Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 20

• 43 055
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Слага ли се в сушилнята някакъв препарат за почистване?

# 181
Слага ли се в сушилнята някакъв препарат за почистване?
При вашият модел AEG T67680IH3 - не.
Скрит текст:

# 182
Аз чух че има и има някакъв парфюм или осветител слага се вътре като се пуска сушилнята мисля че бяха кърпички

# 183
Това е за ароматизиране на дрехите, а по-горе се обсъжда/става дума за препарат за почистване на определен вид сушилни машини, което е вид профилактика.

# 184
Много се чудя дали съм направила добър избор със сушилня втора употреба и съответно дали моделът  е читав?

# 185
Много се чудя дали съм направила добър избор със сушилня втора употреба и съответно дали моделът  е читав?
Моделът е добър и с инверторен мотор. Дали е профилактиран добре и дали е отстранен евентуално технически проблем, за който е отстранен от домакинството, никой не може да ви отговори или търсете отговор от продавача.
Обърнете внимание на филтъра за власинки, дали е същият като показания в инструкция за употреба.
Решението е ваше, особено ако крайният резултат от сушене не ви удовлетворява.

# 186
  • София
Здравейте,
Имаме пералня Бош, търсим да закупим сушилня, която да е над пералнята. Бихте ли препоръчали среден клас Аег или Бош - нещо около 1200-1400лв? Нямам кой знае какви изисквания освен да суши добре, да се чисти лесно, да не смалява дрехите, предполагам и програма за вълна би била чудесна.

# 187
Да дам отзиви за Беко, моделът с УВ лампа.
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BEKO-DS-8539-TU/p/680733
За сега съм доволна от представянето и днес. Много тиха ми се видя в сравнение с предходен модел на Беко, които не е с инверторен климатик. Първоначално я пуснах на смесено, като в края ми съкрати програмата с 28 мин. Чаршафите излязоха сухи, но униформата на детето си беше влажна- пак памук , но по- плътен. След това я пуснах на дейли експрес за още 30 мин и блузите се изсушиха и бяха доста топли, но яката беше леекичко влажна. Накрая реших да дезинфекцирам бельото на щерката с УВ програмата- доста дълго ми се видя- един час и 30 мин. За 15 минути щях да го изгладя.  Иначе през деня светлината не се вижда много, а и сушилнята непрекъснато върти дрехите, така че много ув лъчи не излизат.  Двойния филтър много лесно се изми.  Това е отзив на изцяло ново Беко, не съм наясно колко време ще ме издържи и дали няма да се скапе след месец. Дано да имам  късмет и да е и от издържливите.

# 188
Чаршафи и униформи не се сушат заедно,защото дрехите се навирст и усукват в чаршафите.
Това заключение с многото, неизлизащи УВлъчи е меко казано грешно. Мен ме разсмя искрено.

# 189
Ами гледах дали нещо свети, но на дневна светлина не видях. Ще я пусна утре  вечер, когато е тъмно и ще ви пиша пак

# 190
  • Варна
Внимавай само да не се опариш на някой лъч Smile

Сега сериозно.UV лъчите са невидими за човешкото око.

П.П: Няма сушилня с климатик Simple Smile

# 191
  • Велики Преслав
Сушилня с инверторен компресор сигурно Laughing . То верно е подобно, ама климатика и още ДжунДжуриИ. Видяла ви се е тиха защото новите са с по-слаби турбини. А старите имаха една голяяяма турбина с отделен мотор. Даже първите модели с такъв, толкова силно дУхаха 🤣, че прането се блъскаше във вратата от въздушната струя.

# 192
Ами гледах дали нещо свети, но на дневна светлина не видях. Ще я пусна утре  вечер, когато е тъмно и ще ви пиша пак
Мило момиче, недей! Simple Smile
Както каза Мъж с пушка, UV лъчите са невидими.
Това  нещо в сушилнята е несравнимо с UV лъчите, които ни дарява Слънцето - един от най-добрите дезинфектанти.
Ние ти писахме и преди за тази лампа, че е трик на находчиви търговци, предвид пандемичните времена, в които живеем. Просто пускат въдица....
Използвай си сушилнята със здраве и не ѝ се връзвай на тази UV-лампа.

# 193
  • Велики Преслав
И, това ми напомни за плазмата на ЛГ-та та едно време. Когато нашумяха климатиците на ЛГ АРТ Куул, едни от по-първите с плазма, на хората им обяснявах, че там има искри от високо напрежение. Ако е включена, като се отвори капака спира. Имаше едно ключе. Обаче един любопитен човек (глупак) реши да види все пак какво става там. Натиснал с една отверка ключето и беше с изгорена ръка в болницата. Здрава, но изгорена. Правия ток не кара мускулите да се свиват но топи направо такънта. Та с UV лъчите колкото и да се пулите, няма да ги видите (ако не си купите апаратура де 🤣 ....за 1000 лв)
Ползвайте я със здраве. Аз никога не гледам тея глупости. Сушилня, да суши хубаво. Йони и други не!

# 194
Сега видях какво съм писала. Двигатела е инверторен, ама верно ако се измисли комби уред сушилня с климатик , ще е яко. И двете топлят, духат и двете ползват газ, само трябва да насочваш струята - дали да духа в прането или в стаята. То аз преди да си купя сушилнята с климатика си сушах прането, слагам простора отдолу и готово Smile

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 22:48 от elitsa_b

Общи условия

Активация на акаунт