Хепи Майски бебчета 2022г.

• 58 998
  • 668
  •   1
Отговори
# 585
Христос Воскресе! 🐣🐥
И моя се оплаква от хъркането 😅 Ама тоя нос с нищо не се отпушва... Биозин пих почти през цялата бременност, спаси ме когато всички бяха болни зимата у дома.
Нашата шушка си е харесала дясната страна на корема ми, там прекарва повечето време. Като мърда се вижда крачето преминава по целия корем 😃

# 586
  • Пловдив
Ооо, и моят корем се мърда много от движенията на бебо и е безкрайно хубаво! Харесал си е дясната страна и там позиционира краче! Доста са силни движенията, но това е нормално и хубаво, вече започна и посещението на тоалетна на много чести интервали, но така трябва като за девети месец.

# 587
Христос Воскресе, дами!
Моят младеж не може да стои дълго време на едно място, непрекъснато нещо мърда и се намества Joy Мислех, че батко му много мърда, но и този няма да е от кротките, явно Grinning
AgpeHaJIuHka, още малко остана и ще мине този нос. Хубавото е, че тези неразположения са с краен срок Wink

# 588
Здравейте мами, на някоя мама вече да й се подуват краката и пръстите на ръцете? Вече от една седмица на краката се вижда, докато ръцете почнаха от края на 7- мия месец. 🙄🌼

# 589
На мен глезените от седмица са ми подути..ръцете не. Малко остана! В сряда съм на последен преглед... 👶😃 38 с. и 2дни

# 590
На мен глезените от седмица са ми подути..ръцете не. Малко остана! В сряда съм на последен преглед... 👶😃 38 с. и 2дни
Значи нормално, на 14.04 си пусках кръвни и урина всичко е нормално там. И аз съм в сряда на преглед вече да плануваме раждането. Стискам палци всичко да е наред и при вас. 🌷💐🤗

# 591
Аз пък съм с високо кръвно. Утре ще пускам урина.

# 592
Има ли някоя мама от София, която ще ражда в клиника Малинов Simple Smile ?

# 593
Аз се интересувам същото, само че някоя, която ще ражда в Св.София?🌸

# 594

Коя Св. СОФИЯ? На бул. България ли?

# 595

Да.

# 596
Момичета, да ви питам:
1.  Столчето за кола с нещо почиствате ли го предварително или?

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 19:24 от Chancharanka ♡ ♡ ♡

# 597

Да.
Аз, един път раждах там преди 4г
Сега ми пак

# 598

Да.
Сега ми пак

Супер. При кого се следите и при кого ще раждате? Терминът Ви кога е? Доволна ли бяхте преди 4г.?

# 599

Да.
Сега ми пак

Супер. При кого се следите и при кого ще раждате? Терминът Ви кога е? Доволна ли бяхте преди 4г.?
Докторът,при когото се следя изражда там. Димитър Георгиев.
Доволна бях преди 4г, за това се връщам. Всичко беше супер, въпреки,че бяха празници и имаше малко хора в болницата, се чувствах спокойна и добре, всички бяха мили и усмихнати. Надявам се и сега да не се разочаровам.

Общи условия

Активация на акаунт