💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 205
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Испания
Просто обикалящ формати и за него, явно, участието в ТВ формат е черешката на тортата.
В кой друг формат е участвал Калоян? Нещо съм изпуснала.

Някой от темата го позна, че е участвал в кастинга на МастърШеф, но не е стигнал до бяла престилка и затова на мен не ми беше познат.

# 1 621
Аз искам на финал Мани срещу Паулина. Нищо друго няма да ме удовлетвори.

# 1 622
Смайли, каква е тая анкета? 😂

Сега някой ще цъкне погрешка "да" и ще го разпнем. 🤣

Каквато и да е, все има недоволни. Ако няма анкета, защо няма. Ако има, защо е такава. Добре, че отдавна не ми пука.

А, вече има цъкнато "да". Може да се трие глас, но явно този е съзнателен.
Може на Мани да е .

# 1 623
Е, мисля, че анкетата е като от тези на ''Не новините''. И аз бих натиснала да, тя е комплексен играч, защото е ирония.

# 1 624
  • Испания
Аз искам на финал Мани срещу Паулина. Нищо друго няма да ме удовлетвори.

И мен, но победител да е Тъ.

# 1 625
  • София
Виждам, че Мани вече е гласувала в анкетата.
Имам предложение и за някоя бъдеща анкета, освен ако вече не е имало подобна, а именно: дали гласуващият предпочита отборни битки или индивидуални (като капитанската и елиминационната). Замислих се над това и осъзнах, че аз самата нямам ясно предпочитание, въпреки че смятам битката в понеделник за най-интересна, имало е и индивидуални битки, по-интересни от териториалните.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 23:43 от La Vikinga

# 1 626
Някой от темата го позна, че е участвал в кастинга на МастърШеф, но не е стигнал до бяла престилка и затова на мен не ми беше познат.
В МастърШеф, сериозно ли? 🤣🤣🤣
Явно е важно просто да се излъчва по телевизията, без значение какво е.
Догодина в Гласът на България.

# 1 627
Задължително Мани победител. Но и двете са комплексни играчи - пълни са с комплекси.

# 1 628
Много крив епизод със страхотна втора битка.
Но даже и тя не компенсира усещането от първата част.

Мани е изчерпан образ, нищо ново не може да предложи. Защо я държат като котва от Продукцията само те си знаят.

# 1 629
Като единствената фенкЪ тук на Стратимир , се радвам че спечли , въпреки, че през цялото време ми беше адски мъчно за Калоян. Добър и наивен човек е. С Марто ще си паснат. Битката беше отвратителна , няма нужда от такива идевателства над хората .Предната с торнадото също беше отврат.
Мисля , че накрая ще спечли ....този който все пак остане жив до края на формата (кадри и от следващата игра).В исторически аспект, веднага в главата ми изплува асоциация с хлебарки .....Отговора е ясен

# 1 630
  • Испания
Задължително Мани победител. Но и двете са комплексни играчи - пълни са с комплекси.

Като каза комплекси...Нека във финалната тройка да включат и Елизабет. И тя е комплексна.

# 1 631
Аз ако бях на мястото на бойците щях да сложа Мани на най-неприятните постове с риск да отида на реката.Все пак като е толкова силен играч,който се спасява за не знам кой път вече би трябвало да много комплексна и да може всичко.

# 1 632
Нито Калоян харесвам, нито Стратимир, но в битката се раздадоха. Респект. Поздравления за Стратимир. Реално Калоян имаше предимството, че е доста по-висок и с много по-малка засилка стигаше табелките.
Мартин миличкия душата в джоба си носи, напрво на призрак прилича. Дано да победи Калоян.
В понеделник ще е брутално. Само жълт не видях да пада. Кремена как ги помете като кегли. Дано да няма пострадали.

# 1 633
Аз просто останах без думи. Чудя се защо си причинявам това. Ма явно аз съм тъпата, не Мани. Как има такива хора??? Никога не съм си позволявала откровено обидни квалификации, но съм на ръба. То нагло, нагло....
Мъжката битка беше хубава, но исках Калоян да спечели. Не го харесвам особено, но симпатизирам на другата половина от сините.
В понеделник да качват Мани на кокилите. Нали е най-добрата.

# 1 634
Всяко племе си има главна героиня този сезон. Ще е срамота да не ги пратят на финал.

Общи условия

Активация на акаунт