💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 231
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Буркина Фасо
Все пак ако играят Мани, Паулина и Елизабет, ще викам за Елизабет.
май за всяка, която е в битка с първите две  ще добие повече +

# 1 651
  • Берлин
Аз бих лепнала във финалната битка "великия стратег" Туджаров и за укрепване на моралните устои - Стоян.

# 1 652
  • София
Ето тук разказва подробно за всичко.
https://fb.watch/8FE0zRPFYs/
Благодаря, изгледах видеото. Не бих казала нищо лошо за детето в това видео. Истината е, че не бих предположила, че е и на 16 години тук. Отново звучи като много по-малка. Може би проблемът е някъде другаде. Но на този етап това много ме дразни, не знам дали е целенасочено, навик или нещо друго.

# 1 653
Стоян изгуби желание за игра. В началото беше много мотивиран, амбициран, нахъсан. Сега е апатичен и имам усещането, че няма желание да продължи напред.
Вероятно много от играчите сега вече си дават сметка колко умно и далновидно постъпи Александър, като си тръгна.

# 1 654
Скрит текст:
Не видях никъде Туджаров. Дано не отпада, исках да видя дали наистина е слабак или се прави и пести сили за обединено племе. Аз все имам някаква последна прашинка надежда, че е голям играч и всичко е стратегия, която заблуждава дори и нас. Иначе е нереално мъж на 30 години да няма реална преценка за възможностите си и да се запише в ИВ. След откритото заяждане на Ралица към него ми стана ясно, че той до финал няма да бъде допуснат и ще отпадне в игра тип Тошо и сестрите миналата година, но пак исках да гледам. На съвсем първата битка като бяха още само четирима той се представи блестящо, та не знам какво да мисля за него. Още преди няколко седмици бях писала в спойлер, че цяло лято е имал активност в профила си в инстаграм - на всеки седем дена нов пост, ритъмът е нарушен около средата на август, та все пак има надежда. Може пък само в понеделник да не играе или просто да не се вижда на промото/аз да не съм го видяла.

# 1 655
  • София
... не се сещам веднага някой от пишещите в темата да е споменал, че ИВ 3 много му харесва.
Писала съм няколко пъти, че тази година ми харесват игрите...
Да, ОК, но, ако разбирам правилно, ти говориш само за игрите. Съгласна съм, този път игрите са на много по-високо ниво от предишните два.
Но аз имам предвид съвкупността от игрите, социалния елемент и сценария. Това прави целия сезон на ИВ 3, според мен. И пак не си спомням някой да е писал, че харесва въпросната съвкупност. То е ясно, че се търси конфликт, за да е интересно. От първия сезон няма да забравя Георги, който се самоиздъни, Джулката, който застана сам срещу всички, както и лудите Торнадо Туинс, които използваха предимството, че са две. От сезон 2 ще ми останат незабравими двойките Катя - Йоана и Тошко - Ваня.  Всички тези конфликти следваха сценария си и на моменти бяха излишно "наострени" и "напомпани". Ама такова чудо като Виетнамските нямаше... хеле пък, както сегашният сценарий не ѝ дава възможност дори да се самоиздъни, по примера на Георги. На мен направо ми се гади, дори не мога да се ядосам - толкова е зле положението.

На мен ми харесва, много не, но много повече от втори, който дори не догледах...
...Идеята е точно да покажат как ще се държат хора на които им е натресен някой "различен".

Няма "не-различни", така че чак такива социални експерименти в брадърски стил - айде, нЕма нужда. Сигурна съм, че може да бъде интересно и без подобни идеи. Но, очевидно, общата култура на Продукцията смята за връх на сладоледа близнаците, тайните сестринства и предполагаемите бащинства, изпотрошените крака и ръце. Няма да се учудя да презентират и някоя гей двойка, само не знам ще чакат ли до следващия сезон, или още в този ще ни поднесат сюрприза... хъм...

