Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 378
  • 668
  •   1
Отговори
# 405
Мога ли да ви помоля да ме добавите към фейсбук групата? Simple Smile

# 406

Здравей, аз не знаех че има фб група, може ли да ми пратиш линк или име? 🤗

# 407
  • София

Здравей, аз не знаех че има фб група, може ли да ми пратиш линк или име? 🤗
Фейсбук групата е тайна и не може да се намери с търсене по име или чрез линк (ако не сте ѝ членове). Прегледайте темата назад - имаше посочено на кой фейсбук профил да пратите покана за приятелство, за да ви добавят във фейсбук групата.

# 408
Здравейте! Записвам се и аз при вас с термин на 31.05, първа бременност Blush
Започнахме да набелязваме някои от по-големите покупки и количката, която сме харесали, от утре ще е намалена в Комсед с 25%. Много се замислям дали да я поръчаме, но на мен ми се струва рано. Вие какво мислите BlushFlowers Hibiscus

# 409
Щом толкова много ти харесва има момичета още на черния петък си купиха количките .

# 410
  • Варна, морето, сините вълни...
Моят термин е 1 май. Вече имам количка, шкаф, стол за кърмене и кошара 🤗 Кошарката трябва да се пребоядиса. Прерових бебешките дрехи от батковците и скоро ще започвам да купувам по нещичко 🤩

# 411
Честито на новите мами в групата!

Моят термин е 16 май, но още нищо не сме взимали. Подариха ни едни много сладки чорапки като коледна закачка и това е 😂 Аз мисля по-натам да ходим по магазините, като се ориентирам кое е най-доброто и подходящо за нас. Ardenza, ако си харесала нещо конкретно защо пък да не го купиш! То си е кеф ❤

# 412
Здравейте, и аз видях намалението в Комсед..Някоя мама има ли мнение за количката на Чиполино Електра 3в1 ? Ще се радвам ако сподели.

# 413
  • София
Здравейте, момичета, може ли да добавите и мен в началнаста страница, термин 15.05.22 - втора бременност. 37 г.

# 414
Момичета да ви питам някоя да е имала воднисто течение.?🙄От два три дена всяка сутрин в момента в който стана и ми се мокри бельото. Няма някакъв мирис специфичен, но въпреки това почвам да се филмирам да не са околоплодни води или нещо сериозно. Sad Ще се радвам да споделите опита си.

# 415
Момичета да ви питам някоя да е имала воднисто течение.?🙄От два три дена всяка сутрин в момента в който стана и ми се мокри бельото. Няма някакъв мирис специфичен, но въпреки това почвам да се филмирам да не са околоплодни води или нещо сериозно. Sad Ще се радвам да споделите опита си.

И при мен го има от няколко седмици. В момента съм в 20+5гс

# 416
  • Sofia
почвам да се филмирам да не са околоплодни води или нещо сериозно. Sad
По принцип безцветното течение се увеличава по време на бременност. Това е един вид защитен механизъм срещу разните му патогенни. И при мен се увеличи (аз съм 24гс), но микробиологията е чиста.
Ако се притесняваш, май имаше някакви превръзки, които се оцветяваха, ако има изтичане на околоплодни води. Питай в някоя аптека.

# 417
В понеделник съм на преглед и ще го питам. Иначе предната микробиология ми беше чиста, но тя беше преди месец и нещо . Июаз съм 23 г.с иначе.

почвам да се филмирам да не са околоплодни води или нещо сериозно. Sad
По принцип безцветното течение се увеличава по време на бременност. Това е един вид защитен механизъм срещу разните му патогенни. И при мен се увеличи (аз съм 24гс), но микробиологията е чиста.
Ако се притесняваш, май имаше някакви превръзки, които се оцветяваха, ако има изтичане на околоплодни води. Питай в някоя аптека.

# 418
Момичета, малко нестандартен въпрос може би… ползвали ли сте студена кола маска и някой от вас все още посещава ли козметик с топла? Проблема е, че Аг каза, че вече в по-късен етап не е препоръчително с топла кола да се почиствам. Депилатори и бръсначи не са вариант, а с епилатора сякаш ми е страшно на триъгълника

аз си ходя на топла кола маска, АГ каза, че не е проблем, но много щяло да ме боли, ами да една идея повече боли от преди, но си е поносимо за човек, който си ходи по принцип.  Едиствено на корема ме притеснява да ми ги махне, но вече са ужасни и май май ще ги махна следващия път с кола маската.

# 419
Здравейте. Започнахте ли да купувате вече някакви дрешки или дори колички? Чудя се скоро да не закупя ли поне едни чорапки, че ми е мерак Hug

Общи условия

Активация на акаунт