🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 150
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 510
Лора, да и се невиди и кокундрелата страхлива, също като Теодора и Красимира. Получиха запек от страх.
Ама нормално е да гласуват за мъж, защо да се бутат между шамарите?
ТОЧНО!

# 511
Теодора знае ли че това не е истинско парти и че няма да се женят наистина? Какви са тези сълзи сега от нея Flushed

# 512
  • Другата България
Като слушам Лора как миналото било много по-добро от сега, щото сега само за пари и намсикво....и като съм й разглеждала Инста със снимките от всякакви места и партита.....амииииии, мармота тендовагенит получи....

Геновева е на антидепресанти според мен.

# 513
Теодора е феномен с този плач от нищото. Надплака всички плакали по риалитита на куп.
Може да е за антидепресанти, но защо не си ги пие???

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 22:41 от Mama xxl

# 514
  • Бургас
Теодора знае ли че това не е истинско парти и че няма да се женят наистина? Какви са тези сълзи сега от нея Flushed
И аз това си помислих, това показва и доказва колко фалшиви сълзи рони нон стоп.

# 515
Малко ме е яд, че няма скечове с "героите", както навремето правеха Господарите. Щеше да е много забавно. Всички са големи образи! То тая Ферма се види, че ще е бигбрадърска, така, че да се посмеем.

# 516
  • В тъмната гора.
Пуууу, Живка какво животно е само....истински овен. Изплаши всичко живо...и Виктор и него го изплаши, да не му изхвърли изгората навън. Ще примира по Цвети и ще си мисли..кой ли я гушка сега.

# 517

Напротив, явно не си пие хапчетата 😁

# 518
  • София
Като слушам Лора как миналото било много по-добро от сега, щото сега само за пари и намсикво....и като съм й разглеждала Инста със снимките от всякакви места и партита.....амииииии, мармота тендовагенит получи....

ША припадна..мноУ як коментар JoyJoyJoy

# 519
  • Велико Търново
Коментар за спойлера.
Скрит текст:
Нали в началото на предаването казаха, че гледаме с месец и половина закъснение.От спойлера става ясно, че са отпаднали осем човека и се играе дуел.Значи гледаме закъснение 9 седмици  или нещо послъгват
Скрит текст:
Щом са 10 човека вътре, значи са отпаднали 12 човека. Мариан излезе преждевременно, но пък първата седмица нямаше отпаднал. Значи дуелът, който са снимали вчера, ще бъде излъчен в самото начало на декември. Така че към момента разликата е даже повече от месец и половина.
Към момента на началото на излъчването разликата е била по-малко от месец и половина даже. Началото на снимките е било на 1 август, а телевизионното начало беше на 11 септември.
А иначе тази разлика ще става още по-голяма, тъй като техните седмици не са от 7, а от 6 дена.

Докато не изгонят Цоньо , няма да мирясат. Как се разплака горкият.
О, милият! Това съм го пропуснала.

# 520
Какво се случи тази вечер:
Токачката /по Кирил/ разбра, че с "въображение лайна не се ринат". 😁 Оказа се, че и за Ивайло се намира майстор. 😎
Мъжовете умреха от страх, ама майката ги събра и ги очисти,  като прехвърли страха у Лора. Те са мъжкари, играят като мечки пред гъдуларката Мартина, а Лора не ще да е мечка,  значи е страхливка. Ти да видиш!
Живка е стоик, респект! Може да е чепата,  може да е всякаква, но има гръбнак! Щото гръбнакът е този, който отличава човеците от храстите.
Чавдар изтрещя, да не го среща човек в тъмното, пу, пу!
Геновева удави фермата, чак небето се отвори и изсипа градушка, барем и намести чакрите, но не би. Тази вечер ми окраде от предаването, че доста превъртах.
Защо пак върнаха тирадата на Виктор? Тъкмо я бях позабравила...Чакам да видя как ще каже на Цветелина "тихо ", а тя кротко да се скатае..😌
Въобще, много комични моменти имаше тази вечер.  Много принципни се оказаха тия 'ора! Жонглират с думи, като с бухалки,  ама доста приведени иначе са ми повечето.

# 521
  • Варна
О, милият! Това съм го пропуснала.
Абе не мога да го харесам Цоньо - фалшивее ми. Струва ми се че е роля.

Не харесвам нито Мартина, нито Живка - гаднярки са. Joy То вярно че е игра за  парична награда, ама... да си я играят. Не ги харесвам..

# 522
Чавдарчооо, както ми е любимец така започна да ме плаши. Не знам само аз ли виждам физиономия на един сериен убиец/психопат като се беше ядосал Grinning Не си представям ядосан и да се хилне леко от злоба на какво ще прилича и какви тръпки ще ме побият.
Относно гласовете - евала на наивността на Цвети и евала на Лорчето за искренноста, не схванах само какво лошо има да кажеш "Да от този човек ме е страх и не бих искал да се изправя на дуел срещу него/нея".
Кралица Мартина - тя си добави още един чифт Стефчови топки.
Туко що изгледах и на Мирон предаването и щях да се включа със спойлерчета, но гледам тя цялата тема гърми вече та няма нужда. Хвана ме яд за Ралица - "Страх лозе пази" при нея и не си призна пък я искам да стигне по-напред, подобно изказване беше на Ваня. А Теодора не виждам какво я обвинявате нея - тя си каза макар и в непряк текст, но напълно разбираемо "Не искам на дуел срещу Живка и Цонка сори ти си косвената жертва", абсолютно същото като Лори, но нещо Теди ви е трън в очите.
Сватбата беше много готина като всяка година, но трябваше да са Цвети и Викторрр, вече ни подготвят малко по малко.

# 523
Кой трима Цоньо ще избере за битката утре спрямо промото -- > https://fermata.btv.bg/videos/stremitelna-bitka-za-imunitet-ot-d … -vav-fermata.html

# 524
Ако за дуелите измислят игра с плачене, Теодора ще ги попилее.

Общи условия

Активация на акаунт