# 1 656
Такааа, Соня каза, че отива да отстрани Мани и не се върна.
Калоян каза,че отива да бие Мани и не се върна..
Само някой още да посмее да го каже.
Семира няма да коментирам, тя с такава усмивка и облекчение си замина..
Калоян горкия приема думите буквално, казаха веригите на врата  и той изпъваше шия(това му и изяде главата и едни стрелички закопани на ...).Как пък веднъж не погледна как Стратимир ги развяваше натам насам като паулинини коси, че накрая и на гърба си ги беше преметнал. Но нищо така му било "писано"
Мартин наистина се е стопил и той явно приема нещата буквално.
Имаше анонс към бъдещо излизане  ала Братоев..…
И Тупарев наистина е уцелил в десятката-вади всичко лошо и в играчите, и в зрителите.
Направо съм потресена от грубите епитети и определения, които чета. Особено тези с расистки привкус. Ако Мани чете тук, добри
💸 може да изкара.

А Смайли, предполагам, че доста са се усетили в какво са се набъркали.И достойнство имат, и Договори имат, но нямат грешни пари за едни солени неустойки,🤪
Затова ще се измъкват така с болежки или "загуба" на битка

# 1 657
  • Варна/Лондон
Една тоалетна чиния ми липсва в картинката, ама то пък колко зор да имаш за 2 минути...

# 1 658
  • London
Ето тук разказва подробно за всичко.
https://fb.watch/8FE0zRPFYs/
Благодаря, изгледах видеото. Не бих казала нищо лошо за детето в това видео. Истината е, че не бих предположила, че е и на 16 години тук. Отново звучи като много по-малка. Може би проблемът е някъде другаде. Но на този етап това много ме дразни, не знам дали е целенасочено, навик или нещо друго.
В този спорт развитието чисто женското се забавя, не е само при нея при всички гимнастички е, гласовете също, гърдите. Пусни си няколко по ред и ще видиш, че е масово явление не е само нашата мома така.

Стоян и аз го забелязах демотивиран. То като се върне два пъти подред Мани с пари и тотеми....как да си мотивиран?Joy Какво стана разгадахме ли му семейните драми на него? Баща, сестра, дъщеря, син?

Мартин наистина май го морят от глад, но има въдица. Все пак е нещо.....гладен няма да умре, все сигурно хваща по нещо. Дано победи Калоян....втория така и не можа да ми допадне. Нещо много вятърничаво зяпа....

# 1 659
  • SF
И аз съм възмутена от начина, по който се коментира едно телевизионно предаване... Има хора в темата, които мразят всички,  нито един участник не става, не харесват нищо, предаването е тъпо, направено от некадърници, които трябва да се самоуволнят или да продадат правата на бг мама потребители, които знаят как да го реализират, така че да бъде по-гледаемо.
За анкетата не знам какво да отговоря. Втората опция е подвеждаща и не позволява на анкетираните да посочат друг отговор. Аз мисля, че Мани е стигнала до тук, но не защото е комплексен играч - проявила е отделни качества, които са я довели до този етап на предаването. Неделчо също заслужава да е стигнал до тук в Игри на волята, но и него не го смятам за комплексен играч. Той е тук заради ума си, комбинативността си и това, че се оказа ценен за съотборниците си като недостижим на пъзелите. Неделчо казва всичко директно на всеки от съплеменниците си, а никой не му се обижда. Говори откровено с тях и без задръжки им казва това, което мисли. И въпреки всичко е стигнал до този етап на Игрите на волята.
В понеделник искам Мартин да бие Калоян.

# 1 660
Благодаря за клипчето на Елизабет като малка, супер симпатично хлапе е била. Жалко за контузията ѝ, толкова тежък спорт и толкова много усилия е хвърлила. Това все пак не оправдава поведението ѝ в ИВ.

Но май и тя има корекция на устните. Въобще не личи, мислех си, че са си толкова плътни естествено. Чак не мога да повярвам, вие как мислите? http://studiolight.bg/studio/images/Elizabet%20Vasileva%2027.05. … G_3705-Edit1s.jpg 

Мани, Соня и Красима да ходят където е ходила тя, да ги оправят малко, че там е страшно. Кремена не я включвам, защото смятам, че точно такъв резултат е искала и си се харесва жената.

