🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 196
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 375
Така е - тези двете са "малките", а Цоньо е "динозавър", но го приемат за полезно изкопаемо. Що не рипат така на Гошо, той не е първа младост? Или Чавдар?

# 376
  • София
Отново един и същ човек за ратай. Не е добре това. Уж се заканваха Иван и Андрей след миналата година да променят това правило и да не може да си две поредни седмици ратай. Ама грънци.

А с номинацията на Ваня се поизложи, Мартина. Хем е с изранени ръце, хем от дуел се връща.

Виктор с пеенето по време на битката с Цоньо бе нелеп. Ако бях там, щях да го замеря с някоя от плочките...

Мартина не прави добро впечатление на зрителите с това си поведение, но явно толкова и е акъла. Не може да ти изчезват козите (за 3 път този сезон) и ти като фермер на седмицата да не ти пука изобщо. Спи си тя и вика, ''ами гонете ги'' хахаха. А Любо как пристъпваше на пръсти да не събуди кралицата майка. И това е може би най-големия мачо там като предварителна заявка. Да не се повтарям, ама вижте какво писах снощи за света в който живеем и с който мъжете инстинктивно привикват...
И се получава и това със Стефан. То не е само до характер. Наслагване е. Абе сложна тематика е.
Та да, Стефан също олекна много.

Живка да не излезе само поредната нафукана до козирката, много приказки, много закани и стратегии и накрая аут рано, рано като с Милена от миналия сезон. По никакъв начин не впечатли вчера. Ваня също разочарова. Толкова пък да са зле с паметта тези жени, не мога да повярвам. За 30 минути да имаш само 1 от 6 отговора е нелепо, сори.

Теди между другото е много красива жена. А за годините си е направо бижу. А като насълзи тези дълбоки и нежни очи и ти става едно такова, уф. Дали не е и тактика това нейното, да не е само някаква свръхемоционалност?

# 377
  • Варна
По другите въпроси много сте писали, нямам какво да добавя, но много ме дразни, че Лора и Цветелина са "малките". Може да са най-младите там, ама едната е на 24 години, другата на 26. На тая възраст сума ти хора имат собствени деца вече. А другите фермери ги изкарват едва ли не 13-годишни без никакъв житейски опит.
Мхм.. подценяват ги.

# 378
А като насълзи тези дълбоки и нежни очи и ти става едно такова, уф. Дали не е и тактика това нейното, да не е само някаква свръхемоционалност?
Ами може при футболиста да е минавал номера с влажните очи. SmileyНе мисля, че е тактика. Мисля, че тази жена има проблеми с нервите.

# 379
Живка да не излезе само поредната нафукана до козирката, много приказки, много закани и стратегии и накрая аут рано, рано като с Милена от миналия сезон. По никакъв начин не впечатли вчера. Ваня също разочарова. Толкова пък да са зле с паметта тези жени, не мога да повярвам. За 30 минути да имаш само 1 от 6 отговора е нелепо, сори.

Да, точно за това /болднатото/ се притеснявам и аз. Дали Милена не оправда типажа, който продуцентите искат да има в играта /силната жена, водач/ а тази година са на поправителен със Живка или изначално търсят този типаж жена, която си вярва, че е силна, с големи претенци и накрая... знаем.

# 380
  • Варна
Теодора е ужасно лабилна, много нестабилен характер, как въобще си мисли, че може да размахва пръст, отврат.
На страната, на Живка съм, прави ги сто кила и въобще не се усещат. 😂

# 381
  • София
"Животът зад Фермата": Епизод 14
Защо във Фермата винаги е пълнолуние?
Мирон отговаря на въпроси на фенове

За необичащите спойлери (болшинството) не гледайте видеото вляво (мониторите), евентуално се разбират последните 10 човека във Фермата.
Ако някой все пак гледа и разбере, то да не издава тук в темата или в краен случай да се пише само в 'спойлер таг'

12 октомври, дуел номер 12 във Фермата, това като важно инфо
Мирон тийзна, че тепърва ще има нова порция любов между Цвети и Виктор и дори физическа такава (което разбира се може да значи много неща)?! 🙂
Явно феновете ги харесват, че имаше два такива въпроси.
Много як въпрос за пълнолунието, хахаха

