💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 042
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 815
устато птиче с камерка Simple Smile

# 1 816
Казвали са участници, че винаги има човек от Продукцията около тях.
Е, тогава с какъв акъл са го направили?
И друго ми е интересно..съвсем без храна ли карат на тая река, с по 3 риби размер "цаца" на ден и най-много червило и/или друг грим ли?Relaxed
С този, с който са се записали за кастинг и са сключили договор с Продукцията.
Иначе Николай от С2 каза, че те са ходили за храна от "дивата река" до Китен.

# 1 817
Седни, преди да прочетеш!

Скрит текст:

Третата истина не знам на какъв език е написана.
И това на снимката трябва да е Мани ???!!!

# 1 818
Като цяло убедително твърдят, че гладуват на реката.
Аз от скоро пробвам да не ям по 24 часа и честно казано, ми се струва абсурдно да не се дава никаква храна. То не е само гладът, но започва главоболие, виене на свят, може дори да започнеш да трепериш, а това съчетано с жега и физическа умора ми се струва непосилно, дори опасно.
Сигурно осигуряват някакви съвсем  минимални калории, които не им стигат и ги карат да се чувстват по-гладни..

# 1 819
Абсурд да не им дават нищо. Няма как да издържат, особено мъжете. Ако си свикнал да гладуваш да, но тези не ми изглеждат такива.

# 1 820
  • София
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, докато се усетя ....и отворих. Отивам да си лея куршум.

Какъв куршум, то направо снаряд трябва да си лее човек.
Малеее страх!

# 1 821
предполагам че ги хранят , но без глезотийки , както при диетите , вупреки че има храна, то тя не ти е вкусна и искаш адски нещо друго

# 1 822
Има някакъв базов минимум вероятно. Въпреки, че някой казваше какво блаженство е да държиш филия хляб.

# 1 823
Има някакъв базов минимум вероятно. Въпреки, че някой казваше какво блаженство е да държиш филия хляб.

Да..реакциите им са много непресторени, като видят картофите в стопанството или като се нахвърлят на хляб с майонеза и долнопробен салам в резиденцията.
Наистина да се чуди човек.

# 1 824
Може просто да са им подбрали плодородна земя и да им казват кое става за ядене.

# 1 825
  • Sofia
Аз от скоро пробвам да не ям по 24 часа и честно казано, ми се струва абсурдно да не се дава никаква храна.

Е, как абсурдно? Аз горе-долу се храня веднъж дневно, т.е. правя точно 24-часова пауза между отделните хранения. През останалото време просто не ми се яде. Въпрос на организъм. Не е и като да съм тръгнала да отслабвам главоломно (за съжаление). Joy Стоя си на същите килограми, колкото и да се ограничавам.
Реално погледнато, мога и няколко дни поред да издържа на пълен глад, без непременно да ми прилошее. Единствено засилената спортна активност не знам доколко би повлияла негативно в такъв период.

# 1 826
  • earth
Главно въпрос на храна (протеини/въглехидрати) доколко може да се издържа дълги периоди без храна. Но тук говорим дни наред + визически натоварвания. Няма как да не е опасно за здравето.

Допълнително, че им дават предимно въглехидрати. Като каже Ралица “Царско угощение - плодове, зеленнчуци…” Това храна ли е за гладуващи хора?

# 1 827
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, докато се усетя ....и отворих. Отивам да си лея куршум.

[/quote]
Това форма на гръмнала мигла ли е JoyJoy

# 1 828
  • Sunshine state
Интересното е, че на Кремена не й направи хубави мигли, а едва забелязващи се.

# 1 829
Главно въпрос на храна (протеини/въглехидрати) доколко може да се издържа дълги периоди без храна. Но тук говорим дни наред + визически натоварвания. Няма как да не е опасно за здравето.

Допълнително, че им дават предимно въглехидрати. Като каже Ралица “Царско угощение - плодове, зеленнчуци…” Това храна ли е за гладуващи хора?
Плодове и зеленчуци пак добре, ами като каже "може да имаш шоколад всеки ден само за теб". 😆 все едно изкушава 2 годишно дете.
И ако няма никаква друга храна сигурно ще си много добре всеки ден с буркан течен шоколад няма що, само докато го пиша и ми става лошо.

Изобщо както го описват с храненето не само, че не е възможно, ами и доста опасно за стомаха и като цяло здравето. Не само, че не е нормално да ядеш веднъж на ден, какво остава пък да гладуваш (и не е ок да се сравнява, че някой прави 24 часа фастинг или детоксикация само на фреш 3 дена, с хора които ходят на битки), но най-вече това да няма никакъв нормален режим и захранване, гладуваш 5 дена и после ядеш 2 хляба с майонеза, докато съвсем си прецакаш стомаха. И така редуваш глад плюс натъпкване с всякави лукс боклуци. Храната на стопанството е най-хубава, ако се дава по нормален начин, а не отново глад и после 5 дена само боб и по един картоф на човек.

Общи условия

Активация на акаунт