💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 744
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Sofia
Можеше,обаче,да съобразят килограмите на веригите с теглото на участниците.
Както съобразиха височината на гредите на предната игра.

# 1 771
  • Испания

С правописни грешки, но карай да върви!

А аз вярвам на теглото на веригите, колкото на височината на варелите /2,40 м и главата на Братоев стърчи/.

# 1 772
  • SF
За зрителят е все едно дали веригите тежат 3 кг, 30 или 100. Можеха да съобщят, че са с 15-килограмови вериги. Е?
От Калоян и Стратимир, по симпатичен ми е Стратимир. Но пък не исках да се разваля интрижката при Приключенците. Ще видим Simple Smile Ще става все по-интересно.

# 1 773
С всеки следващ сезон некадърните участници стават все по-некадърни и по-нагли. Още в началото си мислех, че Мани ще е като Ивана, но де да беше - Ивана поне играеше (докъдето й стигаха възможностите), а това непотребното този сезон или си стои без да прави нищо, или я мъкнат, бутат, дърпат и спасяват. Ако оставането й в предаването зависи от игра и трябва сама да се оправя, играта задължително ще е съобразена с нея. Пък нека Тъ-то вика, че е велик стратег.
Предаването уж е със спортен характер. Все още не са го преименували на Биг Брадър на плажа, така че е ненормално да крепят и бутат такива като Мани толкова дълго. Разбирам сеир, сеир, но всяко нещо си има граници.

# 1 774
Паулина в Мементо във Вторник 19/10
Скрит текст:

# 1 775
  • SF
Значи, ако участник победи в игра, играта е специално за него? Кое от качествата на Мани, Семира не притежава, за да отпадне първа в една и съща игра?
Играта с плочките "Победител" отново беше подбрана, така, че качествата на Мани, които Елена, Елизабет и Соня не притежават, да могат да изпъкнат и тя да победи?
Игрите - силови, изометрични или логически, - се изпълняват от всички участници, които трябва да се състезават, ако щЕ да им дадат игра за най-бързо изливане на чаша с вода. Не знам как се ориентирате, че участник А би бил по-добър и сигурен победител от участник Б и играта е специално за него.

# 1 776
Esmee, не се чувствай длъжна да скачаш срещу всеки, дръзнал да плюе по продукцията. Имаш някаква информация, не знам част ли си от някакъв екип, свързан с предаването, но разбери, че предаването е посредствено и всичко изглежда адски нагласено. Ние сме си виновни, че продължаваме да гледаме тази простотия. Много добра идея, много лошо деливъри.
Игрите може да не са съобразени само и единствено с една от двете най-добри този сезон, но няма сила на света, която ще ме накара да повярвам, че Тъ-то има място в Игри на волята и че честно и почтено и без никаква помощ от продукцията печели вече няколко игри.

# 1 777
Не знам защо като отшелника има най-много грошове не му предложат храна или още по-интересно да го завъртят така, че нещо да окаже влияние върху основните племена. Могат да се измислят интересни неща за човека с най-много "валута".

Не могат!  Сори че го повтарям редовно. Продукцията има недостиг на умствен капацитет откъм това как се правят интересни игри. 

Отделно че думата "стратегия" се ползва вместо "тактика". В сегашния вид на шоуто човек не може да има почти никаква стратегия, тъй като нищо не е ясно занапред. Стратегията може да е много обща примерно "да не се набивам на очи нито като много силен, нито като много слаб играч, за да не ме номинират, да не се дърля с другите за да не ме номинират и т.н.   

Писах вече - всички игри трябва да са в една таблица от самото начало и таблицата да е достъпна за играчите по всяко време. Ясен ценоразпис за грошовете за най-различни неща, от предмети до предимства и услуги. Да няма тайни козове като този който държи Морунов. Играчите да се третират от продукцията като хора с достойнство, без значение какво показват. В момента се третират като деца от детската градинка от лелка която плаче за уволнение. Надменна с нула уважение и садистични наклонности.

# 1 778
  • I want it all and I want it now.
Удариха дьното с това режисирано предаване. Останаха без публика.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 20:32 от Syn

# 1 779
Игрите - силови, изометрични или логически, - се изпълняват от всички участници, които трябва да се състезават, ако щЕ да им дадат игра за най-бързо изливане на чаша с вода.
Факт.
Каквато музика свири, на такава мечката трябва да танцува.

# 1 780
  • Sunshine state
Ама Семира сакън да не падне по гръб - нарочно била изгубила играта, айде сега. Гроздето й високо и кисело. Много нагла.

# 1 781
Не смятам, че Семира изгуби нарочно, но смятам, че не беше особено разочарована от отпадането си. Една кукла на конци по-малко.

# 1 782
Мартин окапа за 1 седмица на плажа, а Симеон Велики все още не е стопил и грам от сланините си... Simple Smile

# 1 783
  • Sunshine state
Е, да, ама го изкарва все едно е нарочно.

# 1 784
Личната преценка на голяма част от участниците куца.

Общи условия

Активация на акаунт