Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - тема13

• 61 621
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Справка за собственост в кадасъра струва 3.50. Излизат три имена. После фейсук.

# 121
И в кадастъра излиза починалият!

# 122
  • Варна
В кадастъра така и ще си остане. Аз придобих по наследство половин имот, другата половина я купих от брат ми, в кадастъра излизаме починалия с 1/2 и аз с 1/2. Постоянно си ходя с удостов.за наследници. Чак сега, понеже правих промени и имам нов нот.акт, с новия нотариуса пусна към кадастъра и промяна на собственост.

# 123
  • Варна
В такъв случай с малко връзки в някоя от варненските общини бихте могли да разберете имената на наследниците.

# 124
  • Варна
Имената, да речем, ще ги разбере, а телефоните?

# 125
  • Варна
Няма телефони. Търсиш по имена във фейса.
Иначе има вариант и частен детектив да ти поднесе всичко на тепсия, но се плаща. И пак е далеч по-евтино от 3%.

# 126
  • Варна
Ако нямат fb? Потърсете някой реално. Дори съседите не дават информация.

# 127
  • Варна
Какъв частен детектив, какви пет лев. Знаят толкова колкото и адвокатите и всички защото всички ползват един и същ ресурс за търсене на информация.

# 128
Ако нямат fb? Потърсете някой реално. Дори съседите не дават информация.

Ако намерите стария домуправител (преди да го смени някоя фирмичка) и се държите нормално, едва ли няма да ви даде информация.

# 129
  • Варна
Viviana91, кого предлагаш да потърсим реално?

usefulreplacement, ако става дума за парцел или къща, там домоуправители няма.

Penkoman, лично познавам хора, които точно така с частен детектив издириха собственици и закупиха. Ти се чуди колкото си искаш.
(Аз пък лично с три имена намерих във фб собствениците на няколко къщи и парцели и ходих на огледи.)

# 130
  • Варна
Трудно е начинанието Didi, почти невъзможно.

# 131
  • Варна
Не бих казала "почти невъзможно" при положение, че самата аз съм го правила няколко пъти, както и мои приятелки. Не са необходими кой знае какви технически умения - основно време, желание и 3.50.

Иначе има лесно - звъниш на брокера и плащаш 3,6%.

# 132
  • Варна
Или се пазари с брокера за стабилна отстъпка.😄
Ако продавача има ексклузивен договор, стартира забавата.

# 133
Привет какво мислите за Пенемат . Искам по скоро да си закупя нещо но малко ми се стори района и гледката доста депресираща и пълна с боклуци от съседните бизнеси. Имам и комини два които не знам обгазяват ли . Уж било тец

# 134
Здравейте, някои отзиви за Жилищна сграда PLISKA (агенция ReHouse), понеже в Интернет не намирам много информация за инвеститора?

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 15:59 от papito

Общи условия

Активация на акаунт