Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 257
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Arcane е и с изключително качество, детайл, музика, Абе пипнат Simple Smile

# 391
Приемам препоръки за европейски сериали .
Сигурно ще ме набиете вече и ще ме изгоните от тук, ама La Casa De Papel Joy
И изобщо се оказа, че испанците правят доста добри неща, виж също El Inocente. Какъв жанр търсиш?
Не е сериал, филм е, но с две ръце на всички препоръчвам Perfect Strangers (Perfetti sconosciuti).

# 392
Ура, не съм единствената, която не харесва Breaking Bad. Досега, като спомена че не ми хареса, всички ме гледаха странно.
Наскоро гледах пак руския сериал "Бригада". Бях го забравила. Вече изглежда малко старичък, но георите са все така симпатични и интересни.
А с Марио Касас бих гледала какъвто и да е филм или сериал Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 00:28 от Gabonka

# 393
  • Mediterraneo
Каквото и да е испанско, няма да сбъркаш. Аз съм пристрастна, де, но са майстори.

# 394
И аз съм фен на испанските сериали . La casa de papel e el inocente съм ги гледала и май де що има испанско в Netflix. Ще погледна и " Perfect stranger".

Благодаря момичета.

# 395
Кеят, също испански. В главната роля е Алваро Морте, от Casa de papel

# 396
Ще го погледна arcane после . Започнах Breaking Bad , ами хич не ми хареса . Не можах да изгледам първи сезон , пък те били 5 . Отказах се . Това е първият сериал , който не можах да изгледам .

Аз след първи епизод се отказах, видях, че не е моето.

# 397
  • София
И аз се измъчих с него, но го изгледах Grinning
Ще го погледна arcane после . Започнах Breaking Bad , ами хич не ми хареса . Не можах да изгледам първи сезон , пък те били 5 . Отказах се . Това е първият сериал , който не можах да изгледам .

Аз след първи епизод се отказах, видях, че не е моето.

# 398
  • Пловдив
Кеят, също испански. В главната роля е Алваро Морте, от Casa de papel
аууу...по НВО го даваха...лесбо сцените ми идваха в повече.

# 399
Като споменахте лесбо сцени, испанският вариант на Orange is the new black - Vis a Vis (Locked Up), е също много добър и не са наблегнали на любовната тематика чак толкова.

И аз съм пристрастна към испанските сериали, почти не съм попадала на такъв, който да не ми хареса. Valeria е сладникав, но забавен. Las chicas del cable разказва събития от началото на миналия век. Alguien tiene que morir е мрачен, но по хубавия начин. La Casa de las Flores напомня малко на теленовела, но има много комични елементи.

И аз препоръчвам El inocente. Също така White Lines, Toy Boy, Oscuro deseo, El desorden que dejas.
. Подкрепям това твърдение с две ръце 😂

# 400
  • София
Не следя темата , но руския сериал "Игра на выживание" (2020)  някой препоръча ли го?
На втора серия съм и мога без колебание да го сложа редом до корейския "Игра на калмари".

# 401
  • Berlin
. Подкрепям това твърдение с две ръце 😂
Аз И с два крака 🤤

Наскоро ми попаднаха реклами на някакви серии по Дисни +, едните с Уил Смит, другите с Крис Хемсуърт. Документални са, Уил Смит ще ходи на някакви далечни и екстремни места, а Крис ще прави някакви екстремни неща. Готино изглеждаха, обаче дали ще се пуснат някъде извън Дисни или сега и за него ще трябва да си взимам абонамент… Мисля, че за децата ще е много интересно, а и за нас, че сме зарязали този тип предавания. Сори, че не давам линкове и само разказвам, ама съм на телефона обикновено и ме мързи (много).☺

# 402
Дисни + има интересни неща. Аз досега успях да устоя, но май ще го включа в Коледните подаръци за децата Simple Smile
Знам че темата е за сериали, но понеже пуснахме лига по Марио Касас, да споделя че филма с него - "Невидимият гост", също е страхотен.

# 403
  • Вестерос
ПОДНОВЕНИ
Arcane
What If...?
 La Brea
Star Trek: Prodigy

СПРЕНИ

Zero
The Sinner
Queen Sugar

# 404
Ее наистина ли са спрели The Sinner? Аз чаках 4-ти сезон.

Общи условия

Активация на акаунт