Недоспали, но щастливи - гушим СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА мили

• 16 215
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мили момичета:)

Аз съм една мама-заплес, която все не намира време да ви драсне 2 реда, но си признавам, че ми се случва да попрочета написаното от вас, за което моля да ме извините.  Embarassed

Имам си две зайчета, едното на 2 години, другото на 2 месеца.
Малкият ми юнак е роден на 06.09.06 и се казва Боян.
Той е едно изключително спокойно бебенце, за разлика от брат си и е удовоствие да си го гледкам.
Колики почти нямаме, спинкаме си нощем, е будим се за ядене, но аз това не го броя, папкаме и си спинкаме. За сега сме само на кърма и няма по-голяма радост да го гледкам как папка, и расте:)

Признавам, стана ми и мило, но и малко завистливо за начина по които си общувате, и особено за организираната среща, изглежда супер... дано да се престраша по-често да ви пиша, а и да учавствам в срещите ви (разбира се ако не се натрапвам). За мен ще е радост и чест!

Дано да има и други заблудени мами, които да се присъединят:)

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 16:14 от Щастливка

# 136
Здравейте,
аз съм една от октомврийките и да си призная често заничам и във вашите теми, за да се образовам  Grinning. Благодаря за всички отговори, които съм получила дори без да питам. Сега обаче имам въпрос. Понеже съм от по-ранните октомврийски реколти реших да питам тези от вас, които ползват кенгуру.  Педиатърката каза, че мога да ползвам такова с твърд гръб.Имам едно на CHICCO (моделът май се казва GO PLIUS), което е твърдо, но на кутията е написано за 2-8 месеца и 9 килограма. Та сега не смея, защото не знам това за втория месец дали е презастраховане или си е важно. Ще съм ви много благодарна, ако някой може да ми каже нещо повече.
Лек ден на всички.

# 137
Привет и от нас в този чудесен ден! И ние бяхме възможно най-дълго навън. Дано има много такива дни до края на годината. Е, не пречи да си помечтаем!

Честит имен ден на всички именици днес! Да са сте живи и здрави и вие и имената ви!
  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошла, Щастливке!

Ирини, и моето течение е някакво жълтеникаво. Почна като тъмно кафява кръв и от време на време леко розовее, но не ме притеснява особено, защото е слабо. Ще ходя скоро на лекар.

Момичета, кога да е следващата ни среща?

Приятна вечер от нас.

# 138
Ехей здравейте мами и беб4овци прекрасни  bouquet

Страхотни снимки, както винаги Heart Eyes и мен ме пиШете за среЩа .....някъде през лятото догодина Blush Тогава мислим да прелетим до бг. Hug

Веселка, 48 4аса запек не е 4ак толкова много, 3/4 дена е нормално, не се притеснявай. междудругото термометърът върШи безотказно работа и няма противопоказания Hugза Шарката незнам....

Аз ходих на профилакти4ен преглед на 6та седмица след раждането. А в4ера ме зарадва и първият ми цикъл Embarassed изглежда нормален, само малко силни4ък Mr. Green

Румена, аз имам съЩото кенгуру, но го ползвам от миналата зседмица, та незнам със сигурност от кога....ма все си мисля, 4е не е проблем да слагаШ вътре беб4о, пак питай педиатъра.

Ина4е днес ни биха първата доза от Шествалентната ваксина, геройски се държахме. Heart Eyes Може би Ще бием нататък и една от онези против пневмония и менингит, хвалят ги уж Thinking Ще видим.

Целувки на именици и мини рожденици, а съЩо и на вси4ки останали майки и беб4ета,
до скоро
  bouquet

# 139
  • София - Бургас
Ирини,( и всички майки с подобен проблем ) точно по повод жълтичкото течение, отидох на гинеколог на вторият месец след раждането.Взеха ми секрет и днес след един час трябва да получа резултата!
     Малко по - късно ще Ви пиша, когато и аз самата имам повече информация! Wink

# 140
  • sofia
Веселка, за варицела, да ти кажа 21 дни трябва да следиш бебчо за пъпчици, ако искаш да ти опиша какви са симптомите пиши.
Много сте готини вчера на срещата Simple Smile и аз искам да се видим скоро, дано да има среща и да успеем и ние да дойдем  Heart Eyes
Честито на всички празнуващи днес да са живи и здрави!  bouquet

# 141
Здравейте момичета!Не се включвах в темичките,защото не ми остава почти никакво време.Сега когато понамаляха разходките навън ще имам повече време да продължа да си пиша с вас,но вече за проблемите ни свързани с малките човечета!Малко ще ми е трудно да наваксам,но ще се постарая.
irinii ще те помоля ако не ти представлява трудност да промениш датата на първата страничка,защото Симеон се роди на 23.09.Благодаря ти предварително.
Отивам да разглеждам снимки.Сигурно има много нови!
Лека вечер на всички!  Hug

# 142
Момичета , много сте  хубави на снимките  Simple Smile

Бебоците са  пораснали големи  Heart Eyes

Ние за сега не  можем да  идваме  на срещите,  защото  София  не е  ваксинирана още, понеже се  възстановява  от  операцията...
За  това не я  размотавам много и по принцип не  я  извеждам когато температурата навън е  под  15 градуса ...

