🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 506
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Ми те много конспирации излизат после истина, така е и в живота.

# 976
  • Великобритания
ей ся разбрах точно значението на израза - ша чупя тоз телевизор
изобщо не им вярвам на часовниците и хронометрите .. и то не щото съм Фен на Цони .. просто щото много некоректна беше цялата игра

# 977
Мисля, че в дългосрочен план Цоньо спечели с излизането си. Беше му трудно съжителството,  ако беше останал, съвсем щеше да падне духом.
Коцето дразни с поведението си, да, но почакайте до понеделник. Ще изпишем доста страници заради Чавдар и думите му от промото. Да кажа, че от ден първи ми е крайно неприятен, вече знам и защо.

# 978
  • Велико Търново
Не за първи път Иван и Андрей показват някаква пристрастност. И съвсем не мога да кажа, че днес е било нещо изключително и невиждано досега. Просто е най-"прясно", нормално е впечатленията да са най-силни.
Често се е случвало пристрастията да са били за този, който не съм искала да остане. Както и в днешния дуел беше. Но пък не е имало момент, в който да съм мислила, че има манипулиране.
И да, именно въпрос на внушение е. И самовнушение в това число. Внушава си някой, че нещата са манипулирани и ги вижда такива.

Аз спокойствие у Цоньо не видях. По-скоро беше паника и несигурност в собствените сили, оттам - и мудност - за какво му е да бърза, като така или иначе няма да спечели. Както вече няколко пъти писах - твърде бързо се предава той.
Пък че излизането му в този момент ще е по-добре за него - да, така е. Защото е твърде добродушен и нямаше да може да се опълчи срещу хиените вътре.

# 979
Колко на колко беше крайният резултат?

# 980
17:58 на 18:57 или нещо такова
Или ти за точките питаш?
Те са 15:8

# 981
Кого ще нападат и обиждат сега ? Кой ще е жертвата в стадото?

# 982
Не за първи път Иван и Андрей показват някаква пристрастност. И съвсем не мога да кажа, че днес е било нещо изключително и невиждано досега. Просто е най-"прясно", нормално е впечатленията да са най-силни.
Често се е случвало пристрастията да са били за този, който не съм искала да остане. Както и в днешния дуел беше. Но пък не е имало момент, в който да съм мислила, че има манипулиране.
И да, именно въпрос на внушение е. И самовнушение в това число. Внушава си някой, че нещата са манипулирани и ги вижда такива.

Аз спокойствие у Цоньо не видях. По-скоро беше паника и несигурност в собствените сили, оттам - и мудност - за какво му е да бърза, като така или иначе няма да спечели. Както вече няколко пъти писах - твърде бързо се предава той.
Пък че излизането му в този момент ще е по-добре за него - да, така е. Защото е твърде добродушен и нямаше да може да се опълчи срещу хиените вътре.

Странният кадър с времето от втората битка вчера не е самовнушение.
Коцето цели последен куб и още не го е бутнал, показват време 8:10.
Коцето бута последния куб и отива да реди, на фона се вижда време 7:30 (за 7-те минути съм сигурна, за секундите не съм, връщах го 3 пъти)
Ако това е грешка в монтажа, лошо. Дава поводи за съмнения.
Ако не е грешка в монтажа, прозира нагласен резултат и безпристрастност от продукцията.
И в двата случая е признак на непрофесионално отношение и оставя лош вкус.

# 983
  • Велико Търново
Резултатът от дуела е 20:8.

Коцето.

# 984
О, ще си намерят! Ваня, Ралица, Гошо. Може да се пробват на Живка, но няма да им се получи.

# 985
  • Велико Търново
Коцето бута последния куб и отива да реди, на фона се вижда време 7:30 (за 7-те минути съм сигурна, за секундите не съм, връщах го 3 пъти)
Ако не е грешка в монтажа, прозира нагласен резултат и безпристрастност от продукцията.
Връща го три пъти, пък крайния резултат не видя? 8 минути, 36 секунди и 78 стотни.
Грешка в монтажа е. Просто на кадъра с 8 минути и 10 секунди мястото му е сгрешено. Реално там показват само хронометъра, то даже и не се знае кадърът дали е от тази игра. Иначе когато дават хронометъра в по-общ план, на фона на играта, всичко си е както трябва.
И да, никой не казва, че вкусът е добър, но пък да се обвинява като не се вкарва никаква логика, пак не е много "вкусно".

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 00:35 от DamaPika

# 986
Връща го три пъти, пък крайния резултат не видя? 8 минути, 37 секунди и 78 стотни. Т.е. Коцето е редил 8-те кубчета за над минута?
Грешка в монтажа е. Просто първо е трябвало да покажат тия 7 минути и нещо си, а после - 8 минути и 18 секунди. И да, никой не казва, че вкусът е добър, но пък да се обвинява като не се вкарва никаква логика, пак не е много "вкусно".

Аз крайния резултат го видях. Ама все пак подлъгва и човек се обърква.
Е пък съобщавайте ги тия грешки в монтажа да знаем какво се случва. 🤣🤣🤣

ПС: Изказвам това мнение като човек, който предпочита да гледа Коцето. По-интересен и забавен ми е от Цоньо. Но въпросът е принципен.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:13 от Mysterious_Former

# 987
  • Велико Търново
E... да ги обявява, който ги прави.
Но пък нали трябва и логично да се мисли, в крайна сметка. И това е принципно също.

Впрочем, редактирах си горния коментар, защото и аз си намерих грешка. Но тя не влияе на контекста за липсата на причина да се смята, че времето е манипулирано.
Ето, обявих си грешката. Satisfied

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 00:38 от DamaPika

# 988
Малко мнения за участниците. В големия минус ми влиза Чавдар, Любо и Ивайло.

1. Чавдар - уж подкрепя Цонката ама не баш, мисля че го видяхме всички
2. Любо - играеше роля и при двамата играчи със своята цел, което за мен не е коректно, защото знаеше тактиките и на двамата
3. Ивайло - ако имаше стрелба с лък директно по него, я ръка да уцеля, я някой крак или най-вече глава ще изпитам голямо удоволствие.

Много ме е яд, че Теодора даде акъл Коцето да вземе повече дъски, както беше тръгнал по две, по две щеше да се забави повече.

# 989
17:58 на 18:57 или нещо такова
Или ти за точките питаш?
Те са 15:8
Да, за точките питах. Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт