🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 476
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 1 035
Не можах да гледам снощи и като чета сега,  май и на запис не ми се гледа. Цоньо разстрои ли се?

Коцето беше по-“разстроен” от него.

Ясно. Ще си спестя плача над сандъка с портретите.

# 1 036
Да, де, от контекста са извадени думите на Чавдар, но той не веднъж е заявявал тези си виждания за жената, семейството и ролята ѝ в него. Така че, не виждам защо тези да са по-различни.

# 1 037
Да, де, от контекста са извадени думите на Чавдар, но той не веднъж е заявявал тези си виждания за жената, семейството и ролята ѝ в него. Така че, не виждам защо тези да са по-различни.
Абсолютно. Аз даже по подмятания го усетих какъв е. Дано някой от мъжете да изкаже различна гледна точка, за да стане дискусия между двамата, но подозирам, че няма, защото мъжете феминисти са възприемани като женчовци. На Кирил и Стефан възлагам надежди.

Тотално ме изгубиха тая година Иван и Андрей... прехвърлих се на другото предаване и ми се струва, че няма да ме върнат.

# 1 038
Мъжете дрънкат понякога големи глупости като се съберат, но го докарват в повечето случаи дотам. В женските сплетни, групички не се знае до къде ще доведат. Затова не се връзвам на такива приказки като на Чавдар. Стига да не е зъл /като Ивайло/, не ми пречи. Мисля, че Чавдар говореше в промото за Живка, но тя не е от вчера в такава среда, не вярвам да стане голяма караница. И мъже като Гошко са ми омразни, в тях има нещо перверзно, гнусно.

# 1 039
  • Стара Загора

Тотално ме изгубиха тая година Иван и Андрей... прехвърлих се на другото предаване и ми се струва, че няма да ме върнат.
  За съжаление, там нещата са по-зле, бих казала даже трагикомични.

# 1 040
  За съжаление, там нещата са по-зле, бих казала даже трагикомични.
Мани-мани са нещата Simple Smile

# 1 041
От няколко дни се чудя за визитката на Живка, много трагедии била преживяла, но не искала да говори. Визитката й започва с мрежа и бодлива ограда - символ на затвор или бежанци? Била родена в република Коми, после я дават как бяга в гората облечена в дрехи като на американските спец части. Има там нещо, да не ни готвят за сълзливи истории на финала.

# 1 042
  • Велико Търново
Цвети днес има рожден ден, което ми напомня че скоро трябва да гледаме и първите фермерски рождени дни.
Ще видим нейния рожден ден, само ако е останала във финалната шестица или осмица, защото сега би трябвало да снимат последните дни вече.

За пръв път виждам Иван и Андрей да влизат в обяснителен режим на критика от зрители. И то лично, от профила си в инстаграм.
Като не са имали профил доскоро как да са отговаряли. Нормално е да е за първи път.

Diavolo, този път Мирон накрая на снощния си епизод каза, че във вторник ще гледаме неизлъчвани кадри. Да не би да са го наказали за гафа и да пропусне отговорите на зрителски въпроси?

Днес Цоньо гостува при Петя Дикова, но беше за много кратко. Стана ясно, че във вторник щял да бъде гост на сутрешния блок, май. Каза, че счита за предателство казаното от Любо - че ще е в агитката на единия, но ще вика за другия. Пипи не пропусна да изкоментира и тези прословути 300 лв - пита го вялно ли е, че е взел заем. Цоньо каза, че не било заем, приятелят му е помогнал от добро сърце, НО не е било, защото той нямал пари, а просто като жест. Реално впечатлението, което остави у зрителя май не беше точно такова...

# 1 043
А какво работи Цоньо , за дуела, когато излъчват видеото  с близките,едната жена се обърна към него с " шефе". А другата а кученцето му е приятелка , в смисъл живеят заедно ли?

# 1 044
А за роднините на Цоньо, никой ли не забеляза как имаше един човек, който страшно приличаше на него и се пишеше под него "приятел" и после дадоха брат му с жена му/т.е. Цоньовата бивша Grinning/ и дефакто братът на Цоньо и приятелят на Цоньо си приличаха супер много.

# 1 045
А за роднините на Цоньо, никой ли не забеляза как имаше един човек, който страшно приличаше на него и се пишеше под него "приятел" и после дадоха брат му с жена му/т.е. Цоньовата бивша Grinning/ и дефакто братът на Цоньо и приятелят на Цоньо си приличаха супер много.
Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:

Цоньо и брат му са като близнаци, направо ѝ се чудя на акъла на тая жена... тяхна...

# 1 046
Брат му не беше ли с дъщеря му, не с общата им жена?!

# 1 047
Общата я няма отдавна, не са я показвали. С дъщеря му беше човек, за когото пишеше "приятел", но приличаше и на Цоньо, и на брат му. Освен, ако не е бил брата, но са написали погрешка "приятел", а знаем, че грешки допускат...

# 1 048
  • София
shokomen, това с брат му беше дъщеря му, не бившата.
Азалия, този приятелят беше доста по-млад от Цоньо и брат му.

Хора, аз вече никого не харесвам, много е зле положението. Ивайло е ужасен, Коцето не го харесвам от самото начало и според мен няма нужда да се радва толкова френетично на победата, защото е пътник към ОК още при следващия мъжки дуел.
Любо тотално ми падна в очите с изказването си, че ще е в агитката на Цоньо, но ще бъде за Коцко. Виктор и Цвети са досадно скучни със свалката тип трети клас и с това непрекъснато натискане, въпреки че и на двамата им е страшно неудобно от приятелката навън. Представям си какво щяхме да гледаме, ако не им беше. Joy
Хубаво, че Цоньо си тръгна, нямаше нужда да отнася още кой знае колко горчилка, ако беше останал вътре.
Теодора е направо непоносима, но на дуелите е особено досадна - то не спира да кряка това чудо, само някакви тъпотии ръси, все тя най-много знае.
Единствено ми е много важно да знам откъде тегли филмите, в които живее. За една прЕАтелка питам. Joy

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 18:37 от Reinа

# 1 049
Аз също нямам изявен претендент за  победител, безразлични са ми всички към момента, но ще ги гледам. Миналогодишният сезон имаше някаква емоционална наситеност от взаимоотношенията
 на хората вътре, сега ми някак заспало. Нито изблиците на Теодора ме трогват, нито актьорските превъплъщения на Коце, нито интригите на Живка, нито зародилите се любовни трепети, нищоооооооо не ми задържа вниманието задълго и затова го гледам отгоре, по скоро като фон.

Общи условия

Активация на акаунт