# 1 661
  • София
Скрит текст:
В този спорт развитието чисто женското се забавя, не е само при нея при всички гимнастички е, гласовете също, гърдите. Пусни си няколко по ред и ще видиш, че е масово явление не е само нашата мома така.
Нямам предвид тембъра на гласа ѝ. Говоря за начина ѝ на говорене, изпозлването на постоянна литота и като цяло държанието ѝ, има неприемливи реакции за мен. Възможно е всички тези черти да са последица от спортната ѝ кариера, възможно е и просто да са част от характера ѝ. Има хора, който не са тренирали спортна гимнастика в детството си и се държат по същия начин. Има и и гимнастички, спортни и художествени, които не звучат като Елизабет.

Неделчо също заслужава да е стигнал до тук в Игри на волята, но и него не го смятам за комплексен играч. Той е тук заради ума си, комбинативността си и това, че се оказа ценен за съотборниците си като недостижим на пъзелите. Неделчо казва всичко директно на всеки от съплеменниците си, а никой не му се обижда. Говори откровено с тях и без задръжки им казва това, което мисли. И въпреки всичко е стигнал до този етап на Игрите на волята.
Изброила си няколко елемента, които част от другите участници притежават. Самата Мани не притежава нито един от тях, та не знам дали сравнението е особено уместно.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 01:10 от La Vikinga

# 1 662
Като единствената фенкЪ тук на Стратимир , се радвам че спечли , въпреки, че през цялото време ми беше адски мъчно за Калоян. Добър и наивен човек е. С Марто ще си паснат. Битката беше отвратителна , няма нужда от такива идевателства над хората .Предната с торнадото също беше отврат.
Мисля , че накрая ще спечли ....този който все пак остане жив до края на формата (кадри и от следващата игра).В исторически аспект, веднага в главата ми изплува асоциация с хлебарки .....Отговора е ясен
А, не, не си единствена. Отдавна пиша, че  Стратимир се справя много добре в игрите, но всеобщата злоба към Паулина го изкарва глупав, посредствен и т.н. Радвам се, че тази вечер натри носове и показа какво може.

# 1 663
Аз си мисля за моя фаворит - Марти и новия му гост на острова Калоян.
Как ще е, кой кого?
Май Марти ще е, нищо, че не е ял скоро нищо по-различно от змии и риби.
А Калоян е и с контузени ръце...
Ще видим...

# 1 664
  • London
Скрит текст:
Нямам предвид тембъра на гласа ѝ. Говоря за начина ѝ на говорене, изпозлването на постоянна литота и като цяло държанието ѝ, има неприемливи реакции за мен. Възможно е всички тези черти да са последица от спортната ѝ кариера, възможно е и просто да са част от характера ѝ. Има хора, който не са тренирали спортна гимнастика в детството си и се държат по същия начин. Има и и гимнастички, спортни и художествени, които не звучат като Елизабет.

Неделчо също заслужава да е стигнал до тук в Игри на волята, но и него не го смятам за комплексен играч. Той е тук заради ума си, комбинативността си и това, че се оказа ценен за съотборниците си като недостижим на пъзелите. Неделчо казва всичко директно на всеки от съплеменниците си, а никой не му се обижда. Говори откровено с тях и без задръжки им казва това, което мисли. И въпреки всичко е стигнал до този етап на Игрите на волята.
Изброила си няколко елемента, които част от другите участници притежават. Самата Мани не притежава нито един от тях, та не знам дали сравнението е особено уместно.

Аз си настоявам, че има връзка баш с гимнастиката. Като не изключвам това явление да го има и извън нея. Тези са любимките ми на 17,17,18 години.. По ред на номерата. На мен лично ми изглеждат по-малки и от Елизабет на видеото на което е на 16. Joy  Вярно, че някои американки разбиват статуквото в наши дни, но там подозирам много и допинга и хормоните са се намесили.

За устните не знам.....не съм забелязала, но каквото и да е важно е, че няма неприятен ефект като при групата на джукестите.

Мандей, ще кажеш, че е убила човек в ИВ....някакви дребни закачки с Красима не са кой знае каква драма. Blush

И на мен Мартин ми е най-големия фаворит. Heart Дано продукцията се смили и скоро започне освен жълтици и по нещо за хапване да дава при победа.....Disappointed RelievedР

А за Мани ....за мен лично няма сила на Земята, която да ме накара да повярвам, че изобщо е спечелила каквато и да било битка. Не го повярвах и двата пъти. Просто няма шанс.

Лека вечер ....с колаж за размисъл.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 02:02 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт