращи се съотборнички...същият цирк(това още като тръгна при нас, сега не съм ровила). Ако там са навъртяли вече 10-15 сезона, може би самото ниво на участниците е вдигнато.

# 1 331
Ралица: Кога ще е този етап, когато свършат жените ли (защо се опитват да изкарат всичко, че е сексизъм, расизъм...)
Мани: Изтеглили сме късата клечка, че сме в това племе (по-скоро те са изтеглили късата, че тя е от тяхното племе...), докато не свършат жените ще се номинират жени!

# 1 332
@Cafelate - далеч съм от мисъл за чисто спортно състезание. За това си има спортни канали и истински спорт. Просто ми се иска латино частта да е много по-малко набиваща се в очите. И да си сменят екипа, правещ монтажите. Защото монтажистите за поредна година доказват, че са некадърни.

# 1 333
Скрит текст:
Стратимир и Мани ще се върнат в племената,Семира или Калоян отпада директно,а другия отива при Мартин

# 1 334
  • Испания

За увеличение - бутон "Control" и бутон "+".

Особено Андрей и Елизабет бяха с него.

Общи условия

Активация на акаунт