“Как да спра да бъда мъж?”

• 7 003
  • 132
  •   1
Отговори
# 90
Защо искаш да промениш себе си, научи се да се обичаш каквато си, това е най-важното. Имам познати, които са като теб, събират се с по-слаби мъже и някак си се комбинират много добре.

# 91
  • София
Защо искаш да промениш себе си, научи се да се обичаш каквато си, това е най-важното. Имам познати, които са като теб, събират се с по-слаби мъже и някак си се комбинират много добре.
На нея това не ѝ харесва.

Ще си намери мъж, който ще я подчини и ще замърка като котенце.
Иначе женската енергия е в спалнята - флиртувай със себе си, тялото си, намери се.

# 92
Не можеш да “станеш” (по-)женствена, защото не се става женствена. Не знам кой е правилният мъж, но все ще се намери някой да го управляваш, а той да ти топли краченцата и да се прави на мъж, като му позволиш.
Тук често чета мъжкарани, които си мислят, че най-женското женско е да противоречиш и атакуваш целия мъжки пол Simple Smile

# 93
  • София
О, става се, хубаво се е ориентирала Wink

# 94
Да беше станала досега и хич не я заблуждавайте, че е до мъжа. Егати, излиза, че зарад мъж иска да е жена и щом  няма харен мъж, тя е мъж.

# 95
Не можеш да “станеш” (по-)женствена, защото не се става женствена. Не знам кой е правилният мъж, но все ще се намери някой да го управляваш, а той да ти топли краченцата и да се прави на мъж, като му позволиш.
Тук често чета мъжкарани, които си мислят, че най-женското женско е да противоречиш и атакуваш целия мъжки пол Simple Smile
Не е задължително, ако намери точния, няма да има нужда никой никого да управлява.
Тя е само на 20, тепърва ще се учи на търпение, правила и отношения. Не само в любовни връзки, но и в обществото като цяло.

# 96
  • Paris, France
Не ме разбирайте погрешно. Поддържам си се, ходя си на фризьор, на маникюр и т.н.т
Главно става въпрос, че нямам женски интереси и маниери. И не, не се хваля 😆ще пиша цяла тема, в цял форум, за да се похваля мхм, да.
Преди наште да се разведат майка ми ме научи да готвя, баща ми къде присъстваше след това време къде не. Сама се справям с почти всичко от ремонти вкъщи до смяна на маслото на колата ми сама. И може би тук е ключовото, че майчина фигура почти не съм имала кой знае колко. Понякога си мисля, че мъж изобщо не ми трябва, но пък си и мисля, че и да имам не знам как ще го предразположа да се чувства пълноценен мъж.

Ако трябва да предразполагаш някого, за да се чувства мъж, то той просто не е достатъчно мъжествен, съжалявам. Би могъл да живее с жена, за която това не е важно, но не и с тебе.

След като си поддържана, изкъпана и с маникюр и педикюр, можеш да се гримираш, мисля, че си предостатъчно женствена за 80% от мъжете на човечеството.

И аз, като тебе си бях самодостатъчна в младостта ми. И мебелите си местех и сглобявах и разглобявах, и електроуреди съм си поправяла сама. Местех се сама, живеех си сама. Научих се да си готвя по неволя. Мъж за нищо не ми трябваше, освен за забавление и секс.

Характера ти не можеш да го смениш. Доколко сме женствени или мъжествени зависи от хормоналните нива, на които сме били изложени в ключови моменти от развитието ни. Отразява се и на физиката, а доколкото разбирам, твоята си е женствена.

Познавам много жени като тебе, които са хит с мъжете и имат много ухажори, любовници, мъж, семейство, деца. В Скандинавия и Африка жените и дърва цепят и тежко носят, та може да се преместиш там.

Не е хубаво да псуваш, поне в обществото. Можеш да се приучиш да не псуваш навън. Това не е мъжко качество, а лош навик.

Мъжки и женски интерес е много абстрактно. Готвенето и гледането ма деца беше типично женска работа за българите от поколенията на баща ми и дядо ми, но вече не е. Като кажех, че приятелят ми има колекция от над 1000 парфюма, българи са.ме питали педераст ли е, но в някои култури мъжете разбират от масла и парфюми повече и от жени.

Съветът ми е да спреш да се насилваш да развиваш качества и интереси, които не те вълнуват и привличат. Бъди си такава, каквато си и надгради знанията и уменията в области, които са ти интересни. Спри да делиш интересите на мъжки и женски!

# 97
  • София
Да беше станала досега и хич не я заблуждавайте, че е до мъжа. Егати, излиза, че зарад мъж иска да е жена и щом  няма харен мъж, тя е мъж.
Кат няма харен мъж и ти си мъж Laughing

# 98
Напълно и аз смятам, че псуването е навик. Винаги можеш да се възмутиш с други думи, не е необходимо да говориш за намерения към майката на някого, още повече, че не можеш и да ги изпълниш.  Simple Smile

Но да се научиш да си тъпа е доста по-трудно. Тренирай редовно, общувай с дами с ниско IQ, опитвай се да говориш глупости! Давай пари за неща, които сама можеш да свършиш! Знам ли, може да успееш да затъпееш и някой кретен да те хареса именно, защото си му под нивото. Ето ти на финала безоблачно семейно щастие.

# 99
  • Бургас
Тази женственост, която се търси е вродена, тя не може да се постигне, но според с мен с някои външни средства би могло донякъде да се притъпи мъжката  и изкара женската.Такива средства са танци, йога, женски практики, носене на рокли и поли, грим, бижута,  дълга коса, нежни парфюми, релаксиращи масажи. Има и такава музика в ютюб -за засилване на женската енергия и както каза някой по-напред -грижата за друг е типично женско нещо.Това обаче само ако човек иска, насила не става.

И аз не мисля, че мъж може да оправи нещата.Такава жена 100% ще попадне на мъж -женчо за да се уравновеси енергията.Не може двама да командват, все единия отстъпва.Освен това човек не трябва да се променя заради друг, макар, че парадоксално, типичната женска грешка е да искаме да се променяме заради мъж, така, че поне това е женско.

# 100
Да беше станала досега и хич не я заблуждавайте, че е до мъжа. Егати, излиза, че зарад мъж иска да е жена и щом  няма харен мъж, тя е мъж.

Ми не, не съм. Тя изкарвала парите, тя вземала решения. На 20, хаха. И после, ще ставала жена. Все едно да си отрежа главата и да викам - къде ми е главата, веднага да ми я върнете!

# 101
На 20 в никакъв случай не е завършен характер, защото й липсва прекалено много опит и с мъжете, и като цяло с хората. Направо си е бебе все още в някои отношения.
Емоционалната зрялост идва на по-късен етап, когато видиш и преживееш достатъчно ситуации. Както казах и по-рано, сама ще осъзнае някой ден, че си пречи с някои неща, и ще започне да оправя фините настройки.

И не е нужно да стане тъпичка, за да е женствена. Това пък защо?

# 102
  • София

Ми не, не съм. Тя изкарвала парите, тя вземала решения. На 20, хаха. И после, ще ставала жена. Все едно да си отрежа главата и да викам - къде ми е главата, веднага да ми я върнете!
На 20 не си била нещо по-различно Wink

# 103
Аре, без обобщения Simple Smile

# 104
  • София
Това ти викам и аз Wink

Общи условия

Активация на акаунт