🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 129
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Много добър епизод. Изобщо с всяка седмица напред надграждат и предаването набира скорост. 🙂

Гласуването бе много драматично, жалко само, че у мен нямаше тръпка, заради идиотите от БТВ. Знаех, къде ще отиде гласа на Коцето, но поне до неговия глас бе много много интересно.
Много е жалко всичко това което се случва. Правят, струват едно сериозно предаване и после с левашки изпълнения сами си серат на усилията. За мен това не са професионалисти, сори, нищо лично, харесвам ги, фен съм, но съм много разочарован от това как от некадърност и липса на елементарен контрол си спойлират наред и фрапиращото е, че не си взимат поука, нито са се извинили по някакъв начин. А иначе има клаузи и неустойки да не се издава информация от участниците и членовете на екипа. Нямам думи...

Браво на Цвети! 🙂 За пореден път демонстрира, че е смела и че няма нищо против дуелите, а и тя досега се представя доста добре в битките. Липсва и сила и това ще и изяде главата в някакъв етап, надявам се много късен, но няма значение това. На нея крайната победа не и е толкова необходима.
От Лора очаквах повече смелост, отишла е във Фермата, но я е страх от дуели?! Отдавна минаха сезоните/годините в които можеше да стигнеш до финал без дуел. Но пък поне си бе откровена и си призна, че я е шубе. Не мога да я пратя на минуса само за това, симпатична е по своему. Но някак си ми е безлична там. Нищо не се случва около нея, като някакъв безгласен фон на останалите. Скучен образ, а се оказа и страхлив.

Голям срам наистина с този Алманах. Не виждам да работят много, поне да бяха почели малко. Не чух някой да благодари на Чавдар обаче, че за втора поредна седмица имат храна благодарение на него.
И за втора поредна седмица всички мишкуват и не искат да ходят на викторината с изключение на Чочо.
Това доказва, че масово не се чете и че не им пука за обичаи или история и са там само за парите или публичността и рекламата. Ето защо Алманаха трябва да е част от Дуела, Иван и Андрей, защото когато не е, виждате какво се получава. На никой не му пука за историята или българщината която така усилено рекламирате. А ако Алманаха е част от дуелите, то ще има по-голям шана да ги накарате да четат и понаучат нещо.

За финал, искам дуел, Теди - Тити
Битка за 7 точки: Везни и сълзи
Двамата балансират везна, на която в единия край е поставена тежка тухла четворка, а в другата празна кофа.
Който напълни кофата със сълзи по-бързо и изравни тежестта печели! 🙂

# 541
Чета ви без да се обаждам, но реших да се включа и аз.

Теодора само като я видя да говори вече, така въртя очи, че няма накъде. Не може да ревеш за всяко нещо. Изключително нестабилна емоционално.

Някой каза, че Чавдар го е страх от дуел. Съгласна съм. Гневът всъщност беше породен от това, че дуелът ще е мъжки(явно е бул сигурен, че покрай драмата Мартина - Живка Живка ще бъде номинирана) и прикри страха си зад благородното "Не се рита паднал човек." Та и затова и почна да бяга, за да тренира за евентуална предстояща битка. Друго си е да облечеш отчаяния си крос във възмущение от мерзостта на хората и да проведеш нарочен разговор с Цоньо относно това, уж за повдигане на духа му, но същевременно осигурявайки си неговата благосклонност. С две думи - фалшив герой ми е Чавдар.

# 542
  • Велико Търново
За мен и в утрешното промо има очевиден спойлер...
Скрит текст:
Ако имаш предвид, че показват станалите мъже, и аз като Clouded Mind не мога да го приема за спойлер. И друг път е имало подобни промота, и се оказва, че изправените съвсем не са избрани.
Ако пък визираш Коцето накрая - зависи с какви очи се гледа. Може да се счете евентуално за подсказка, само имайки предвид  явния спойлер по време на мъжкия дуел. Ако обаче се гледа с очи, невидели кадъра, няма как да бъде разгадано и сега.

Clouded Mind, в други сезони също е имало епизоди без коментари на водещите. Може би като им е пълен епизодът, даже и да са записвали, не ги включват. Bengun, по-вероятно е да монтират епизодите много по-рано от появяването на видеата на Мирон. Освен спешно да са правили нов монтаж, ама едва ли.

