Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 301
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Не съм чела и писала отдавна. Ако не е обсъждано вече - гледайте  Squid game

# 286
  • Mediterraneo
Личи, че не си чела Simple Smile

# 287
Признах си! Smile

# 288
  • addicted
Изгледах Дюн на кино. Визуално не ми даде кой знае колко повече от домашното гледане, въпреки че точно това очаквах. Но този саундтрак си струваше да се чуе в салон, определено.

Опитах втори сезон на Love life. Издържах половин епизод кажи-речи. Супер дразнещ е новият централен персонаж.

# 289
  • DE
Снощи и ние гледахме Дюн, у дома. Няма как да ида да гледам с немски дублаж в кино Smiling Imp
Миии, леко бавно, тъжно, протяжно, с усещане за предстояща катастрофа. Скучно на моменти, общо взето става. Суперлативите са прекалени, лично мен музиката ме издразни, не ми хареса. Чела съм книгата отдавна, помня само червеите Grin но постоянно крещеше на някаква паралелна история на междузвездните. Да, да, знам, че от книгата е вдъхновението...

# 290
То е точно по книгата - все едно са заснемали сцена по сцена.
Основните разлики са в някои дизайни (при барон Харконен, примерно, както и при сардукарите).

# 291
Снощи и ние гледахме Дюн, у дома. Няма как да ида да гледам с немски дублаж в кино Smiling Imp
Миии, леко бавно, тъжно, протяжно, с усещане за предстояща катастрофа. Скучно на моменти, общо взето става. Суперлативите са прекалени, лично мен музиката ме издразни, не ми хареса. Чела съм книгата отдавна, помня само червеите Grin но постоянно крещеше на някаква паралелна история на междузвездните. Да, да, знам, че от книгата е вдъхновението...
Дането, в немските кина има и прожекции с оригинално аудио. Ние така сме гледали няколко блокбастъра.

# 292
къде гледате Дюн?

# 293
  • Sofia
dd309 Dune / Дюн (2021), може да се гледа онлайн във Filmisub.

# 294
  • София
Аз го гледах в Imax в мола в София. Беше нещо ужасно - нямаше никаква климатизация и беше сигурно 30 градуса, а филма все пак е 3 часа, отделно седлаките са супер неудобни. Та ако решите да го гледате на кино, силно препоръчвам да не е там. Филма като ефекти ми хареса, като действие ми беше доста мудно, но на моя приятел му хареса страшно много.

# 295
  • София
Nine Perfect Strangers
https://www.imdb.com/title/tt8760932/

драма/мистерия/трилър ; продукция на Hulu ; минисериал ; 8 епизода

Отново адаптация по роман на Лиан Мориарти и отново Никол Кидман в главната роля. Кидман пък сякаш изцяло се прехвърли на телевизионното поприще.
Не съм чел книгата и не мога да правя преки сравнения, но сериала ми хареса без да е нещо изключително. Не ми беше скучно в нито един момент, харесаха ми историите, тайнствеността която се усещаше като атмосфера. Каста също беше добър и повечето актьори ми харесаха, особено Майкъл, Мелиса и Боби. Също за съжаление не мога да кажа за самата Никол, на която знаете съм голям фен, но тази роля не и се получи.
Хареса ми и как свърши всичко. Имах нужда от подобна доза завършек на историята. Като цяло е много любопитно да се види това доста скандално, но и за не малко хора позитивно лечение с психотропни лекарства в 'уелнес центрове'
Препоръчвам, но не подхождайте с прекалено високи очаквания.
-
7.5

# 296
Скрит текст:
Изгледах Дюн на кино. Визуално не ми даде кой знае колко повече от домашното гледане, въпреки че точно това очаквах. Но този саундтрак си струваше да се чуе в салон, определено.

Опитах втори сезон на Love life. Издържах половин епизод кажи-речи. Супер дразнещ е новият централен персонаж.

Аз на 10 минута бях готова да затворя плеъра, като се оказаха двама скучаещи чернокожи на "бяла сватба"...но изгледах епизода на инат. Мерси, и аз приключвам. Ако и в книгопроизводството е нужно да се поощряват цветово, горките потиснати чернокожи американски писатели.
Очаквах героя живеещ в космополитен град да няма общо с актуалната тема, но явно всички ще я експлоатират до писивяване.

# 297
  • София
Два пъти попадам на част от серия на Забравена / Absentia/. Запали любопитството ми 😉. Разбрах, че са три сезона - не знам сага по AXNите кой точно излъчват 😆. Предполагам, че тук “ маниаците” ( в добрия смисъл 😉), сте го гледали. Заслужава ли си да се “бухна” в него?

# 298
Не съм го гледала, но този сериал не беше ли сниман в България? Спомням си нещо такова.

# 299
Пфф, тоя Честнът мен трябва да го изгледам, ще го метна идния уикенд.

Излезе нов трейлър на Касата
https://www.youtube.com/watch?v=uwsmkWh0S5Y

Като гледам, Професорът май ще влезе в банката и още куп неща, които как ще поберат в пет епизода, никаква идея. Нямам търпение!!!

Общи условия

Активация на акаунт