Аз съм една мама-заплес, която все не намира време да ви драсне 2 реда, но си признавам, че ми се случва да попрочета написаното от вас, за което моля да ме извините.
Имам си две зайчета, едното на 2 години, другото на 2 месеца.
Малкият ми юнак е роден на 06.09.06 и се казва Боян.
Той е едно изключително спокойно бебенце, за разлика от брат си и е удовоствие да си го гледкам.
Колики почти нямаме, спинкаме си нощем, е будим се за ядене, но аз това не го броя, папкаме и си спинкаме. За сега сме само на кърма и няма по-голяма радост да го гледкам как папка, и расте:)
Признавам, стана ми и мило, но и малко завистливо за начина по които си общувате, и особено за организираната среща, изглежда супер... дано да се престраша по-често да ви пиша, а и да учавствам в срещите ви (разбира се ако не се натрапвам). За мен ще е радост и чест!
Дано да има и други заблудени мами, които да се присъединят:)
. Благодаря за всички отговори, които съм получила дори без да питам. Сега обаче имам въпрос. Понеже съм от по-ранните октомврийски реколти реших да питам тези от вас, които ползват кенгуру. Педиатърката каза, че мога да ползвам такова с твърд гръб.Имам едно на CHICCO (моделът май се казва GO PLIUS), което е твърдо, но на кутията е написано за 2-8 месеца и 9 килограма. Та сега не смея, защото не знам това за втория месец дали е презастраховане или си е важно. Ще съм ви много благодарна, ако някой може да ми каже нещо повече.
и мен ме пиШете за среЩа .....някъде през лятото догодина
Тогава мислим да прелетим до бг. 
Ще видим.

и аз искам да се видим скоро, дано да има среща и да успеем и ние да дойдем 
Много е впечатлен от себеподобните си сладурковци и мамите които му се радваха
на мен много ми се искаше да погуша и новите бебчета---толкова сладки и с физиономийки неповторими на личицата
заспа за малкооблекчен въгху коремчето ми сатоплен ,а иаче на разходки на ртъце от 9 до 12