Лакове за нокти - 155

• 37 966
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз хвърлям само неспасяеми лакове. Ползвам си ги докато може. Абе знаех си, че трябваше да взема и Аурата 104, ма що се отказах, когато взимах 101....

# 286
  • Стара Загора
И аз хвърлям само неспасяеми лакове. Ползвам си ги докато може. Абе знаех си, че трябваше да взема и Аурата 104, ма що се отказах, когато взимах 101....

Признавам, че 104 я видях от Долче Innocent Grin
Оглеждах се и за желета, ама не ги видях къде са ги сложили. Тези на ГР ги открих с ровене. Желетата и те ли са така нахвърлени в Лили?

# 287
Джулс, за да имаш повод да отидеш пак...😁
Странно, при нас вчера нямаше нито един брой от 101 и 104 (онзи ден взех последен 101, скрит зад други лакове), кой знае защо...😅 И от розовата лимонада 105 май имаше само 1 брой...
Феникс, на 21 желетата са между другите им лакове, на Флормар също, а и Лумс имат няколко и пак са заедно с останалите лакове от марката. При нас няма нищо нахвърляно, на поставки са наредени лаковете, но за някои пада голямо навеждане...Нямаме си от онези кошове пълни с лакове където трябва да ровиш измежду тях...Но пък са по-малко количество...

# 288
  • София
И аз хвърлям само неспасяеми лакове. Ползвам си ги докато може.

+1 Аз също. Разреждам и ползвам до последно.
Имам доста стари лакове, които са в отлично състояние.

# 289
А, аз и като им се ядосам на тези дето хич не съхнат. Хвърлям ги, защото забравям кой съхне и кой не.

# 290
Подсещате ме...знаете ли защо лакове в срок на годност с глитъри в тях се разслояват така, че глитърите потъват на дъното, а отгоре стои само основата им? Лакове с еднакви партиди до 2025 г имам предвид, не развалени...
Междудругото, вчера си взех много хубави "опушени" цветове в сиво-лилавата гама. Ще показвам като ги наснимам.🙂 2 от тях са на Лумс, с много приятни шимърчета.

# 291
  • София
Джулс, за да имаш повод да отидеш пак...😁
Да де, но като си знам късмета..Почти винаги, когато съм се отказала от нещо, след това като го потърся, не го намирам

# 292
И аз имам лакове на повече от 10г и си ги пазя ако са ок. Не ми пречи да изхвърлям ако лака не става за ползване.
Да похваля Аурата при мен се държа доста добре. Изтрих я днес без никакви забележки, само се олюпи на средния пръст на дясната ръка. Там нокътя ми се раздвоява вииинаги... няма спасение. И заради него махам непокътнати лакове. Мисля утре пак да я намажа. Много ми хареса. Heart Eyes

# 293
Не пазя лакове, ако нещо супер не ми харесва в тях и не мога да правя компромиси. Колкото и да е нов и хубав. Не се свидя да хвърлям, ако мисля, че повече няма да ми влезе в употреба, дори и една точка да си нарисувам с него. Единствения лак, който ми е над 15 годишен и пазя, е поради сантиментална стойност.

# 294
Подсещате ме...знаете ли защо лакове в срок на годност с глитъри в тях се разслояват така, че глитърите потъват на дъното, а отгоре стои само основата им? Лакове с еднакви партиди до 2025 г имам предвид, не развалени...
Междудругото, вчера си взех много хубави "опушени" цветове в сиво-лилавата гама. Ще показвам като ги наснимам.🙂 2 от тях са на Лумс, с много приятни шимърчета.

Защото частичките са по-тежки от самият лак.

# 295
Да, по-тежки са, но в другите шишенца от същия номер лак не стоят така потънали...🙂 А партидата е със срок на годност 2025 г.
Момичета, тази отсрочка за зелените сертификати до понеделник засяга само собствениците на магазини или и обикновените хора? 🤔

# 296
Да, разбирам, но по принцип това е обяснението. Grinning Вероятно и в другите ще се утаи след известно време. Преди време бях гледала, че някои американски влогъри си купуваха специален топ лак за глитър лакове (доста гъст) и твърдяха, че го смесват с точно такива лакове, за да оправят положението с разслояването. Не знам дали тук се продава нещо подобно.

# 297
По принцип имам зелен глитър който се утаи доста време след като изтече срока му на годност. На практика, частиците не стават по-тежки с времето (предполагам), та си мислех, че е свързано с прозрачната основа, че някак си губи качествата. Но когато го видях и на нови лакове много се изненадах.  На зеления ми глитър се утаяват много бързо след разклащане частиците...А, също така, когато има утаени частици, прозрачната основа на лака започва да изглежда някак мътна...Не съм чувала за такива специални топ лакове за глитъри. Научих нещо ново. 🙂

# 298

Момичета, тази отсрочка за зелените сертификати до понеделник засяга само собствениците на магазини или и обикновените хора? 🤔
При нас за обикновения гражданин, започнаха от вчера, включително и за места, не обявени, че ще се изискват. Като кауфланд. Явно всеки си прави, каквото му е кеф..

# 299
За хранителни магазини не важи заповедта, някой се е направил на интересен...

Общи условия

Активация на акаунт