Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 407
  • 668
  •   1
Отговори
# 375
Happy_watermelon и моят термин е изчислен за 21.05.21, коремчето е леко щръкнало, но не личи прекалено, не съм наддала. Много се надявам да е по-рано, аз съм родена на 17.05 и ще готино бебо да е на тази дата или малко след нея. За сега уж казват, че е момче, но не сме на 100 % сигурни. Хубаво време за раждане е май месец, надявам се всичко да е наред и да сме здравички!

И брат ми е на 17.05, супер дата Simple Smile нека си дойдат когато им е момента и да са здравички Simple Smile
на мен ми е първо бебе и дори това, че коремчето ми е все още като дъска до скоро ме притесняваше Grinning, но бебето си е с нормални размери и не го мисля от последния преглед, даже се радвам на вероятно последни дни и седмици така. Въпреки това, започвам да се мажа с масла защото имам стари стрии от детството (когато в същност не съм променяла рязко килограми), съответно е възможно пак да направя, особено на бедрата.
Една от дамите по-рано беше попитала къде може да открие олиото на Икаров, та има го със сигурност в Ремедиум и е 13-14лв, бързо попива и мирише хубаво, пък дали помага ще разберем по-късно.

# 376
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз си купих масло на Икаров от ДМ, харесва ми миризмата на портокал ☺
Поръчала съм си сега един друг лосион от Лили дрогерия както и натурално кокосово масло, че много го хвалят. Ще има да се на а и след като родя сигурно Wink

# 377
Здравейте бъдещи майски мами!

Знаете ли вече пола със сигурност, аз съм в 17 гс и все се крием 🙃

Весели празници на всички!

# 378

Здравей, аз съм в 19гс и нашето се крие 😊 началото на януари ще ходим на 2ра фетална морфология и се надявам вече да разберем пола. Нямаме предпочитание, но друго си е да знаеш каква ще е рожбичката ти. Пожелавам ви лека бременност и да ви се роди едно прекрасно бебче! 💖

# 379

Здравей, аз съм в 19гс и нашето се крие 😊 началото на януари ще ходим на 2ра фетална морфология и се надявам вече да разберем пола. Нямаме предпочитание, но друго си е да знаеш каква ще е рожбичката ти. Пожелавам ви лека бременност и да ви се роди едно прекрасно бебче! 💖

Ние също нямаме предпочитание, но пусто му любопитство 💚 Също чакаме морфологията през Януари 🧡 Бъдете живи и здрави!

# 380
  • Карлово
Аз сега да попитам… в различни източници пише различа Т в стаята. Та вие какво мислите-каква е подходящата Т за дете в стаята и за спане

# 381
По принцип казват 18-20 гр но на мен на тези температури ми е студено нашите климатици не падат под 25 гр

# 382
Доколкото знам, най-добре е между 18 и 21.

# 383
  • София
Здравейте,

Пускам ви една нова група във фейсбук, с която надявам се да можем да си бъдем полезни.
Всяка мама, която търси нещо за себе си или за бебчето й е поканена, както и тези разбира се, които имат какво да предложат.

За Мама и Бебе

Чувствайте се поканени !

Благодаря и хубава вечер Heart

# 384
Здравейте. Търся си някоя бъдеща майка с термин май/юни от Бургас, която би искала запазени дрешки, чайчета за кърмачки и разни такива неща. Не е важно да е в нужда, а да има желание да ги ползва. Имам по-окаяни неща за самата бременност, но освен тях подарявам и чисто нови  и дрехи и аксесоари, има и някои скъпи неща, които ще предпочета да продам, макар и на символична цена, но си представям, че ще е супер да се запозная с някой от Бургас раждащ година след мен, защото дрешките умаляват всеки месец, а винаги има много живот в тях и предпочитам да ги подаря. По-устойчиво е дори от рециклиране Simple Smile Включих се в не една кампания, но има още. Например имам 2-3 пакета умалели памперси, които въпреки че са отворени ще свършат работа някому. Пишете ми! Бъдете здрави и се насладете на очакването на нова радост!

# 385
  • Sofia
Здравейте момичета! Simple Smile

Първа бременност, планирана Relaxed термин: 14.05.2022, пол: момиче Heartpulse

Бих искала да ви помоля да препоръчате добър гинеколог за проследяане на бремеността в София, тъй като обмислям да сменя моя поради днешния преглед.

Днес бяхме на втората фетална морфология на 3Д, но с мъжа ми не останахме впечатлени от прегледа. Доктора каза, че всичко е наред, бебето много мърдаше и не можахме да видим всичко много ясно, но имам чувството, че не огледа детайлно вътрешните органи (поне не го сподели с нас) и даже обмислям тези дни дали да отида за втори преглед при друг лекар на 4Д.

При вас как протече този преглед, дадоха ли детайлна информация? От най-близките ми приятелки, които не са в София, знам че, този преглед е доста важен и поне при тях е протекъл с много информация и внимателно оглеждане на всички органи на бебето. Може би наистина причината да не се види всичко е, че много мърда бебо ама нз притеснявам се да не изпуснем нещо важно и да не го е доогледал. Thinking

Ще бъда благодарна ако споделите своя опит! Heartbeat

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 17:36 от Dacyika

# 386
Здравей, Dacyika
Добре дошла и честита радост!

Първо, за феталните морфологии най-добре да заложиш на добър, квалифициран и най-вече сертифициран фетален специалист, а не обикновен АГ. В повечето случаи тези специалисти не водят проследяване на бременност, а извършват само съотвените фетални морфологии в определените за това седмици.
Иначе препоръчвам с две ръце д-р Михова в болница Надежда. Страхотна е, подробна, ако бебето мърда те изпраща да се разходиш, търпелива е и никога не претупва нещата.
За проследяване не бременност д-р Павлова също в Надежда е страхотен избор!
Успех

# 387
Трябва да отидеш на доктор който прави само Ф М аз бях вчера в клиника Щерев при доц Чавеева прегледа беше около 40 Мин и струваше 140 лв

# 388
Здравейте, мами!
Някой има ли отзиви за АГ отделението на болница Свети Георги, гр. Пловдив.
Ще се радвам ако споделите🧡

# 389
3/4Д няма никакво отношение към качеството на прегледа. Трябва ти добър фетален специалист. Такива има в Марковс, Фемина, д-р Богданова (в Токуда няма часове за месец напред, може в Оскар да пробваш), д-р Чавеева. За тези се сещам, непременно обясни по телефона че искаш да е по-скоро прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт