Ирини, термина ми беше на 03.09., а се родихме на 06.09... ако някои ми бе казал, че ще пренося второто си дете... но и такива неща се случват, и 3.450кг, 51см.
В кенгуро и ние седим от първия месец. Не мисля, че е проблем в началото за кратко и постепенно гръбчетата им укрепват.
За ваксината и аз много се чудих, особено като знам баткото колко добре понесе всички ваксини, но пък нали искаме най-доброто за децатата си, така че петвалентната...
Порасналото ми момченце е малко болно, много лошо кашля и малко се притеснявам за малкия. Вапреки че знам, че до като са на кърма си имат естествен имунитет.... дори вече се замислям дали и под каква форма да дам, и на баткото:) Дали не е малко налудничева идеята ми?!
Много ви се радвам момичета, за това как се отдавате на бебенцата си... толкова е хубаво и толкова бързо минава:( Но за това пък все си има хубави моменти:) Дори нашият татко каза, че нямал търпение и Боян да станел на 2г. да си играели, направо ме изуми, аз искам да си минем от всякъде!
Е хайде, че в размисли се впуснах....
Лека вечер ви желая.

А точно сега е сезонът, в който ни е най-необходимо. Ще питам в магазина дали могат да ми поръчат, но се съмнявам... 
Моя приятелка доста дълго време даваше и на по-голямото си момченце от кърмата.
,толкова ми е мъчно за детецето ми,утре я ще заведа и при още един специалист,за да потвърди диагнозата

Предписакха ни Бактробан, обаче след 2 дена мазане, започнаха да й се появяват червени белещи се петна по крачетата. Веднага спрях мазането, а петната ги оправихме с бебешкото олио и Судокрем. Сега се чудя дали да не я водя на хомеопат, да излекуваме гадните стафиликоки с някое хомеопатично лекарство. Някой имал ли е подобен проблем?