Абсолютно подкрепям написаното от Diavolo за Алманаха.
Премахвайки го от дуелите, сами си вкараха автогол. При това тази година той включва неща, които по-слабо са засегнати в часовете по българска история и е много по-трудно да се знаят само от обща култура. Да, има и такива въпроси, но са по-малко.
Даже и стимул за получаване на храна да им е, те пак не четат. Ама така е като ги разглезват с всичко наготово. Досега сто пъти можеше да си поставят за цел да си четат определени глави и по тях сами да си организират нещо като викторини. Така постепенно можеше и да понаучат това-онова. Ама защо им е като да се сплетничи, лежи и нищоправи е къде-къде по-лесно.

# 543
  • Пловдив
DamaPika,
Скрит текст:
Имам предвид изправения Коце накрая на спойлера, но е факт, че съм повлияна и от предходната издънка.

# 544
Изкефи ме как Кирил затвори устата на Ивайло.

И мен. Защото ако Ивайло каже някоя остра дума на някого, той не обиждал, ами казвал истината, можел да си говори каквото си иска. Но като го нарекат малоумен, той веднага скача да търси сметка защо го наричат така.

# 545
Аз от вчерашния епизод едно не можах да разбера - защо всички скочиха на Лора?
Теодора, Виктор и Пламен също гласуваха за Цоньо, нали и те са от групичката на Мартина?
На Теодора аргумента й не беше ли също съшит с бели конци, защото знаеше, че 100% щеше да е претендент за втори дуелист, ако беше Живка избрана. За каква безхарактерност от страна на Лора става дума тогава, след като тя единствена беше откровена за избора си или защото започна да разгадава схемата на кралицата-майка, ще е следващата нарочена?
Цвети постъпи смело, да, но има нещо в нея, което не ми харесва. Някак изкуствено превзета ми идва, сякаш постоянно се опитва да се докаже и да се хареса (особено на мъжете). Според мен Сия и направи много точен анализ докато беше във Фермата - иска да изглежда като "желязната лейди", а всъщност е уязвима и търси мъжка подкрепа.

# 546
Оф, този Цоньо ми е дете в тяло на мъж.Щеше ми се да покаже малко повече твърдост, но то явно си е нежна душа.Много се смях след номинацията на Стефан,Цонето как каза - нищо не разбрах,кво искаше да каже?!То и аз не разбрах.
   Лорчето , според мен се усети малко със закъснение за ходовете на Мартина,но важното е да се усети.И тя кога си призна, че се страхува?Ако е докато номинира Цоньо , евала. Ако е след това,докато си виреше краците под навеса,не е евала.Теодора ми изпадна тотално от класацията. Реве,клюкари,изпорядва се,айде и нейния баща намсикъв.....драма до драма.
    На мен пък ми хареса реакцията на Чавдар до момента,в който ги попита "Хора,какво искате от Цоньо"/или нещо в този смисъл/..После, докато тичаше ,за да изкара яда си пак - по-добре така, отколкото да се скараш  и да кажеш нещо, за което ще съжаляваш. Но да, има нещо страшно в реакцията и погледа му.
   Кирил направо ми се издигна в очите.Време е някой да се изрепчи на тоя пръдльо Ивайло.Като е толкова знаещ, да хваща лопатата и да мята пръст, кво стои  и намила на Киро.
   На мен спойлерите не ми пречат,интересно ми е как се стига до номинация на определен човек, интересни са ми отношенията, които се развиват/ от това,което се излъчва де/, дуелът си е просто кулминация.
   Няма ли да ги накажат заради загубените кози? Кравата кога ще ражда?Теодора кво се беше нарвяла в нея, да я милва и говори?Животните обикновенно не обичат присъствие на хора,докато раждат. Това го знам от личен опит.

# 547
  • Другата България
Понеже вчера изобщо не съм ви чела, какво стана със загубените кози?
Така ли остана в нищото, без наказание?
Защото е по-важно да се съсредоточимм в скандалите и реките от сълзи на Геновева?