Иначе сме  добре, ядем по малко, наддаваме  бавно, но славно  Grinning

Поздрави и целувки от  нас    Hug

# 143
Честит Имен Ден на Мила84, на дечкото на Стес, Михаил на Сладурче и всички останали, които празнуват.
На всички именици желая много незабравими моменти, емоции, много здраве и късмет.

# 144
Здравейте сладки!
никол, радвам се,че се появи отново! Датата е корегирана  Peace
Зия, дано малкото жълто патенце наддаде бързо повечко килца. Да знаеш, че колкото по-лекички са мъниците, толкова са по-вяли при хапването. Много искам да ви видя скоро! Heart Eyes
Щастливке,добре дошла в септемврийската ни дружина!  bouquet Какви бяха размерите на красавеца ти когато се роди, за да ви впиша в списъчето ни?
Весселка, Спаси не ака 36часа и си изкарах акъла вчера...Много нервен беше..., докато вечерта не "изригна" като вулкан. Към 2рия месец било характерно запичането. Дано се оправите бързо.
Калея, очаквам с нетърпение инфо от доктора ти. Аз съм н аконтролен преглед във вторник, а течението е понамаляло, но все пак го има.
Румена, спокойно можеш да си носиш бебока в кенгурцето и седимици преди да навърши 2 месеца. Важно е да е поне 4.5 кг . Аз Спаси си го нося от преди да навърши 2 месеца

Целувки на всички... Ние ще се екипираме и ще тръгваме по улици и паркове.... /вчера бяхме навън от 10.30 до 22.00 - къщи, фирми з адограма, разходки, ресторант, на гости/ Mr. Green

# 145
Здравейте  Simple Smile
Спаси не ака 36часа и си изкарах акъла вчера...Много нервен беше..., докато вечерта не "изригна" като вулкан. Към 2рия месец било характерно запичането.
Ирини,имаме и ние същия проблем,как се справи?Храним се с Аптамил 1,дано не е от млякото Thinking
На бебе Дидо,в4ера му биха ваксината Пентаксим,нямаме оток,но сутринта вдигна температура 37,9 и му дадох Панадол.Други мами имали ли са съ6тия проблем?
Свалил е температурата,това е за6титна реакция на организма съм 4ела Thinking
Приятен и усмихнат ден ви желая!

# 146
От вчера не ми е иллчзло писанието и с днешна дата ви го пускам Simple Smile
08.11
Мамчета поздравления за чудесния слънчев Архангелов ден!!!
Вчера бе много хубавоооооо Hug Вече превръщаме тези срещи в традиции и вигдам че и на Ваньо това много му хареса, още повече след вниманието на принцеса Мария на Бон ЕсперансА Flutter Много е впечатлен от себеподобните си сладурковци и мамите които му се радваха Simple Smile
Предлагам следващие път да си позволим да си гушкаме дечицата и взаимно Party на мен много ми се искаше да погуша и новите бебчета---толкова сладки и с физиономийки неповторими на личицата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес хайде на разходките. Може да стигна до южния след заплануваното.

09-11
[
Цитат
b]Алфира[/b], уви нашата одисея продължава - дърпане и рев до преди малко. Сега позаспа, но към 24 часа ще продължим Wink Успех на теб с кърменето  bouquet
[/quote]
Веси, двете вечери меми е плюл зърното но се гърчи неспокоен Sad заспа за малкооблекчен въгху коремчето ми сатоплен ,а иаче на разходки  на ртъце от 9 до 12 Sick
Ще държа връзка с теб ако открия начин за подобряване Praynig

Вчера бяхме от 12 да 17 ч навън и доста се изморихме, Днес пак но на два пъти мисля да излизлизаме.
Сега още спи, а гърдите ми  ще се пръснат Crazy

Цунки - отивам - ще се къпем

# 147
  • София - Бургас
За съжаление резултата е потресаващ - гъбички Embarassed Embarassed Embarassed
  Ужасена съм, от някякви две, три капки жълтичко!
МАМИ, с подобен проблем, не отлагайте, отивайте на гинеколог!

# 148
Здравейте  и от нас Филип...
Честит имен ден на всички именници!
Тук вече застудя и не можем да се извеждаме на вън както бих искала. А когато вали пък изобщо. В понеделник ходихме до посолството в Брюксел и легализирахме акта за раждане на Филип, за да го направим горд Български гражданин.  Mr. Green Февруари ще се приберем в България и тогава ще издадем и ЕГН ...
Искам да ви се оплача, че кошчето Dreamy на количката Quinny Speedy вече ни е тясно. Ползваме го само месец и половина, но Филип вече го изпълва изцяло, а ръцете не може да си ги опъва и стой като наказан с ръце до тялото. Има ли други мами с тези колички? Ирини, Vesselka, при вас има ли го този проблем? Аз се надявах да изкараме зимата в коша за спане, но явно ще преминем към седящата част плюс чувалчето за крачетата.  Thinking

# 149
Здравейте
Ние вчера доста се поразходихме, а днес сме на гости при баба и цял ден си седим на двора и пийваме по биричка Laughing
MariaF, ние имаме също такъв кош и на нас ни е малък, мисля, че предсрочно ще използвам летния с малко повече завивки Simple Smile
Ирини, както онзи ден си говорихме, че нямам никакво течение, и от снощи ми се появи едно такова жълтеникаво.
Калея, какво ти изписаха за лечение? Между другото и аз живея в Люлин, можем да се видим някой път.
Ирини, Алфира, ето още една ваша снимка от срещичката:
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1506422

Общи условия

Активация на акаунт