С какво ви дразнят свекървите? – 132

• 39 639
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
При такъв мъж, а то проблема е в мъжа, не толкова в свекървата, защо Чери е с него? И две деца..... Сега при две деца е много късно, още при първите повиквания на свекървата - чантата на мъжа и да си ходи при майка си.

В настоящата ситуация няма много полезни ходове. И няма смисъл да се занимава със свекървата, а с мъжа.

# 166
  • София
И на мен ми звучи невероятно и невъзможно, обаче пък светът е пълен с неща, които не можем и да си представим, че са реални. Така че може би не е редно да обиждаме момичето, че лъже, защото може и да е вярно. За мен е непонятно, че някоя стои при някакъв, той я малтретира и бие, обаче всеки ден четем за домашно насилие, нали. Тоест явно се случва. Жена, която се е отървала от насилника навремето веднъж сподели, че в напреднала бременност я е карал цяла нощ да стои в ъгъла права. И извинете, ама ако се яви някаква жена да го напише, аз няма да го повярвам. Наистина няма. Просто, защото съзнанието ми не може да приеме такова нещо. По същия начин и тук - нереално ми се струва да има жена, чийто мъж при скандал в семейството с нея ще се обажда на маминка. И не стига това, ами и тя ще се юрва от няколко стотин км да го спасява. Ама...

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 09:05 от Светулчица

# 167
  • София
Видяла съм какво ли не. Тази история на Чери в една от най-вероятните. Дори и конкретната да е измислица, го има наистина. А във форума многократно съм чела "Не вярвам" за много неща (някои със сигурност не са верни) и си мисля, че доста човеци си живеят в някакъв невинен личен свят и не че е лошо, ама е доста наивно. Хората сме извършвали невиждани зверства във времето, а една свекърва, примерно, няма да хукне по гъзето на синчето,а жена му да търпи. Сега, тази конкретна история и много други може и да са лъжи,  много ясно, че някои хора си имат развинтена фантазия и им е кеф да списват, но тия неща стават в много по- голям и страшен мащаб навсякъде.

# 168
  • София
Обсъждаме конкретна ситуация, а не изобщо явлението "лоша свекърва".
Тук не е литературен форум все пак

# 169
  • София
Аз вярвам на Чери. И й дадох съвет, в случай, че иска. Ако лъже, си е за нея, на мен не ми пречи.

# 170
  • ЯМБОЛ
Чери ще си кюта в двуетажна та къща, а детето й ще живее в отровна атмосфера.

# 171
  • София
Чери ще си кюта в двуетажна та къща, а детето й ще живее в отровна атмосфера.
Ей, нещо обърка две теми. Чери е в жилище в София, друга е с голямата къща

# 172
Аз често пиша (Ако съм в настроение, де. Ако не съм ги режа Wink ) по теми, които миришат на пързалка, защото даже и някой да си пробва белетристичните способности, все пак има много други, които имат проблеми, но само четат и не смеят да пишат. Та за тях може да е полезно. В този смисъл няма значение дали нещо е фантазия или истина - ние дискутираме по написаното, а не по реалността. Да не говорим, че абсолютна истина не вярвам да има в коя да е тема, защото истината е субективна и всеки вижда нещата различно, а и в последствие и поукрасява малко за да получи повече съчувствие Wink Нищо чудно мъжът, когото тук съсипваме от критики да има съвсем различна гледна точка. Я си представете, че Мани от "Игри на волята" пусне една тема колко несправедливо се гаврят с нея и как я обиждат. И в същото време ако гледате знаете какво представлява тя. Та защо да не е същото и с авторките на темите? Никога не се знае каква е действителността. Затова да си пишем по темата с презумпцията, че това е истината Simple Smile

# 173
  • Mediterraneo
Да, съгласна съм. Точно това направих, дадох съвет. Да вземе да го бие, не само да му се кара на този пу***!

# 174
Мхммм и аз не си го представям.. за пораснал индивид и от двата пола да вика майка си на помощ в семеен скандал.. прекалено е, как да кажа,  инфантилно, страхливо, направо идиотия някаква та чак смешно, нелепо.. Ако действително съществува такъв мъж, то той би бил прекалено лесен за манипулация и контрол Sunglasses

# 175
Достатъчно да и разкаже всичко и  тя да подпали, с мисълта, че помага.Баба ми е чукала по прозореца като ги чуе да се карат.Добре, че не е нахълтвала, но тя  дъщеря си защитава, заврян зет баща ми.
Все пак е било отдавна.Но онези нрави са живи някъде явно.
Може да преувеличава ,но не лъже авторката.

# 176
Да си кажа честно, майката на ММ никак не ме харесва. Ама наистина и то не от вчера. В началото може и да съм живяла с идеята, каква съм бяла и добричка и само тя е виновна. С годините осъзнах,че просто ние сме много различни. Тя е възпитавала синът си  по един начин, аз сега моят по съвсем различен. Живота ни изправи пред такава ситуация, че се видя кой крив, кой  прав.

По темата с идването да се месят и защитават...моята щеше да дойде. Вярвайте ми,щеше Wink))

# 177
  • Пловдив
По темата с идването да се месят и защитават...моята щеше да дойде. Вярвайте ми,щеше Wink))
Обаче мъжът ти не я вика, не я осведомява, че се карате, нали? Така правят мъжете.

И аз съм МНОГО различна от свекърва си, няма начин да сме близки, то е ясно. С годините се приехме една друга. Свекърва ми обича внуците си, моите деца, посреща ги както се полага от баба. Аз не я виждам много често, децата и мъжът ми ходят без мен - идеална ситуация, аз си имам свободни дни за мои занимания.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 06:24 от Янтра

# 178
# 179
Защо си мислите , че Чери лъже ? Аз познавам такъв мъж , бившият ми . Без позволението на мама не ходеше и до тоалетна , а мама му много обичаше да си вре носът на всякъде и във всичко , пък и да се кара и да защитава чедото си . Така , че за мен , историята си е реална , щото не питай старило , питай патило.

Общи условия

Активация на акаунт