За мен е много непрофесионално, да стои в апаратната при работещи екрани и да вика на феновете, не гледайте.
Серизно??? Точно обратното ще стане, Мироне. Нямам думи. Аз естествено не съм гледал и дано не се вижда нищо. Ако някой тръгне да гледа да напомня, че спойлерите са силно препоръчителни. 🙄

Чудя се дали не го правят и нарочно. Чак толкова да са зле, не го вярвам. 😫

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 16:04 от Diavolo

# 382
Аз не намирам Теодора за красива, дори не и за хубава. Не е грозна може би е най-точното определение, което мога да дам за нея. Освен това не смятам, че има някакви проблеми с психиката. Хич даже не смятам. Мисля, че е прикрит човек. А постоянното подмокряне на очите е механизъм, който добре е развила и усвоила. Има такива хора, които могат да ревнат, когато си поискат и не защото всяка драскотина по камбанените им души ги наранява жестоко. Странното е, че не ми хареса още от самото начало, без да съм получила каквито е да е други впечатления от нея. Ще подкрепя това усещане с едно кратко наблюдение от последния дуел. Теодора се виждаше като фон зад Ваня в една от игрите и ме шокира тежкия и неприятен поглед, с който тя следеше Ваня. Нямам представа защо, мисля си, че самата тя беше в агитката на Ваня, но изражението ѝ беше показателно - гледаше я с откровена неприязън. Чистите като сълза хора не гледат безпричинно така другите.

# 383
По другите въпроси много сте писали, нямам какво да добавя, но много ме дразни, че Лора и Цветелина са "малките". Може да са най-младите там, ама едната е на 24 години, другата на 26. На тая възраст сума ти хора имат собствени деца вече. А другите фермери ги изкарват едва ли не 13-годишни без никакъв житейски опит.

Да не говорим, че Ваня е на 28 май (нищо, че аз мислех, че е към 40), ама не я причисляват към “малките”.

Лорчето много се притесни нещо. Винаги ме е удивлявал фактът, как някои хора мислят, че други са длъжни да ги пазят и да не пращат хора на дуел, които биха могли да предизвикат първите. Във всяка ферма, която съм гледала има по някой такъв. В крайна сметка не е като да не са наясно, че дуелите са част от играта. Който го е страх от дуел, не ходи във фермата.

# 384
  • София
Да направим анкета: Коя е най-красивата жена във Фермата? Simple Smile

# 385
Ваня на 28 години? Наистина ли?

# 386
Лора според мен и Цвети са най-красивите, ето Лора в много изкуствена поза.
Скрит текст:

# 387
Това са най-отровните хора в една група - ходят, дразнят, създават интриги и когато на някого не му издържат нервите, отиват да реват пред учителката, ръководителя или пред който им падне. Истински сълзи, стичат се по бузките, но са отрова. Правилно Живка я отсвири. Теодора въпреки това пред Любчо започна да реве, че Живка не искала да постъпят човешки. С такъв долен човек нито дума, всяка дума може да е опасна. Колкото до неземната й хубост, нещо не мога да я видя. Не е само заради отвращението ми от нея, просто това е една изхабена жена

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 18:07 от Анонимен

# 388
  • София
Ваня на 28 години? Наистина ли?
Сега проверих, на 29 г е, ама вси тая. На мен ми изглежда на поне 36, 37. 😲

# 389
  • Велико Търново
Толкова пък да са зле с паметта тези жени, не мога да повярвам.
Те нали трябваше да броят? По-скоро до правилно броене беше, не толкова до памет. И до познаване на обектите за броене. Щото... "Петелът за кокошка ли се брои?..." Joy Бе вместо да търчат напред-назад, да бяха започнали направо да комбинират различните числа, можеше и по-бързо да се справят Satisfied Тогава вече паметта щеше да им трябва повече.

"Животът зад Фермата" Епизод 14
12 октомври, дуел номер 12 във Фермата, това като важно инфо
Да, и това Мирон го казва, в епизод, в който отговаря как е разпределена седмицата за фермерите. Според отговора петък и събота са дни за дуели. Пък всички знаем какъв ден беше 12 октомври. Satisfied

Да направим анкета: Коя е най-красивата жена във Фермата? Simple Smile
Тя такава не мина ли вече? Само че беше за мъж и за жена.
В първия пост на темата има всички анкети досега.

Общи условия

Активация на акаунт