Иначе за играта. Всичко е стратегия, или поне би следвало да бъде, нормално е да ги е страх хората и да искат да останат повече, пък дано минат между капките. Ама трябва да имаш топки, за да си го признаеш. Затова уважавам детето Лора, че поне си го призна, иначе че е страхливо.....ами малко е, да. Ама Геновева и Краса, дето и те са изтръпнали от страх да не идат на дуел, ама излизат с изсмукани мотиви като трети клас втори срок - Ваня е ясна, тя е на страната на Живка, Ралица е абсолютно бездушна и безхарактерна, тя ще обвинява Цоньо, че не бил мъж - really?
За разлика от миналата година, тази изцяло съм на мъжката страна на каста, от жените пак ще кажа, че скандално или не, най-добре към момента играе играта Мартина /според мен/. Живка ѝ диша във врата, и дотук.

# 548
Аз си признавам, че гледам Фермата "през пръсти", чета в телефона, докато я дават. И не разбрах, кравата роди ли? Че вече поне три вечери дадат и нея, и после - нищо.

# 549
   Лорчето , според мен се усети малко със закъснение за ходовете на Мартина,но важното е да се усети.И тя кога си призна, че се страхува?Ако е докато номинира Цоньо , евала. Ако е след това,докато си виреше краците под навеса,не е евала.Теодора ми изпадна тотално от класацията. Реве,клюкари,изпорядва се,айде и нейния баща намсикъв.....драма до драма.
    На мен пък ми хареса реакцията на Чавдар до момента,в който ги попита "Хора,какво искате от Цоньо"/или нещо в този смисъл/..После, докато тичаше ,за да изкара яда си пак - по-добре така, отколкото да се скараш  и да кажеш нещо, за което ще съжаляваш. Но да, има нещо страшно в реакцията и погледа му.
   Кирил направо ми се издигна в очите.Време е някой да се изрепчи на тоя пръдльо Ивайло.Като е толкова знаещ, да хваща лопатата и да мята пръст, кво стои  и намила на Киро.
   На мен спойлерите не ми пречат,интересно ми е как се стига до номинация на определен човек, интересни са ми отношенията, които се развиват/ от това,което се излъчва де/, дуелът си е просто кулминация.
   Няма ли да ги накажат заради загубените кози? Кравата кога ще ражда?Теодора кво се беше нарвяла в нея, да я милва и говори?Животните обикновенно не обичат присъствие на хора,докато раждат. Това го знам от личен опит.
Лора си призна след гласуването, докато говореше с Мартина под навеса, че не иска да ходи на дуел.

# 550
По аналогията, направена с предния сезон, на мен Живка ми е хитра като Надя, Мартина е проста и агресивна като Мара, а Теодора ми е по-близка до Милена, защото е уж много възвишена, принципна и "над нещата" , а всъщност само "фуканьето" ѝ е много.

# 551
Оф, този Цоньо ми е дете в тяло на мъж.Щеше ми се да покаже малко повече твърдост, но то явно си е нежна душа.
Вчера бяхме у приятели и там гледахме Фермата и коментирахме, та мъжът от семейството точно това каза: Цоньо добър човек, ама не е пораснал. Той като изплашено дете гледа като го хокат и не смее да се заяви мъжката.

Жал ми стана като се разплака! Едно време в училище мразех насилниците и тези, които тормозеха другите деца за щяло и нещяло. Аз проблеми никога не съм имала с никого и винаги защитавах тормозените, а гаднярите щат или нещат, се съобразяваха с мен. Как пък един там, освен Чавдар снощи, не се изрепчи на другите до сега!

# 552
  • Другата България
За мен много голяма разлика има между Марта Куин и Мара Ножа.
Аналогия поне аз не мога да направя, дори не виждам общи черти.
Мартина нито е проста, нито за момента е показала агресия.
Напротив - тя е пресметлива, хитра, и далеч не е глупава.
Мара беше първична, тази е доста обиграна.

# 553
  • Пловдив
Ох, жал ми е за Цоньо. Браво за думите на Чавдар и Любо, които принципно не са ми любимци. Коцето такава отмъстителна гадинка се оказа...

# 554
Аз си признавам, че гледам Фермата "през пръсти", чета в телефона, докато я дават. И не разбрах, кравата роди ли? Че вече поне три вечери дадат и нея, и после - нищо.
Не са давали да е родила. Най-малкото Теди щеше да реве цял епизод от вълнение.

Лора не каза ли още при самото гласуване, че просто не иска женски дуел?

Аз обаче вярвам, че Чавдар е искрен, и се надявам да е така.

Общи условия

Активация на акаунт